Leoaicele DC (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
Sal fetele..
Ce mai faceti?
Le urez "bine ati venit" noilor venite..si le poftesc aici la discutii,nu la capitolul 3.
Daria,atunci cand deschizi un nou capitol,spui la precendentu ca s-a deschis cap.x si dai linkul..ca uite fetele nu stiu cum fac si tot la ala vechi scriu.Mersi.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Mona_B spune:
Nu se prea scrie la subiectul asta, probabil leoaicele sunt prea ocupate cu...vanatoarea. De-aia alte zodii le-o iau mereu inainte...la scris, ca la altele sunt de neintrecut.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
Leditia spune:
Da Mona..suntem lenese,nu stiu cum se face,da suntem ultimele la scris la sub.asta..
Asta este..si eu care ziceam ca suntem energice..
Va pupic dulcic.
POZE
buggy spune:
Buna!!!
Si eu sunt leoaica, pot sa ma inscriu si eu in club? Acum v-am descoperit. Data nasterii mele 09.08.80"Sa continuam sa-i ajutam pe batrani" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64856
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
bubulina1 spune:
Buna, as dori sa ma inscriu si eu in club. Sunt nascuta pe 3 august 1973 (am vazut ca mai sunt si alte fete in aceeasi zi cu mine, dar in alti ani).
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
szivarvany spune:
Bonjour de la alta puturoasa
Am intregit lista de leoaice
Lediatia - te-am vazut bine la un subiect de sptembrie/octombrie 2006 ??? Vrem adevarul urgent sa putem sari cu felicitari si alea-alea , tu dai de baut, normal
In rest, pupam gasca si asteptam poze de la leoaice.
Noi suntem aici, adica leaoica mea mica :
http://community.webshots.com/photo/439300887/540246686wPCihv
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Leditia spune:
Daria,ma spionezi,ha?
Da mey sunt si eu la mamici de sept-oct,da necomfirmat ecografic.Insa stiu eu ca sunt,ca doar am trecut de 3 ori prin asta.Oricum sper ca de data asta sa fie bine.
Te pupic dulcic.
PS:faina leoaica mica..
POZE
katty spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Buna, as dori sa ma inscriu si eu in club. Sunt nascuta pe 3 august 1973 (am vazut ca mai sunt si alte fete in aceeasi zi cu mine, dar in alti ani).
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Eu sunt pe 3 august dar ceva mai "batrana", adica in '69.
In rest, LA MULTI ANI tuturor Leoaicelor de pe Forum!
Catalina & Andrei (3ani)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
bubulina1 spune:
Hello leoaicelor si multumesc de primire! Ce bine ma simt ca stiu ca fac parte dintr-un grup asa numeros!
Eu sunt mai noua pe aici, asa ca o sa va urez si eu tuturor leoaicelor, si mai tinere si mai "batrane" LA MULTI ANI!
Si pentru ca weekendul bate la usa, sa aveti un we cat mai placut!
Va pup pe toate
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
maria gastaldo spune:
Saluate salutare tuturor leoaicelor
Ma treceti si pe mine va rog dac se poate :) la 22 august
la mine toata familia e in zodia leului, si sotul si bebe Alexandru sunt in aceasi zodie cu mine asa ca va puteti imagina cum e cand avem ceva de argumentat :)
toate bune
revin si eu cu un link pt poze cu leul cel mai mic si cel mai galagios din familie
multi pupici
mamagiuliei ai dreptate cu prezentarea, cred ca mai ales modeste suntem:)