Cine are nevoie de o bona?

Cine are nevoie de o bona? | Autor: andreea_tx

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica de pe forum a unui baietel de 5 ani,in varsta de 45 de ani stau acasa si as dori sa am grija de un copil la mine acasa indiferent varsta copilului.Baietelul meu va merge la gradi acum in septembrie,este un baiat cuminte si ascultator(de mic a fost asa)sociabil si se acomodeaza bine cu alti copii.Locuiesc in Titan vis a vis de fab.IOR pe Bucovina la bl.cu patru etaje,am un ap. cu doua cam.proprietate la et.2.Daca este nevoie poate ramane si peste noapte la mine cand este cazul pentru ca sotul meu pleaca in delegatii foarte des.In privinta banilor dupa cum are omul posibilitate ca stiu ca viata e grea si salariile sunt mici.

andreeat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Buna andreea_tx,

oferta ta e interesanta, din pacate esti departe de noi, dar cum vei proceda cu mancarea si cu restul pt copilul de care vei avea grija? ... oricum bafta in cautarea ta, sigur vei gasi!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Umflatzel,daca gasesc pe cineva interesat voi proceda cum crede de cuviinta mamica copilului.Pot sa gatesc si pentru el fara nici o problema ca sa fie mancarica proaspata,depinde de varsta copilului cum pregatesc pentru al meu pot face o portie de mancare in plus si pentru el daca e de varsta apropiata la al meu,daca nu ma descurc oricum ca dupa cum am mai spus nu sunt decat eu si copilul mai mult pe acasa si am timp disponibil suficient.In afara de mancarica pentru copil ordine prin casa si plimbari nu fac altceva ziua.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Readuc subiectul pe pag.1 poate este vreo mamica care este interesata de mine.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

buna andreea, daca imi permiti sa iti spun asa. eu as fi interesata insa as vrea sa te intreb avand in vedere ca baietelul tau acum merge la gradi , daca poti pleca de acasa pt o zi-doua pe sapt. Astept raspuns. Multumesc

Mergi la inceput