Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

M Oana ,te iert azi, ca si eu am de lucru o gramada. Si la cite ore mi-am pierdut pe forum in ultimile saptamini...sa nu-ti spun! M-ar da astia afara rapid daca ar sti!
Am sa-ti dau un PM ca sa intelegi de unde vine teama mea de care spuneam. Acuma fug la treaba , sa construiesc...capitalismul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Carmencita draga, n-am incetat niciodata sa gust sau sa savurez din compania femeilor, mai ales ca sunt varsator (ca tot se zodiacizeaza lumea pe aici). M-a potolit nevasta (a avut cu ce!), desi cand ea se nastea eu eram deja cu ochii cat cepele dupa nurii colegelor de scoala, asa incat acum sunt un om normal...
Ard de nerabdare sa-mi spui bancul de care zisesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

M oana:multumim pentru nominalizari.Faptul ca te-ai gandit la colegii tai oligospermisti cand tu te intalnesti cu diverse persoane la alte subiecte spune mult si ne onoreaza.Inseamna ca nu-ti suntem indiferenti ci chiar dragi,asa "indecapati" cum suntem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Peterpan, si eu ardeam de nerabdare sa-l zic, dar pt ca m-ai rugat... ce mai, m-ai convins!
Un comandant de garnizoana opreste o prostituata si-i zice: "pt 50$ v-ar place compania mea?", ea aproba, el: "companie, inainte, mars!".
Varsator zisesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Aaaa, acum mi-a picat fisa, lumea se zodiacizeaza pe dincolo, nu in salonul asta! Te-am prins!
Io-s balanta .
Wow, si tu Greuceanule! Te-ai molipsit si tu de curiozitate! Ce ne facem, ca ne sunt descoperite toate secretele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

UPS, nu mi-am dat seama. Ce ti-e si cu saloanele astea. Asa-s varsatorii, mereu cu capu-n nori.
Mai sa fie, as fi putut sa jur ca...hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Oameni buni, a venit toamna ! Se deschide sezonul la Va doresc un we placut plin de realizari
Eu maine ma fac capitalista sa ma mai intep pt unele analize
Oana, parca aveai sa ne dai o veste luna asta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Intre 2 treb'soare semnez condica, cat de scurt pot....
Uite ca proprietarii acestui site isi fac simtita prezenta prin reclame, deci automat au nevoie de cititori, chiar si comedianti, ca noi, deci pledoaria mea nu a fost ea geniala, ci momentul ales a fost la fix. In iulie, administratorii erau in concediu (am aflat eu un zvon) si la butoane a stat....
Carmecitaaa companioana mea scumpa, ador bancurile unde e vorba de cuvinte cu mai multe sensuri....
Prin alte saloane ar fi bine sa dau numai peste iubire, dar ura circula libera.... nu o interneaza nimeni, in nici un ospiciu.
Astept 'ponturile'.....
Iar in privinta numarului de mesaje, adica a faptului ca am scris de 4 ori mai mult decat tine, desi suntem forumiste din aceeasi zi, mie mi se pare ca se incalca articolul 5179, referitor la atacul la persoana, caci 'aspirantele' m-au acuzat din a 3-a zi ca fac prea multe puncte, citez:'in stilul asta, UNELE, vor face 1000 de puncte intr-o luna'. Oare se adauga contului meu financiar???? Atunci perseverez!!!
Greusceanule pai la cate mesaje oligospermiste semnez zilnic, cum puteti sa-mi fiti indiferenti, companionii mei?
Aysha as veni eu cu vesti, dar sa-ti spun ce-am patit acum un an. Ma duc la prietena mea doctor ginecolog si incep sa torn toate starile mele de . Iar ea zice: cum sa nu, sunt starile din saptamanile 3-4, apai, draga mea sa mai vii la mine cand vei fi in saptama a 5-a, ca starile astea nu fac nici cat o ceapa degerata. A trecut anul si n-am apucat sa o vizitez.... asa ca astept saptamana a 5-a in continuare, dar dupa saptamana 4 la mine urmeaza mereu saptamana 1... Pana intr-o zi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Carmen.citatoti suntem curiosi intr-o anumita masura,dar sunt sigur ca secretele voastre(ale femeilor) sunt bine ascunse asa ca nu vor fi descoperite niciodata.Apropo de bancuri:unul intreba o prostituata daca e amatoare de o partida de amor.Raspunsul vine imediat.-Amatoare e maica-ta ba fraiere,eu sunt profesionista.
Si daca tot a venit toamna poate creste si recolta de BB anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare, salutare! Am alergat intr-un suflet sa ajung acasa si sa va citesc "nebuniile".... Inainte de toate va doresc un weekend foarte placut si sa va bucurati la max. de viata fie pe aici prin salon, fie prin natura!
Oana draga, bine ar fi sa fie oligospermia o comedie; sau poate ca asa si este si noi ii dam atata importanta? De fapt, in fiecare lucru - fie el mai bun sau mai rau- exista o latura negativa si una pozitiva si mai este si zicala aia cu "nu lua viata prea in serios ca te ia si ea la fel".... Eu ma gandesc intotdeauna ca exista lucruri mai tragice pe lume decat oligospermia asta a noastra!... Vis-a-vis de nr. mesajelor tale, baga tare la compuneri ca sa atingi mia si poate scoti si vreun volum ca noi sigur o sa-l cumparam!
Hopa... uite-o si pe Danutza la noi aici in salon! Cred ca iti place atmosfera deosebita de aici, nu?
Peterpan, desteapta fata sotia ta! La asa craisor... cred ca a avut un picut de furca!
Carmen.cita, 2 ! Acusica vine ziua noastra!
Aysha, hormonale faci sau altele?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput