Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen.cita spune:
Hey, o sa ajung sa alerg cu limba scoasa dupa voi, ca am ramas putin in urma
si voi, repede, parca sunteti la maraton
...
AYSHA, toamna inca n-a venit, la noi in suflete inca e vara, eu vreau sa nu vina prea repede, ca iar ma apuca melancoliile, si asta chiar de ziua mea... Nu ti se intampla la fel, Princess?
OANA, trebuie sa-ti mai spun ca esti o comedianta de-sa-var-si-ta
? Ca abia astept sa vin acasa si sa citesc pledoariile tale? Ca imi pui mintea sa se invarta
? Ca daca intru prin salonase si nu te vad ma intristez brusc? Urmatorul 'pont' pt tine este urmatorul: in partea stanga, unul din butoanele albastre este "foloseste punctele", intra acolo si vezi ca in functie de punctaj poti obtine niste 'favoruri' de la cei de sus, unul din ele ar fi efectul de glow la nume, adica iti poti colora numele in ce culoare vrei tu, cu ce intensitate vrei
... stii, ca atunci cand dai iama in magazine si gasesti niste accesorii chic
. Eu mai am destul pana cand imi voi aureola numele (culoarea este surpriza!), caci sunt codasa clasei
, dar tu mai ai putin! Ce sa fac, daca tu ne daruiesti umbrelute, eu iti daruiesc 'ponturi' 
As putea sa tin o disertatie pe 100 pagini despre saptamanile 3-4, caci nu reusesc sa trec de etapa asta de 'amatoare' sa trec si eu la categoria 'profesioniste', dupa cum bine le zice Greuceanu
(care este inteleptul grupei dupa cate vad eu, vorbeste rar dar 'cu miez').
Il pup si eu pe Peterman care vad ca frange inimi prin saloane, iar eu nu vreau sa raman mai prejos deloc...![]()
Carmen.cita spune:
Ia te uita, acum vazui, a aparut Titelu dupa 3 zile cu catalogul si pixul rosu in mana, pune absente! Pai bine, domnule faci asa ca sa distragi atentia? Sau te gandesti deja la bebe2?![]()
M Oana spune:
Shopiiiiiing, unde soro, ca sunt moarta dupa cumparaturi???
Ma duc repede sa vaz ce bunataturi de accesorii.... si zici tu ca-mi ajung banii sau mai bag niste puncte icisa in tonomatul oligospermist sau pe unde ma mai duc calcaiele ????? 

Auziiii, cica mi-au dat 828 de puncte pentru glumitele mele, dar nu prea intalasai ce sa fac cu ele....
Ma mai duc odata... poate ma luminez, desiiii...
Sunt intr-o mare belea: cica am banii sa-mi cumpar un glow chiar imi mai si raman, dar ar trebui sa mai muncesc inca vreo 172 de nu prea pricepui exact ce (SMS-uri??, dar nu prea imi iese matematica la calcul???) si ma numesc carcotasa sefa sau cum vrea bonetica mea....
Glow/ carcotasa/ glow/ car...... Io sunt mai ovreica cand cheltui puncte castigate cu sudori.... Cum ies mai bine la bussines-ul asta, ca matalica esti mai culta????!!!
Carmen.cita spune:
Pai efectul de glow la nume (adica aureola colorata) vad ca are pretul de 600 puncte, daca tu ai peste 800 atunci insemna ca poti deja sa il utilizezi!
greuceanu spune:
Carmen cita Multumesc ma simt de-a dreptul flatat.
danuta_c stai pe aproape sa vezi ce we se-ncinge acusi.
Se pare ca ne-a facut d-na avocat reclama buna prin alte parti.Si unde mai pui ca in loc sa platim noi acest lucru a platit tot maria sa.Am facut o plecaciune si mi-am scos palaria.
Cat despre cumparaturi ma abtin.Cica s-a facut un studiu si barbatii tarati de femei prin magazine suporta un stres similar cu cel al pilotilor de pe avioanele de lupta.In timp ce femeile...ajung aproape in agonie (ca sa nu zic vorba aia...)
Vreo analiza ceva,cineva.
Deci inainte de analize nu va duceti cu sotii la cumparaturi.
M Oana spune:
Nu va luati de o femeie in agonia shopiiingului, ca e in culmea excitarii.... Si nu raspunde de consecinte.....
Sa cumpar un glow sau sa mai muncesc pentru o carcotasa? Hai ca promit sa dau cate o mana de ajutor prin analize, dupa ce scap de febra asta, ca e o canicula pe mine.....
Carmen.cita spune:
Gresit, Greuceanu, femeile ajung la extaz

! Experienta am facut-o si eu pe sotul meu de cateva ori
, dar mi-a rapit din placere si de atunci... prefer sa o fac singura sau cu o prietena, si este foarte incantat
cand ajung acasa si incep sa le scot din ambalaj si sa le probez
...
OANA,
bravos fata mea! Imi place ca esti precauta si nu arunci banii pe fereastra! So: vezi ce ti-ar conveni mai mult, numele sa-ti fie aureolat (dar ai mareee grija la intensitatea culorii, am vazut efecte dezastruoase cu rosu intens sau albastru inchis!) sau ti-ar pica mai bine o titulatura (gen: "printul mareelor"- pe asta nu ti-o recomand...).![]()
greuceanu spune:
carmen.cita:Incearca sa-ti citesti ultimul mesaj rupt din context.Sau pune-l pe sot sa o faca sa-i vezi fata uimita.
Carmen.cita spune:
ai dreptate, greuceanu, rupt din context mesajul meu parea... un mesaj de difuzat dupa 12 noaptea ![]()