Copilasi martie-aprilie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluiandrei spune:

Buna, fetelor! N-am mai reusit sa intru ca am avut musafiri si in plus am avut un MAAARE virus pe calc. La multi ani, scumpa Veve si tuturor ceilalti sarbatoriti pe care i-am ratat in ultima vreme. Sa fiti sanatosi si sa va creasca frumosi copiii!
Am si cateva poze poze cu andi, nu foarte recente, ca le am pe cd pe restul. Dar asta e puiul meu, pentru cine l-a uitat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacaz2000/album?.dir=/f14a

Ela, ne e tare dor de voi. Dati un semn cand ajungeti acasica ; chiar ma gandeam azi sa trecem sa va vizitam cat de curand. Pupici pt pisicutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am bagat si eu nasul pe Internet sa constat ca subiectul nostru a ajuns pe pagina 2 - pai se poate?! Ia treceti pe prima pagina!

Veve - chiar daca nu mai treci pe la noi, sperand sa accepti si urari intarziate, iti doresc LA MULTI ANI! cu multe bucurii si sanatate, alaturi de cei dragi!

Oana - mai povesteste de Alex, ce face la cresa, cati copii sunt in grupa, cate ingrijitoare, cum le dau sa manance etc., sunt tare curioasa, nu mai rezist pana ajung inapoi in Bucuresti

Nedda - bine ai revenit, in casa noua! Hai, te rugam, arata-ne niste poze cu noua casa si cu comoara voastra mititica. Cum s-a adaptat la noul ambient? Sunt copii de varsta ei prin vecini?

Laura - ce neplacut e sa ai parte de asa mesteri neseriosi! Of, nu ne mai schimbam odata!

Hana - daca mi-ar fi zis cineva ca o sa faca fetita mea 3 saptamani de antibiotic, i-as fi zis sa mearga sa se impuste... dar uite ca am ajuns in situatia asta, din cauza ca dupa prima serie de 10 zile de antibiotic, din analize a reiesit ca leucocitele erau inca mai multe decat trebuia, asa ca am primit inca 10 zile de tratament. Saptamana viitoare refacem analizele toate, toate, sper sa iasa bine.

Kata - of, sanatate multa! Ai dreptate, copilasii nostri au nevoie de noi sanatoase, deci nu ne mai permitem sa ne neglijam!

Micky - oare ce face cu fetele ei cucuiete?

Simo - pt nazdravanii vostri frumosi, cred ca e o perioada minunata acum, cand incearca amandoi sa vorbeasca sau sa faca diverse lucruri, fiecare in alt fel!

Andreea - hm, vrei sa ma oftici cu marea! Lasa, ca eu stau ici, intre vii, la Odobesti si deja am inceput sa mananc struguri direct de pe butuci, sic! (nu ma invidiati prea tare, cred ca vin cu 3 kg in plus pe mine)

Clau - ce-i cu tine, esti cam "ascunsa". Treci aici sa te ! Mai arata poze cu nazdravanul de Raul!

Rayuelaaaaaa - zi-ne, dom'le, despre gradinita aia, ca io personal is ingrozitor de curioasa! de la Cristina pt Amelie!

Nemtoaiceleeeeeeeeee, unde mai sunteti? S-a oprit internetul prin Germania? Ia sa vin eu prin Munchen mai la toamna-iarna, sa vad care-i situatia!

Saptamana viitoare venim si noi cu poze mai fresh, sa ne vedeti pletele zburlitele!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ela daca tot strigi dupa mine, uite sunt aici, stau de veghe ca copilasu meu scump si drag e racit...offfff totdeauna patesc asa, cand ma laud ca nu s-a mai racit de mult cum a doua zi muci si alte alea
E mucos din calea afara, dar vesel nevoie mare!
Azi am fost mai toata ziua plecata, puiutu a stat cu cine a apucat, o perioada cu mama, o perioada cu tata si seara cu tacsu care l-a scos la plimbare si cum e obiceiu puiutu a cazut si si-a spart capatzana...a doua oara in 2 saptamani, numai ca acum e mai nasol, pe langa rana deschisa are si un cucui de toata frumusetea, de culoare neagra
Cand ma indreptam spre casa, am auzit ca ma striga cineva la geam...era Raulica al meu...era la tacsu in brate si m-a vazut venind...si striga cat il tinea gurita...MAMA MAMA...sa mor nu alta, nici nu stiu cum am ajuns acasa ...imi sarea inima din loc Mi-a zis Clau ca el nici nu m-a vazut pana nu l-a auzit pe Raul cum striga Baiatu lu mama!
In rest toate bune si frumoase

Rox, tare frumos s-a facut Andi!

Ela, abia astept poze cu Cristinutza noastra scumpa!

No acum va las merg sa fac olecuta de nani!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Ce baiat avem in gasca!!! Frumoase poze.
Hai mai fetelor adunati-va la taclale aici.
Am fost azi cu Alex la analize, dar nu i-a putut lua din vena nimic. De fapt nici nu a apucat sa-l intepe pt ca urla si se zvarcolea de mama focului. Imi era mila de el, dar cred ca o sa merg intr-o zi la Rombel. Acolo s-o gasi cineva care sa se bage la asa ceva. I-a luat doar din deget pt hemograma, dar pe mine ma interesa si calciu si glicemia. I-am mai facut si un exudat faringian si nazal. Nu stiu cum o iesi cel faringian, pt ca el a baut apa mai toata noaptea. A fost foarte, foarte agitat si plangacios din cauza caninilor de jos. Am ajuns chiar si in sufragerie cu el sa ascultam o Cutiuta Muzicala. Noroc ca azi l-am lasat la soacra mea si am dormit si eu ca omu' de la 15.30 la 20. M-a trezit tel, ca eu as mai fi dormit putin.
Ma duc si eu la culcare acum. Noapte buna voua si bebeilor.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, am prins computerul doua minute! Ura!

Veve draga, la multi ani frumosi si fericiti!! M-am gandit la tine duminica (fiindca si cumnata mea e nascuta in aceeasi zi) dar n-am mai ajuns si la computer ca sa te felicit.

Oana, Ela, Hana, Andreea promit sa va povestesc mai multe despre casa noastra. Mutarea a fost relativ usoara fiindca n-am prea avut multe lucruri dar de-acum incepe munca. Nu stim nimic despre cum sa intretinem o casa si trebuie sa invatam multe. Dar, ce e mai important e ca suntem incantati si ne simtim tare bine.
Lara, asa cum ma asteptam, s-a obisnuit fara probleme.
Ela, avem si o gramada de poze dar jur ca n-am timp de ele acum. Si-asa nu prind mai mult de cateva minute la computer! Sigur ca o sa le ordonez candva si o sa vi le arat, dar nu stiu cand...

Ah, as fi vrut sa va salut pe fiecare in parte dar deja trage Lara de mine!!! Nu v-am zis nimic nou, nu?:)
Am pupat toate mamicile si toti copilasii scumpi!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nimeni la cafea ?????? Nu ma lasati singurica si azi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Eu sunt aici Laura si nici cafeaua nu am baut-o ca e o harnicie pe capul meu...

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Bravo tie Oana ! Eu ieri am fost cu Daria la pediatra ( sa vedem daca raceala a plecat de tot ), apoi putin prin magazine si la plimbare , i-am facut baie si gata...am cazut moarta. Raceala asta m-a terminat, acum l-am contaminat si pe sotulache, sper sa nu i-o dau si Dariei.
N-am facut nimic, imi propusesem sa fac o ciorbita si in timpul asta baie, dar n-am reusit, apa din cada abia dimineata am evacuat-o, iar ciorbita i-am pasat-o dadacei. Sa vedem daca o mananc pt ca nu prea mananc de la straini, dar vedem noi. Poate iese buna si m-am scos: o angajez si bucatareasa.
Adevarul este ca daca nu gatesc in week end ( macar pt 3-4 zile ) murim de foame ( salata, branza sau cel mult o mamaliguta cu cartofi prajiti ): vin de la serviciu la 5-6 , pana o plimb pe Daria se face 8, apoi pana o spal pana adoarme se face 9.30-10. Iar eu la 10 n-am sa ma apuc niciodata sa fac mancare !

Asta e, in week end-ul viitor sigur voi gati pt ca n-am decat o nunta si nu de alta dar de luni cica vin zugravii si trebuie sa le dau si lor ceva de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutare fetelor

Mai apar si eu cand si cand pe la voi... n-am mai fost demult...
O multime de chestii s-au intamplat mai intamplat de atunci... o sa vi le spun pe scurt daca va mai intereseaza despre noi.. (ca de.. "ochii care nu se vad...se uita..nu?!)
In primul rand eu n-am prea avut net la serviciu o buna bucata de vreme (daca asta-i o scuza!!) dar acum ca am....
Deci, noi am fost la mare pe la inceputul lui august, vreme faina, apa la fel.... cazare (la vila unor particulari) la fel.... Pustiul meu innebunit de apa... abia il scoteam dupa juma' de ora..si asta cu scandal... A fost un concediu super.... singura neplacere caratul lui Cosmin in brate (mai mult tati, e drept) pt ca nu avem masina inca. Si tare greu ne era.. ca probabil din cauza caldurii, dupa 10 pasi pe jos cershea la unul din noi in brate... Dar a trecut.... si s-a meritat.

Mai zilele astea ne-au dat restul dintishorilor... nu ma intrebati care ca nu ma prea lasa sa-i vad dantura... dar mai multi si cred ca toti odata... ca a avut vreo trei zile o febra... ce a ajuns pe la 39 si.. Initial m-am speriat, dar nu avea nici un alt simptom de raceala... Acum i-a trecut si e la fel de vesel ca inainte.

Ziceati de meshteri.. si noi am fost cu casa intoarsa pe dos... ne-am pus parchet .... de a trebuit sa plecam de acasa cateva zile (eu cu Cosmin) din cauza mirosului... Nu prea mi-a placut in postura de musafir la mama dar... a trecut si asta.. acum mai seamana si locuinta mea a ...casa...

In rest, eu una incep sa intru in febra pregatirilor de nunta. Noi n-am facut nunta.. ca ne-a dat ala micu' peste cap planurile.. si o avem acum in noiembrie... Si incepe sa ma apuce stresu'..stiti voi cum e!

Va pupic si promit sa scriu mai des.

Denisa mamica lui Cosmin

Mergi la inceput

Denisa Sa fie intr-un ceas bun ! Sa vii mai des pe la noi !

Mergi la inceput