Constanta la apel (47)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
Adriana, nu te grabi cu Lactovitul!!!!!!!!!!!! Mie nu mi-a placut deloc ce gust are si chiar am impresia ca este cam prost. Daca schimbati laptele, alegeti si voi Nestle Junior (Sebi d-asta papa si e buuuun la gust, eu incerc orice inainte sa-i dau lui) sau Milumil, dar nu Lactovit! Si pune-i praf de cereale in laptic si poate asa se satura si nu se mai trezeste peste noapte. Oricum, sa stii ca sunt copii si mai mari care inca se trezesc peste noapte pt laptic. Nu cred sa fie chiar asa o mare problema> sigur chestia asta nu tine pana la 5 ani.
Trecerea la alt laptic se face treptat, dar cel mai repede: introduci azi o masurica, maine doua, poimaine 3 si tot asa! In nici un caz, nu schimbi raportul de masuri de la o masa la alta! (Asta daca nu vrei sa se constipe sau sa aibe burtica deranjata!)
Crig si Cornelia, va multumesc frumos!
Vic & Sebi (04.02.2004)
dadi_t spune:
LA MULTI ANI,MARIUCA!MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE INIMOSII SI PUTERNICII TAI PARINTI!
Adriana, stiu cum se fac licitatiile pt. toate materialele si alimentele din sistemul sanitar.Cat mai ieftin in defavoarea...calitatii.F periculos!Stiu ca au fost si pb. acum cateva luni cu laptele dat prin cabinetele medicilor de familie si toata cantitatea de lapte de la aceea data a fost retrasa .Crede ca e f. usor sa alegi din ce este pe piata.Mergi pe lapte praf mai bun o perioada, dupa aceea treptat treceti pe lapte de vaca dintr-o sursa sigura:gras si sanatos si...mai ieftin!
Maine in ce parc ajungeti? In parcul piticilor?Ne primiti si cu musafiri cu tot?
Pupici si o noapte linistita!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!
Cornelia spune:
Mav, eu iti multumesc.
Fetelor, nu stiu sigur daca ajungem maine in parc. Maria, la ora asta este langa mine, nu are de gand sa doarma. Nu am indraznit s ao duc in camera ei, de urlete .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nastasie spune:
neata, fetelor.eu nu stiam nici cum arata lactovit.ieri am vazut si eu in sensiblu.si mi s-a parut ciudat numai dupa ambalaj.vad ca aseara i-am dat ceai toata noaptea(putin) si a mai mancat tocmai la 5 dimineata si a dormit pana la 8.
fetelor, pai si atunci ce ziceti sa-iiau nestle junior chiar daca are 10 luni sau sa merg tot cu nan2 pana la 1 an si apoi lapte de vaca?voi ce ma sfatuiti?
va doresc o duminica placuta.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
mygirl spune:
Neatza! Cornelia, poate reusiti totusi sa ajungeti in parc. Tania, noi pe la 10 maxim 10.30 suntem la pitici.
Intreba cineva acum cateva zile pe forum de figurine de pus pe perete. Am vazut aseara la Mega Image, din cauciuc, erau parca 58 mii, dar n-am avut timp sa le studiez. Daca ajung azi va mai dau detalii.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze
roxanaz spune:
neatza neatza.
Adriana, poti aplica treaba cu apa noaptea si poti pune cereale in laptele de seara. ramai macar pana la 1 an pe lapte praf formula si dupa aceea poti trece pe un lapte junior sau pe lapte de vaca. din pacate alte sfaturi nu iti pot da, Patrick a tolerat intotdeauna ff bine nan si i l-am schimbat la 1 an cu lapte de vaca.
Oana, dimos este reprezentanta de service ptr ariston, philips, indesit, whirlpool. nu stiu daca au piese si ptr moulinex. dar trebuie sa te uiti pe talonul de garantie al robotului tau, acolo este trecuta reprezentanta ptr service.
Ema, in cta si in general in romania nu exista locuri de schimbat copii, doar la hilton si mariott. asa ca vorba Oanei, va adaptati din mers!
o duminica frumoasa tuturor!!!!
dadi_t spune:
Buna Dimineata!
Oana, noi abia ne-am trezit! Nu stiu daca va mai prindem in parc!Azi avem planificata si o iesire in Navodari si ..la iarba verde, daca nu e prea frig.Avem 2 bebelusi si pe Anduta care e oricum sensibila...Sa vedem...Eu tot cu musafiri....cred ca maine vor pleca...
Crig, multumim mult si imi pare tare rau de absenta! Vrem si noi poze de la petrecere!!!!!!!
O zi frumoasa in continuare!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Salutare!
Tatiana, desigur, dar trebuie sa mai astepti inca o saptamana- doua, ca tipa este plecata din tara. Am sa te anunt cand vine!
Ma bucur ca v-ati "dres"!
Sinzi, iti aducem cd-urile cu povesti cand venim la tine!
Sebi a baut cu paiul pt primja data ieri, la McD!!!!!! Azi si-a adus aminte si mi-a cerut "apa, paiu" si "mieie" (miere), ca am intarziat putin cu micul dejun... Pai de acum, nu mai alerg dupa el cu mancarea! Il infometez si cere singur!!!!
Cand am fost in parc, Sebi avea seppcuta pe cap si m-a certat: "Mamiii, întu, uchea, auuuuu!!!!" (adica il durea urechea de la vant!!!!).
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
salut!!!
mie inca nu imi merge netul cum ar trebui si nu pot sa pun pozele de la ziua mariucai...dar a fost tare frumos!!!
DAca nu imi rezolv cu netu, rog pe altcineva sa actualizeze lista pt sambata...
Toata lumea e binevenita...loc avem, daca nu facem (deasupra mai avem o camera...la uscator!!!)...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri
sinzi_ana spune:
Tatiana, daca vrei sa mergi la Lisa marti dimineata vin si eu!!! maine tre sa trec si io pe la mine pe la gradi!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri