Constanta la apel (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani ,Mariuca .Sa va traiasca fetita,Cristina!
Cornelia-mersi pt info.Eu nu prea am fost multumita de dr N.M-a diagnosticat incorect si am urmat tratamentul,asa ca am fost la celalalt tot de la pol cu plata care a fost ok.As fi vrut un cabinet party,ma uit eu in pag auriisi sigur gasesc ceva.
Sinzi-multumesc de adresa si tel pt ca dupa cum v-am spus nu o sa mai am acces la net.Despre pizza nu stiu ce sa zic,nu ma mancat niciodata de la Avanti,noi luam de la Scoica.Daca e buna de la Avanti,mai ales ca e aproape e f bine.Din partea mea luati de unde credeti.Ce bine ca stai tot in Tomis N.Am rasuflat usurata ca nui trebuie sa merg departe,trag o plimbare cu caruciorul Cu Biba pana la tine
Stiti cumva daca au la Mcdonalds camera de schimbat bb sau altundeva in oras?Ca noi suntem plimbarete si am vrea sa stim ca aici ne plimbam mult afara.
Mi s-a stricat carnea tocata ca am uitat sa o bag la conge.Ma duc sa iau alta sa trag niste ardei umpluti.
S-a trezit pitica si vorbeste,ma duc sa ne conversam si poate o conving sa mergem

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Multumesc pentru adresa,te rog sa comanzi si o pizza fara fr de mare sau peste,poate un quatro sau carbonara,oricum nu o sa dureze mult comanda ca stai aproape de avanti.
"La multi ani!" pentru MARIUCA,sa creasca frumos si sa fie sanatoasa.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Spuneti-mi si mie unde este Dimod Impex. Am un Moulinex Ovatio 2 si ii cam lipsesc din accesorii. Pot cumpara de acolo?
Sinzi, daca nu ne face tati program, poate venim si noi sambata. Ne primesti?
Anca, si noi suntem tare plimbarete, dar aici nu gasesti nici un local cu camera de schimbat scutece. Am vazut ca afara au si in supermarkeuri. Noi ne-am adaptat...adica o schimb pe Alexandra in carucior, oriune ne-am afla- in parc, la Mc, nu conteaza. Am inteles ca stai prin Tomis 3- poate ne inatlnim in parc. Noi facem sezatoare in Tabacariei zilnic, de la 10.30 la 13, cu Loreen cu Delia, Lili cu Sergiu si alte mamici.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA MULTI ANI MARIUCA!!!!! PUPICI SI INIMIOARE!!!

Fetelor, nu va mai stresati cu ce aducem, ce nu...ca ne strangem si hotaram pe loc...mai ales cand e de ajuns sa dai un tel si iti vine cu orice la usa!!! Comandam si lapte praf!!!!

Mav vreau si eu povesti!!!! Ca si DAvid a inceput sa le asculte...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Daca tot vorbeam de plimbari...maine veniti in parc? Sper sa fie vreme frumoasa.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Vreau si eu in parc!
Mygirl, daca ajung te sun pe mobil ca sa-mi spui unde va localizati!
Tare dor imi e de gugulika ta! si de tine!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am fost la doctor si ne-a schimbat lapticul.a spus ca nu e normal sa se trezeasca de doua ori pe noapte sa pape la 10 luni.din cauza asta nici nu mananca foarte mult inainte de culcare pentru ca stie ca va mai manca peste noapte.a spus sa nu-i mai dau pana dimineata lapte.in rest e ok.ne-am cantarit si ne-am masurat.
mi-a spus doctora cum fac trecerea la alt lapte.intai cate o masura si apoi crestem, dar vroiam sa va intreb:daca la o masa pun 4 masuri de nan2 si una din laptele nou, la masa urmatoare deja cresc doza, adica 3 de nan2 si 2 din laptele nou?doctora mi-a spus ca in 2 zile sa fac trecerea.
neu am intrebat-o daca pot sa-i dau nestle junior, chiar daca e de la 1-3 ani.si mi-a dat lactovit de la primarie si pana la 1 an sa vedem cum merge.si apoi daca e trecem ori pe lapte de vaca ori pe junior.
va pup pe toate si va doresc sa va distrati bine.
la multi ani, mariucai!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana, nu-mi plac vestile de la doctora ta!
Ti-a recomandat Lactovit!!!??? Totusi.... ar fi trebuit altceva, Milumil, de exemplu!
Nu te grabi sa-i faci trecerea asa repede, in 2 zile! Eu zic sa schimbi treptat formula, cam in 5-10 zile!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va multumim de urari!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

LA MULTI ANI ! Mariuca.Sa cresti mare, frumoasa si desteapta.Sa-ti dea d-zeu
multa sanatate, sa ramai o luptatoare in continuare.
Cristina, va pupam si va dorim ror ce-i mai un pe lume pt Mariuca.

Mergi la inceput