Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Printesa mea, te rog sa nu ma starnesti apropo de romane nepublicate inca, caci tocmai lucrez la o carte, noaptea, caci ziua am alte treburi, insa e o carte in versuri, asa cum a scris prietenul meu Shakespeare si vezi ca acum devin offfff topic cu poescioarele mele, mai ales ca am si din acelea de 50 de strofe (dialoguri lungi intre Inger si Adversarul Lui).... Si-n versuri ma exprim tot sub forma de bancuri cu talc, asa ca va rog sa omiteti acest mesaj ca deschideti cutia Pandorei...
Si nu vreau sa-mi ajunga opera intelectuala la , atunci cand provoc stari de ....
De cate ori viata e pentru mine si cei din jurul meu, ma refugiez in lumea lui Shakespeare si dau drumul la .... ca la ce-mi coace mie imaginatia zi de zi.... se impune...
Cre' ca trebuie sa-mi aplic o monitorizare, ca nu ma tin deloc de jelit 'oligospermii', ma bucur de viata intr-o veselie, si ma tot rad de necazuri....
Revin cu o precizare total offf topic, dar de cultura generala: daca lui bietu' Tolstoi nu i-ar fi murit cu totul si cu totul stupid toti cei 4 copii, nu ar fi devenit scriitor niciodata omu' asta, ca ar fi fost prea fericit. Dar ce face suferinta din om, uneori, nu se compara cu ce face bucuria...
Acu', daca stau sa ma gandesc, de scris nu e greu sa te apuci si nici de moderat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

princess:Problema e ca pe noi viata ne-a luat cam la misto.Asa ca noi de ce sa tratam serios acest aspect al vietii noastre.Vorba unui cantec sunt tare dus cu pluta dar mai pot s-ajung la mal...Si daca avem si alte afectiuni la creere de ce sa nu facem ce ne dicteaza propria paranoie sau schizofrenie dupe caz.
Am zis bine natasha 71
Am mai incercat sa mai scriu dar stau la calculator si ne uitam unul la altul si el se intreaba ce-o vrea asta de la mine,eu ii dau o comanda si ma-ntreb ce are asta de nu percuteaza.Si dupa 5 min de stat inchid fara a sti daca s-a trimis mesajul sau nu.Cand deschid data viitoare am doua posibilitati.Ori l-am trimis de doua ori ori niciodata.Cat despre viteza...S-avem pardon.
Week end fructuos.(Cu multe fructe).

Mergi la inceput

Heiii, io am facut sedinta de comitet si am chemat la dialog atat pe paranoia de la etajul 1, cat si pe schizofrenica de la 2, ca astea creeaza probleme in cerebelul meu.
Le-am zis ca in casa lor pot face ce poftesc, dar cand dau buna ziua in public, sa nu-mi faca cerebelul de ras, ca le dau afara din bloc si asa gazda nu mai gasesc ele.
Deci, prin educatie, atat oligospermia, cat si bolile de alt gen se pot trata si tine in frau... fara a dauna societatii si chiar si noua.
Cand o poezie, cand o proza la oligospermisti, cand un sfat avocatesc, cand ,... ca daca de nu sunt putincioasa.....
TheaM sa ne spui si noua scorul de duminica... facem galerie
Titelu pe 1.06.2005 te-ai inregistrat pe un alt site si scriai la capitolul 'tratament pentru oligospermie'. Vezi ca am trambitat si acolo vestile tale, cum ca se poate si cu 6 mil..., ca sa nu adun sufragii numai de pe aici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna ziua oameni buni! De fapt cred ca e undeva intre zi si noapte. Am modificat mesajul cu care am deschis salonul pentru ca, asa cum zicea Greuceanu, Varsatorii sunt uneori, nu chiar intotdeauna, cu capul in nori, si eu am fost tare imprastiata in ultimul timp, dar am remediat greseala.
Dragi oligospermisti, in curand cred ca se va ajunge la un capitol pe zi, la stilul in care compuneti voi...Vad ca barbatii nostri ( a se citi cei de aici nu cei de acasa) trag cu ochiul si in alte gradini si mai culeg si de pe acolo ceva flori frumos mirositoare. Bravo voua, sunteti tare deschisi la minte!
Noi vom numara duminica, nu bobocii, ci cati zglobii vom avea pentru inseminare. Adica duminica comitem fapta si speram sa numaram boboci dupa 2 saptamani, cel mai devreme.
Cum am treaba cam multicica, va urez un sfarsit de saptamana in care sa va odihniti si sa va iubiti, poate vom avea mai multi boboci de numarat, nu numai cei ai lui Titelu si Melaniei.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Thea m va tinem pumnii duminica.
Sunt destui cei care nu au semnat condica ii punem absenti?Sau sunt in interes de serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Thea, bafta mare si sa iasa treaba cu perfecta! Asteptam super vesti de la tine!
Onuta, da' ce varietate de indeletniciri la tine: si cu poezia, si cu avocateala, si cu casniceala, si cu "oligospermeala".... Bravo, fata draga, faci de toate! .... Am inteles eu bine ca ai si tu vecini care te calca pe coditza sau m-am inselat?
Ai dreptate, Greuceanu !... Vine ea si vremea noastra!Sa ne vezi atunci ce dilii vom fi!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Nu, iubita mea, Princess, eu am numai vecini care au invatat sa-i respecte pe cei din jur, desi munca de lamurire, pe care am dus-o cu ei, a fooost una extrem de delicata. Acum le las casa pe mana cand plec in vacante, mai imprumut o ceapa, mai schimbam niste ganduri....
Eu am preluat cuvintele lui Greusceanu catre tine, caci acest filozof vorbea despre bolile care ne dicteaza pe unde sa o luam in viata. Si atunci am convocat cele 2 boli amintite de filozof (para+schizo) la o sedinta de comitet in creierul meu.... Stii ca ma tin numai de oligospermii sub aceasta forma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Da, da, da... acum am citit coroborate mesajele voastre si m-am prins; astazi stau mai prost la cap. concentrare (am o durere de cap...) si pe deasupra eu inca sunt cu vecinii la faza despre care tu aminteai, cea cu munca de lamurire....Scuze daca n-am fost coerenta, cred ca am nevoie de "tranchilizante"......

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ce fac oligospermistii azi? E oare prea devreme sau activitatea e cam slaba pe aici? Ati plecat deja in we?

Princess, intr-adevar imi place atmosfera de aici. Am venit si eu dupa Oana, m-a atras curiozitatea si cum eu am tinut mereu la tavaleala...imi place!

Thea_m, succes la !

M Oana, te astept cu replica...

Mergi la inceput

Danutza desi ador variantele umoristice de la oligospermistii apropiati sufletului meu, iti voi raspunde in varianta serioasa la capitolul 'teama de adoptii', poate proza mea psihologica ajuta si altora. Desi varianta umoristica ma atrage mai tare...... dar voi incerca varianta serioasa....
Treci in salonul celalalt, normospermisto, ca ma apuc de scris .
Sa-i mai las pe nebunii mei de aici sa mai respire, ca am ragusit azi, iar ei nu stiu pe unde umbla.....

Mergi la inceput