Raspunsuri - Pagina 2
victoriamaria spune:
multumesc!
mi s-a spus ca subiectul a mai fost discutat; nu stiu daca am fost destul de clara, problema mea nu este daca sa fac sau nu un avort ci care sunt riscurile ulterioare;
martha78 spune:
Asa cum zicea si Filofteia, sa ceri sa ti se faca anestezie generala, e mai bine pentru tine.
Apropo de riscuri, eu am facut 2 chiuretaje la un interval de cam 10 zile urmand ca peste cateva zile sa fac si operatie 
Iti doresc sa treci cu bine peste ceea ce ti-ai propus sa faci si sa-ti revii repede!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Ramona25 spune:
vad ca tare te preocupa starea ta de sanatate cu avortul, dar de viata bebelusului nu-ti pasa deloc. halal ![]()
Irina_Claudia spune:
Buna Victoria,
Nu stiu daca te ajuta , dar cum mine in salon la nastere a fost o tipa care avea o fetita de 11 luni nascuta cu cezariana si a nascut-o si pe a doua tot cu cezariana, fara probleme. Deci gandeste-te si la aspectele pozitive.
Numai bine
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
Siminaf spune:
nu este adevarat ca nu exista riscuri fizice la un avort! Intrebati ginecologul mai inainte! O complicatie redutabila este sterilitatea secundara acestui act. Asa ca... mai ginditi-va!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ancuta06 spune:
Riscurile sunt mari. Pot aparea complicatii, daca nu e bine facut. Nici un medic nu-ti poate da 100% garantia ca totul va fi bine. La 4 saptamani e prea devreme pt intrerupere, mai asteapta pana ajungi la 8. Insa la 8 saptamani bebe e format, ii bate inimioara, e o mica bulinuta care sare pe toate partile. Are degete si picioruse, si e in continua formare.
Avortul poate duce foarte usor la sterilitate, asa cum a spus si Siminaf.
Mai gandeste-te. Daca ai facut cezariana acum 11 luni, sansele sunt foarte mici sa fie probleme la nastere, chiar si la o a doua cezariana asa de repede.
Insa daca tu chiar nu vrei acest bebe, intreruperea de sarcina este decizia potrivita. Daca esti sensibila, o vei regreta mereu. La mine au trecut 6 ani, si inca ma doare, inca plang, inca imi pare rau si ma urasc pt ce am facut.
Ancuta 16+ &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
adif spune:

stiu ca nu e treaba mea....dar nu ma pot abtine!
e ingrozitor sa curmi o viata!!!!!
nu pot sa cred ca vrei sa faci asa ceva mai ales ca esti deja mama!!!
imagineaza-ti ca ii faceai asta copilului pe care il ai deja!!!
dar ce s-a intamplat? nu te-ai protejat in nici un fel? sau au dat gres metodele de contraceptie?
eu am ramas
(desi foloseam prezervativ) intr-un moment foarte nepotrivit
dar cadea cerul pe mine cand ma gandeam ca as putea sa-i fac ceva rau sufletelului care isi cerea dreptul la viata
simteam nevoia sa-l protejez cu orice pret
orice copil,chiar daca are doar cateva saptamani si e mititel, ar trebui sa fie dorit mai ales de cea care ii va fi cea mai draga fiinta de pe pamant, centrul universului lui : ASTA DACA MAMICA LUI IL VA LASA SA TRAIASCA !
PLANG PT MITITELUL TAU
vezi partea buna a lucrurilor, copilul tau va avea un partener de joaca ii va fi si lui mai bine
daca problema e partea financiara, gandeste-te ca pe hainute nu vei da initial multi bani, caci foarte probabil mai ai de la primul copil
apoi, daca alaptezi, primele luni nu vei cheltui bani pe lapte formula
si stii vorba: unde mananca o gura mai poate manca una
gandeste-te: daca aveai la prima sarcina gemeni?
ce faceai???
ii spuneai doctorului ca vrei numai un copil, ca vrei chiuretaj pe jumatate? sau dupa ce nasteai iti alegeai unul din copii?
te rog sa nu te superi, gandeste-te, faptura aceea mica nu te are decat pe tine....
adif spune:
tot eu .....
am un baietel minunat de 4 ani (un blondutz dulce) care ma iubeste si sunt cea mai fericita ca am luptat sa-l pastrez chiar daca la momentul acela parea cea mai proasta decizie aceea de a avea un copil.
acum ma protejez cu pilule anticonceptionale, dar nu vad intreruperea de sarcina ca fiind o metoda de contraceptie.
daca nu sunteti de acord,va rog sa ma contraziceti, dar aduceti si argumente!!!!!
Siminaf spune:
Asa cum am mai scris si la alt subiect asemanator, nici pt. noi nu pica deloc bine sa avem al doilea bebe acum, cind sintem de atit de putin timp in US, de abia am inceput, de abia am gasit joburi, etc.
Dar, cind am aflat sigur ca este un bebe pe drum, in nici un caz nu m-am gindit la avort. Sotului meu ii cam trecuse prin cap asa ceva, dar i-am explicat ce si cum, exact cum ai scris si tu, Adi, daca era Deiu, printzisorul nostru si il omoram atunci, cum ar fi fost?!? Si acum il asteptam pe bb2 cu dragoste si bucurie, toti 3.
Chiar daca stim ca va fi greu, deja am primit de la prieteni tot felul de lucrusoare de la copilasii lor si asta ne va scuti, cel putin la inceput, de ceva cheltuieli. Dar, chiar daca nu am fi primit nimic, am fi facut tot posibilul si stiu ca ne-am fi descurcat, ca nici la Deiu nu aveam bani destui si tot am scos-o la liman...
Deci, Adi are dreptate, e mare pacat sa curmi o viata!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
adrienne12 spune:
Draga mea, asculta parerile medicale ale SIminei caci e medic. Eu nu te critic si nici nu te indemn la gindire caci decizia de a avea sau nu un copil e absolut individuala. Vreau sa iti raspuns strict la intrebare pt. ca eu am facut citeva avorturi in viata mea, incepind din studentie, pe vremea odiosului... Din cite stiu eu pina la 7 spatamini poti sa avortezi luind o pastila care provoaca avortul. De fapt pastila provoaca contractii si miscari ale uterului care duc la eliminarea oului. Dezavantajul, asa cum mi s-a explicat de ginecolog, este ca s-ar putea sa nu se elimine tot si ca s-ar putea sa te infectezi sau sa ajungi tot la cutit. Eu am patit asta (infectie, endometrita) cind am facut un astfel de avort (ilegal pe vremea aceea) in anul 4 de faculatate. Avortul propriu zis e mai dureros dar in general e ok. Dureaza 5 minute. Nu stiu sa-ti spun statistici cite persoane au ramas cu sterilitate dupa dar stiu ca pe vremea lui ceausescu avortul era ceva la ordinea zilei. AM persoane in familie care au facut vreo 12-16! Judecind dupa aceste numere imi spun ca sansa de a suferi de infertilitate e destul de mica.... Dupa ce il faci sfatul meu e sa iti pui sterilet. Curaj si sanatate.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos