Leoaicele DC (4)
Raspunsuri - Pagina 6
dyadya spune:
Buna seara! Readuc eu subiectul pe prima pagina cu rugamintea sa ma treceti si pe mine pe lista de leoaice: 30 iulie 1979!
Nu am gasit subiectul asta pana acum, ca dadeam de mult buzna si pe aici.
anca74 spune:
Si pe mine, va rog frumos, sa ma puneti pe lista: 16 august 1974. ... In aceeasi zi cu Madonna.
============
What sometimes seems to be the end it's really just a new beginning.
Iubika spune:
Buna dimineata! Scuze, vroim sa zic: Grrrrrr!
Nici eu nu`s pe lista.... 7 august 1982
Ce animale va plac, fetelor? O fi adevarat ca felinele trag la feline? Eu una MOR dupa pisici, in toate formele si toate culorile Si cand mai vad la TV tigri si lei... parca mi se par asa.... ce le mai frumoase animale Si mereu spun ca as vrea si eu pri jurul casei un pui pufos de leutz Suna aiurea, nu?
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
Iubika spune:
Erhm, ca mi`am adus aminte.... si voti stai prostcand vine vorba de frig?????
anp spune:
Buna Leutelor,
Ma puneti si pe mine la listuta? 6 august 1974.
Hai merci si sa stiti ca va citesc!
szivarvany spune:
Bun venit noilor leaoice ! Am intregit listuta !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Leditia spune:
'neata fetele.
E uimitor..eram 100%..sau 1000% sigura ca am scris un mesaj dupa Iubika,sa-i urez bun venit.Cred ca s-a pierdut atunci pe drum...
Deci le urez si eu bun venit tuturor.
pupici.
POZE
dyadya spune:
Multumesc de primire! Si ca sa raspund la intrebarile de "identificare rasa": da, si eu sunt inebunita dupa feline, detin doua la mama acasa(au facut 4 generatii de pui pana am ...oprit robinetul) si acum detin una la noi acasa-neagra cu ochi verzi!
Cat despre fac urat la frig...ohoho, ba bine ca nu!!! cum da frigul afara cum zic ca emigrez intr-o tara in care nu exista decat un singur anotimp si ala se cheama vara!!!
Pup leoaicele si le urez un weekend placut!!!
Diverse pentru nunta
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Leditia
'neata fetele.
E uimitor..eram 100%..sau 1000% sigura ca am scris un mesaj dupa Iubika,sa-i urez bun venit.Cred ca s-a pierdut atunci pe drum...
Deci le urez si eu bun venit tuturor.
pupici.
POZE
Multumesc Leditia! Sa ma mai simt si eu bagaat in seama...