Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 5
peterpan spune:
Petro, am niscaiva rubedenii prin zona ta. I-am pus pe toti in miscare si i-am trimis, cu mic cu mare, la cules de catina. Va arat eu voua cum e cu na-turistele. 

peterpan spune:
Stiu, onutzo, da' simteam nevoia sa-i spun si eu 2 cuvinte ionicai si aici nu pareau conforme...
mi-o fur, mi-o fur !
M Oana spune:
Imi statuse inima in loc, ca nu vazusem mesajul lu' Ionica de deasupra ta. Eu cum sunt membru cu drepturi depline la 'endometru', de acolo am prins vestea si la o citire sumara n-o vazui pe Ionica la 'aspirante', ci doar pe maria Ta.... si-am tras o fuga inapoi la salon si apoi la arsurile mele....
M-am linistit.....
Greusceanu la cate tratate a ingurscitat creierasul meu pana la onorabila varsta de 30 de ani.... as vrea sa scap eu de muntele asta de memorie.... dar nu se mai poa'....
Si cat de rau e sa tii minte lucruri....... De multe ori mi-am luat-o si pentru talentul acesta 

, ca nu e talent care sa nu fie ciomagit de ciungi.... Dar la mine cu cat dai mai tare, cu atat creste mai mult, se intareste si dusmanul nu sporeste.... ba, chiar imi devine prieten, daca e om destept, ca ar avea numai de castigat...
greuceanu spune:
Dar ce se aude c-ar fi mai buna catina de prin zonele astea?
Regret nespus ce-a patit Ionica.N-am cuvinte din pacate...
M Oana spune:
Adevarul e ca ii invidiez pe cei saraci cu duhul, nebunii in carne si oase, nu astia din filme, ca noi, caci ei nu stiu ce este viata de fapt, nu o constientizeaza ca noi astia, si traiesc fericiti in salonul lor.
Deci comedia oligospermista continua.... asa cum si Ionica a gasit puterea de a merge mai departe.... Asa ne-a scris la 'endo', unde Greusceanu nici din curiozitate nu intra.....
Colega, vezi ca am bagat mai sus un simultan cu tine.... un pokeras scurt pe diverse teme de viata.....
danutza_c spune:
Peterpan, mi-a palcut curajul tau: sa intri asa in mijlocul fetelor la endometru! Noroc ca a fost o vizita virtuala ca altfel cred ca nu ieseai prea "curatzel" de acolo...atitea fete curioase ![]()
Nu stiu daca cineva te-a lamurit ce inseamna endometru, nu am avut timp sa citesc tot pe aici pe la voi, oligospermisti, daca da, imi pare rau ca repet. Deci: endometrul e mucoasa uterina. Daca nu esti lamurit iti pot tine un curs de anatomie, daca te intereseaza...
M Oana, s-a facut zi! Ma duc la celalalt subiect sa iti astept replica.
M Oana spune:
OOOOOO!!! Endometrista la noi in salon????
Mai-mai, dar toata lumea se da cu nebunii???
Pana si normospermistele????
Vezi ca de scurtaturi sunt buna, dar te mai las sa fierbi pentru compunerile cele mari.....

Ce circulatie prin saloane??????
danutza_c spune:
Da, Oana, si eu pe aici! Asa-s eu, mai baietoasa, cind eram mica ma bateam cu baietii cot la cot! Nu stii tu ce traznita sunt si eu!
Ce faci cu replica aia, ca te-am cautat pe dincolo dar vad ca si tu stai mai mult cu baietii pe aici
Pune mana si scrie-mi...te astept cu multa curiozitate!
M Oana spune:
Danutzo creierul meu a zis ca nu mai vorbeste cu mine daca nu vin cu replicile, dar degetutele mele nu mai pot... azi, ca maine, primul lucru pe care am sa-l fac, va fi sa-ti spun cum e cu schizofrenia in 'teama de adoptii' si nu numai....
Dar pana atunci, daca nu ne-ai citit din umbra, asa cum au shpionat multi, fara sa scoata un cuvintel, ia citeste matalica din urma cateva pagini, ca sa vezi cat de mult dauneaza simtul umorului schizofreniei...... Io zic ca nu vei regreta si asa vei intelege limbile care se vorbesc pe la 'oligospermisti' si te facem si pe tine membra cu drepturi depline, chiar daca fara certif'cat de 'oligospermista'.....
Ai incredere in zgubilisenia mea.... ca esti de-a mea si tu... si vei vedea ca vei rade cu lacrimi.... timp sa ai, de nebuniile noastre...
Carmen.cita spune:
OANA,
scumpa mea, tu ma vei depasi curand in 'tainele' forumului si in numarul de mesaje, sunt sigura! Nu mai vorbesc de popularitate, te iubeste lumea pe aici si prin saloanele alaturate!

Mai am totusi cateva 'ponturi' pt tine dar le pastrez pt momentul oportun .
Voi ati vazut ca Thea
noastra s-a dus si a adaugat (la sugestia cuiva din anturaj) ceva la inceput de capitol? Vad ca Titelu ne viziteaza cam rarut in ultima vreme, pesemne isi savureaza victoria de la inaltimea penei de soim de la palarie!
Peterpan, am vazut ca ai inceput ca gusti din placerea companiei femeilor (am un banc despre 'companie', daca vreti vi-l spun cu placere...), ia vezi tu sa nu te ratacesti prin saloane...
Petro, asa e melodia beatles-ilor se potriveste cu atmosfera de aici, si ar mai fi cateva melodii, toate vesele.