Copilasi martie-aprilie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hana, la noi e cald si bine...e un soareeeeeeeee, iar eu sunt super prinsa cu gospodaria ca deh n-am nici azi sot sa ma ajute...dar de data asta il iert ca s-a dus sa-l ajute pe cumnatu la casa...harnic om, nevoie mare
Sambata si duminica in genere e asa liniste, toata lumea petrece

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Dragele mele, va salut cu drag, acum ca m-am mai linistit putin! Mi-a fost dor de voi dar n-am avut timp de nimic cu mutarea asta. Nici internet n-am avut pentru o vreme. De-acum sper sa apar mai des desi sunt inca o multime de lucruri de rezolvat pana 'ne asezam' la casa noastra, cum se zice, si pana ne obisnuim cu totul.
Am un weekend intreg sa citesc ce-ati mai scris in urma si mai revin si cu noutati despre noi.
Va pup!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dragele mele,
Intru sa va salut, ne e dor de voi, dar inca suntem la bunici, in asteptarea lui tati (mai sunt doar 2 saptamani si gata, vine la fetita lui).
Ma bucur ca a revenit Roxana - Cristina ii trimite un lui Andi al nostru frumos
Mai avem un hop, repetarea tuturor analizelor la spital, inclusiv cu sange luat in eprubete... dar sunt convinsa ca va fi bine. Macar vedem cu adevarat daca anemia exista in continuare, caci infectia urinara sigur a disparut dupa aproape 3 saptamani de antibiotic.
Cand voi reveni in Bucuresti si nu voi mai fi pe dial-up, o sa adaug poze noi in album, sa ne vedeti.
Cristina e o nastrusnica, intelege extraordinar de multe lucruri, are memorie "de elefant" - pe langa faptul ca a recunoscut blocul in care am fost acum 2 luni si i s-a facut o injectie, un alt exemplu ar fi ca astazi si-a recunoscut cosuletul in care statea cand era bebe mic-mic, pe care i l-am dat verisoarei ei, iar pe cosuletul asta nu-l mai vazuse deloc de 6 luni! A plans cu lacrimi siroaie ca sa o asezam pe ea in el, statea acolo inghesuita, cu picioarele pe afara, nu se plangea de nimic Si ii merge gurita non-stop, tot timpul are de comentat!
Va pupam dulce, va dorim sanatate multa si nazbatii "cuminti"!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Bine ati revenit fetelor. Asteptam poze. Chiar ca in we lumea petrece. Noi nu prea am petrecut azi. Mai mult in casa am stat in asteptarea poftei de mancare. Al meu puiut a papat lapte la 7 a.m. si pana la ora 18 nu a vrut sa bage nimic in stomacel. Nu i-am dat nici lapte inainte de somnul de pranz, dar tot nu a vrut sa manance. Si i-am pregatit numai bunatati de copii mai mari: omleta de dimineata cu kapia, cartofi prajiti cu friptura de pui si salata de kapia si vinete. Vroia doar salata de kapia si atat. Pana la urma a mancat piersici cu biscuiti. Deci, tot mancarea de bebe e mai buna.
Azi m-a disperat, asa ca, de maine incep cu ceva pt pofta de mancare ca nu se mai poate. Vreau sa-i fac si niste analize, cu toate ca mi-e mila de el sa-l intep, dar nu am ce sa-i fac.
Ela, ce bine ca va vine tati acasa. Al nostru abia in decembrie vine. Macar o sa fie acasa de sarbatori, ca nu le-am mai facut de mult impreuna.
Va pup pe toate.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Andreea,si Vlad a avut cateva zile in care nu prea a mancat.Nici laptele,din care nu mai ramanea o picatura inainte,nu ii mai placea.Imi dadea peste mana si se stramba.Chiar incepusem sa ma ingrijorez dar am descoperit ca-i iesise o maseluta.Si eu imi pun intrebari legate de sanatate daca vad ca nu mananca cateva zile cu pofta cu care m-a obisnuit,prea multe intrebari,pentru ca si noi facem mofturi si avem toane dar nu le acceptam pe ale copiilor nostri.Asa ca eu am hotarat sa nu ma mai sperii de-acum repede din orice motiv.
Ela,pupice dulci Cristinei care a fost bolnavioara.Nu-mi vine sa cred,trei saptamani de antibiotic...
Nedda,asteptam noutatile!Pana atunci spor la treaba!
Claudelu,la noi tot frig este.Toamna a venit deja la noi si daca o tine asa vine si iarna repede.Ori eu sunt friguroasa tare...Si barbatul meu are chef de gratar azi...Eu m-as baga sub plapuma.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor !

Am ajuns si eu la munca , dar plec iar. Zugravii n-au venit nici in week end, am fost la cele doua nunti ( au fost cele mai naspa nunti din viata mea ), sunt racita cobza,...dar a venit Daria acasa. Zambareata, vorbareata nevoie mare si plina de personalitate.
O zi buna si o saptamana excelenta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, mi-a fost dor de voi.Frumos la mare, f.frig seara si dimineata, ne-a batut vintul pe plaja pentru un an intreg,asa de tare sufla, si...ne-am convins:la mare nu-i de mers cu copiii mici decit in iulie sau august, nu mai incerc alte variante.Din cauza festivalurilor care au fost, n-am gasit camera decit la Perla(prin agentie), o camera minuscula cu gresie pe jos, in care abia am avut loc de patut,dap-ai de alte bagaje...si cam neingrijit(exceptie restaurantul si receptia care-ti luau ochii).Copiii mei s-au simtit excelent, mai ales Catalin, la Aqua Magic,la plaja, oriunde mergeam.Roby s-a balacit in nisip,mai putin in apa, la restaurant mincam linistiti in timp ce fi-miu mic cocheta cu toate chelneritele de pe-acolo, se ducea de la una la alta in brate...are un lipici la fete....
Am ajuns cu bine acasa aseara tirziu.Dar ziua de azi a fost un cosmar pentru mine.De la frigul care l-am indurat seara la mare,prin masina si in apa ,m-am ales cu o raceala pelvina tare urita si dureroasa care m-a tinut la pat toata ziua, cind m-a apucat niste dureri insuportabile m-am dus fuga la ginecologul meu, nu mai puteam sta in picioare, febra ,stari de voma, nu stiam ce am.Mi-a dat o reteta de toata frumusetea, si un calmant puternic.Credeam ca ajung la spital.Nici acum nu ma simt excelent, dar faptul ca va citesc si va scriu imi face bine.Daca nu ai sanatate degeaba le ai pe toate ma gindeam astazi, si ma uitam la piticii mei cit sunt de dependenti de mine si cita nevoie au de mine(eu ma vedeam la spital atunci).De azi trebuie sa am mare grija de mine...pentru ei!
Hai ca v-am tinut mult de vorba,acum ma intorc sa citesc ce ati mai facut voi zilele astea...si dupa aceea mai revin.

Va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa-mi fie rusine

LA MULTI ANI
IRINA
prietena draga!

2,3 siiiiiiiiiii

MULTI ANI TRAIASCA
CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANI
IRINA
SA TRAIASCA
IRINA
SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!!!!

Desi cu itnarziere de o zi, tu esti fata buna si draguta si ma ierti!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Toata ziua plang de dorul tau si tocmai acum am dat-o in bara !

Veve e ziua ta iubito ! Sa fii sanatoasa si fericita, ca frumoasa si desteapta esti , copiii sa ti aduca numai bucurii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor dupa doua zile fara net respir si eu linistita.
La Multi Ani Veve sa fii fericita si implinita !
Daniela nu ne dai detalii despre casa cea noua...daca nu sunt indiscreta..
Ela va asteptam acasa!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput