avort

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Siminaf, esti demna de toata admiratia !!!

cu siguranta ca bb 2 iti va aduce atatea satisfactii si fericire, ca vei uita toate neajunsurile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mai fetelor, dar nu toti barbatii isi doresc copii...
Eu am ales sa fac avort decat sa ma trezesc singura cu doi copii... O sa-mi spuneti ca mai bine ma despart dar sa stiti ca nu este asa usor... una este sa privesti din afara alta este cand esti "inauntru".
Eu am plans nopti in sir pentru primul... prima intrebare cand am ramas insarcinata a fost daca il pastrez... iar prima fraza dupa ce am nascut a fost "asta este singurul..."... Sa mai spun ce cosmar am trait cand am ramas insarcinata a doua oara?... Am simtit atunci ca nu mai sunt in stare sa lupt... Acum ma gandesc cu groaza la posibilitatea de a ramane iar insarcinata (ma protejez oricum...) pentru ca alta varianta nu as avea decat avortul... sau divortul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Filofteia,

Nu pot sa inteleg, adica ar divorta daca ai refuza sa faci o intrerupere de sarcina?

In cazul asta, "intelegatorul si iubitorul" tau sot poate ar trebui sa se sterilizeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Draga mea, asculta parerile medicale ale SIminei caci e medic. Eu nu te critic si nici nu te indemn la gindire caci decizia de a avea sau nu un copil e absolut individuala. Vreau sa iti raspuns strict la intrebare pt. ca eu am facut citeva avorturi in viata mea, incepind din studentie, pe vremea odiosului... Din cite stiu eu pina la 7 spatamini poti sa avortezi luind o pastila care provoaca avortul. De fapt pastila provoaca contractii si miscari ale uterului care duc la eliminarea oului. Dezavantajul, asa cum mi s-a explicat de ginecolog, este ca s-ar putea sa nu se elimine tot si ca s-ar putea sa te infectezi sau sa ajungi tot la cutit. Eu am patit asta (infectie, endometrita) cind am facut un astfel de avort (ilegal pe vremea aceea) in anul 4 de faculatate. Avortul propriu zis e mai dureros dar in general e ok. Dureaza 5 minute. Nu stiu sa-ti spun statistici cite persoane au ramas cu sterilitate dupa dar stiu ca pe vremea lui ceausescu avortul era ceva la ordinea zilei. AM persoane in familie care au facut vreo 12-16! Judecind dupa aceste numere imi spun ca sansa de a suferi de infertilitate e destul de mica.... Dupa ce il faci sfatul meu e sa iti pui sterilet. Curaj si sanatate.

pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Adrienne, ai dreptate. Dar alea sint cazurile pe care le cunosti personal. Pot sa-ti spun ca in sectiile de ginecologie sint multe femei care nu mai pot avea copii pt. ca, in loc sa se protejeze de sarcina prin impiedicarea fertilizarii, au preferat sa faca avort! Si asta acum, cind sint o multime de mijloace de protectie, chiar si in Romania. Sint cazuri si cazuri. Nici un medic nu-ti va putea garanta ca dupa avortul facut de el totul va fi OK si nu vei avea nici o problema!
Riscul ti-l asumi personal...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adif

Siminaf, esti demna de toata admiratia !!!

cu siguranta ca bb 2 iti va aduce atatea satisfactii si fericire, ca vei uita toate neajunsurile !

Adi,mamica lui Sebix

Adi, eu oricum nu as putea sa fac avort, astea sint principiile mele si asta este credinta mea! Greu am dus-o si cu Deiu, probabil ca greu ne va fi si acum, dar Dumnezeu e Mare! Vom trece peste toate, asa cum am mai facut-o!
Multumesc pentru gindurile bune!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sa nu va suparati pe mine, dar un om a venit pe forumul asta cu o intrebare la obiect si lumea i-a sarit in cap ca nu e etic, crestinesc, sanatos etc. Nu cred ca e treaba cuiva de pe forum sa judece de ce Victoria nu mai poate sa tina inca un copil sau de ce i s-a intimplat un accident si a ramas gravida. Fiecare trebuie ne judecam pe noi insine si pe toti ne judeca Dumnezeu. Ori ii raspundeti la intrebare, ori mai lasati omul in pace ca si asa ii e greu si fara "ajutorul" vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Draga, natasa, eu am vazut o postare a unei fete, de pe forum, care punea si ea o intrebare: Ce sa faca ca sa poata tina sarcina? de ce nu poat tine sarcina? Si tot ea spunea....am facut 6 intreruperi de sarcina, iar apoi am pierdut 5 sarcini pe care le doream. pai sa ma scuzi....cand folosesti avortul ca "mijloc de contraceptie", asta-i riscul.

In fine, fata a pus o intrebare, iar noi i-am raspuns asa cum ne-am priceput. unele suntem mai subiective, altele mai obiective. Sa citeasca ce am scris, si sa retina ce vrea. Asta-i ramane. Oricum n-o s-o convingem noi sa pastreze bebelusul. Alegerea e a ei.

Filofteia, eu, sincer, in locul tau as fi divortat de mult.

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Eu, una, nu am amintit nimic de crestineste... Deci sigur nu era vorba de mine!

Si apoi, Natasa, e un forum de dicutii, asta s-a mai scris de "n" ori! Deci vor exista totdeauna pareri si pareri. Altfel, la ce bun sa mai existe forumul?!? Am vorbi direct, prin SMS-uri sau la telefon, numai cu cine ne-ar conveni, nu?

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor, numai fata isi stie situatia si in final ea va hotari ce va face si nici macar nu trebuie sa ne spuna noua. E bine ca i-am dat informatii din toate pct. de vedere. Siminaf tu stii cel mai bine pt. ca esti medic si personal iti apreciez parerile. Sanatate multa si noroc cu copiii. victoriammaria multa sanatate.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

Dragelor, numai fata isi stie situatia si in final ea va hotari ce va face si nici macar nu trebuie sa ne spuna noua. E bine ca i-am dat informatii din toate pct. de vedere. Siminaf tu stii cel mai bine pt. ca esti medic si personal iti apreciez parerile. Sanatate multa si noroc cu copiii. victoriammaria multa sanatate.

pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Multumesc, la fel si tie!

Asa este, Adrienne! Pina la urma nu are nici o obligatie sa ne spuna macar ce a facut. Noi am spus fiecare ce simte/gindeste si de aici e numai si numai treaba Victoriei.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput