Fetele din America (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Elena, in romania in aeroport era 250 000 lei vechi. Nu stiu din ce aeroport pleci tu, dar stiu ca din aeroportul din Miami, la inceputul acestui an, era $9 pentru un bagaj... sau, cum spuneau fetele, poti sa il iei in avion.
Bafta! Drum bun spre casa. (Pe 20 plec si eu. De-abia astept!!!)

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

quote:
Originally posted by bebitzu

Elena, folia de invelit bagajele se plateste.Cand am plecat noi anul trecut (29 feb) in Canada, era 250 000 /bagaj.Acum nu stiu care este pretul, insa sigur este cu plata.

Nicoleta

bebitzu, multumesc mult pentu raspuns dar 250 000 de ce ?

poate ma ajuta fetele care au plecat din USA in Romania si au folosit folia din aeroport.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Noi am platit in decembrie 120.000 lei veki, iar acum 2 sapt. niste prieteni ai nostri au platit 150.000 lei veki/bagaj.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Caruciorul lui Alvaro este mic (tip umbrela)o sa il iau cu mine in avion,dar am caruciorul acela care se pune si scaunul de masina ,si vreau sa il duc cadou sorei mele care va naste in octombrie.(fara scaun de masina doar caruciorul).
Deci sa fie in jur de 9$-10$ .este scump.

dar daca il bag eu intr-un sac de plastic transparent are ceva !!!

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine cum gatiti voi BEEF LOIN TENDERLOIN STEAK-FILET MIGNON, am dat pe el 21 $ si nu am degand sa il distrug. Imi ziceti va rog cum sa il pregatesc sa iese mai bun, in cuptor, pe togaie, pe BBQ... nu am nici cea mai mica idee.
Multumiri anticipate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Caruciorul lui Alvaro este mic (tip umbrela)o sa il iau cu mine in avion,dar am caruciorul acela care se pune si scaunul de masina ,si vreau sa il duc cadou sorei mele care va naste in octombrie.(fara scaun de masina doar caruciorul).
Deci sa fie in jur de 9$-10$ .este scump.

dar daca il bag eu intr-un sac de plastic transparent are ceva !!!

150.000 lei vechi e un pic mai mult de 5 $, nu 9 sau 10 Asta a fost sigur-sigur, pe data de 18 aug., pe aeroportul Otopeni.

Editat ca abia acu' vazui ca era vorba de traseul invers: SUA-Ro...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine cum gatiti voi BEEF LOIN TENDERLOIN STEAK-FILET MIGNON, am dat pe el 21 $ si nu am degand sa il distrug. Imi ziceti va rog cum sa il pregatesc sa iese mai bun, in cuptor, pe togaie, pe BBQ... nu am nici cea mai mica idee.
Multumiri anticipate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Exerciti Animate

L-am intrebat si io pe sotamiu ca se mai pricepe la faze d-astea, zice ca aia se mananca asa mai in sange, intai o prajesti putin in tigaie fara sa o intorci prea mult (doar o data pe o parte si o data pe ailalta) sa nu iasa sucurile din ea si pe urma bagata la cuptor. Mai multe nu mi-a zis:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
Originally posted by Gabbriela

Multumiri anticipate

0 - 2 years 2 - 3 years

Exerciti Animate

L-am intrebat si io pe sotamiu ca se mai pricepe la faze d-astea, zice ca aia se mananca asa mai in sange, intai o prajesti putin in tigaie fara sa o intorci prea mult (doar o data pe o parte si o data pe ailalta) sa nu iasa sucurile din ea si pe urma bagata la cuptor. Mai multe nu mi-a zis:))

Oana_B

Eh,pai daca iti zice cu ce te mai santajeaza dupa ?:D "daca nu esti cuminte nu iti mai fac filet mignon":D

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai nu zice, normal, ca sa poa' sa-mi scoata ochii ca el gateste mai bine..hahaha..parca imi face un favor, io nu ma pun in calea lui daca vrea sa gateasca

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hehehe, i-auzi cu ce te mai santajeaza. Asta imi aminteste de sotul meu, pe care il intreb, cum faci tu pizza aia asa buna, spune-mi ca sa fac si eu pana vi tu acasa. La care el raspunde:"lasa ca tu nu ai rabdare sa o faci".
Si eu am zis merci, ca am scapat de sta in bucatarie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

[red[Oana_B[/red] multam de jumatatea de reteta.. dar spunei la sot ca eu tin secretul lui, sa imi sc pe PM reteta, il rog mult de tot... de nu iasa bun asta al meu o sa ma lasa sa flamanzesc ... ca l-am pus sa dea 21 $ pe 3 bucataele mici cat palma de copil de 3 ani.
Sa sti ca si al meu are retete de papa care nu vrea sa mi le impartaseasca.

Uite ce am gasit pe net, tot cautand retete.. dar sincer nu am chef de probe, vreau una incercata si aprobata de restul familiei.
http://www.cooks.com/rec/search/0,27-0,filet+mignon,FF.html

O seara frumoasa

0 - 2 years 2 - 3 years

Exerciti Animate

Mergi la inceput