Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ptiuuu, iar scriam Natashica... OANA, ma bucur ca ti-a placut bancul meu, ai vazut ce s-a potrivit, astia de la asigurari sunt niste nemernici!!! Mai, avocat avem, sef avem, tata si sot model avem, sper ca nu s-a ratacit un agent de asigurari pe aici sa o iau pe spinare , mai bine caut niste bancuri cu blonde...
Peterpan, sigur ca te apar eu, te iau sub aripa mea !
Greuceanule, unde esti ca mi-e dor de cuvintele tale de duh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Si avocatul spuse: va rog in mod respectuos sa consemnati ce a spus clientul meu, Peterman.
Multumim cu acelasi respect profund si sincer!!!
Si sa se treaca in arhiva si proaspetele ganduri ale Natashoaiei, zdrahoanca noastra, care anticipeaza pataniile mele, ca doar d-aia i-a dat Dumnezeu intuitie din belsug!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

la toata lumea, am inceput serviciul....Azi cand m-au vizitat la gradi o fetita .....am uitat o clipa de necazul nostru.Dar sa vedeti pe 12 cand vin totii.....adio ganduri rele
Sotul meu papa pastile in continuare....ce bine....se apropie perioada buna asa ca poate intalneste ovulul meu in drumul sau ....Ma duc sa pregatesc .Maine dau chef la serv. cu

Mirela

Mergi la inceput

Barbye deci maine chefuiesti la birou, pentru ziua de duminica, cu ocazia ingurcitarii medicamentelor de catre oligospermistul tau, acu' cateva zile, in cinstea aniversarii celor 28 de ani.
Ador frazele alambicate, dar mai ales sa tot dau tarcoale ideilor.
Acu' tre' sa ma urc in corabia mea neasiguarata, sa aduc casei de-ale gurii, ca am prins o pofta de la Barby de gatit buruieni magice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

natasha71 Este ca sunt intelept.Si modest pe deasupra si oligo... mai deasupra.
peterpan: Ma plangeam si eu asa ca sa nu ma dau de gol ca-mi place printre fete.Da chiar pana la endometre nu merg.
marrina: Mare dreptate ai.La noi o analiza depinde pana si de starea de spirit a celui ce o executa.Daca e prost dispus sa te fereasca Domnul ce bolnav devii.In plus eu nu sunt chiar convins ca toate laboratoarele au reactivi, sau daca au le economisesc si baga din burta.Cel putin prin provincie unii se comporta parca chiar ar sti despre ce-i vorba in propozitie.

Mergi la inceput

Greusceanule, da' endometrele noastre ce au frate, ca au si oligospermistii endometrele lor, la domitzil?
Cred ca Peterman, care dupa '90 a tot trimis fete la aspirator, vrea mai multa experienta si vrea sa aiba ce vorbi cu soata lui, seara, inainte de culcarica.
Iar ma tin de glume in serial gen 'pisicuta vesela'... imi vine sa ma monitorizez singura, ca mi-a intrat in reflex...
Bai, tertele persoane care urmariti serialele noastre, voi de ce nu prindeti curajul de a ne scrie, ca mai rau decat ne mascarim noi aici, nu cred ca se poate...
Eu am privit din primavara anului trecut si pana in iulie anul asta. Voi cat rezistati?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Ai rezistat atata ???!!!
Imi imaginez cum arata ecranul monitorului tau...

Mergi la inceput

Acum intelegeti de unde tornadele mele de compuneri...
Iar maine va trebui sa tac prin zonele aistea pana dupa pranz, ca am niste drumuri...... habar nu am cum vom rezista eu si ecranul meu.......

IONICA fata cu pastaica ei din burtica, care ne-a sarit in ajutor, tocmai a pierdut sarcina...

La cat ne loveste soarta, macar intre lovituri sa gasim in noi si in cei dragi si apropiati sufletului, puterea de a ne bucura de viata.... dragii mei moderatori si oameni de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Ascult Ob la di,ob la da,a lu Beatles si imi dau seama ca se potriveste perfect cu forumul nostru de fapt cu noi.Degaja o stare de spirit excelenta si de buna dispozitie.Si la cat bla bla scriem noi pe aici e numa buna.Ascultati si voi si vedeti daca n-am dreptate.
M OanaAle noastre s cele mai faine tu.Bag sama ai o memorie extzelenta.
Salutari tuturor.

Mergi la inceput

PEEETEEEERPAAAANE vezi ca ti-ai postat mesajul tocma' la 'aspirante optimiste'. Vezi ca acolo nu intru dupa tine sa te scot, ca mi-s patita......
Mi se arde si mancarica la cat fug prin saloane dupa tineeee...

Mergi la inceput