Oligospermie (7) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ahahaaaa, deci era o problema de viol!!! Apai la asta bade, nu ma pricep cu sfaturile mele compuneristice, caci am spus mai sus, ca ma feresc de asta, ca de Ralu Filip in floarea varstei, cand inca mai putea multe...
Asa cum am spus la 'endo' eu azi total offff topic, mut mobila de zor prin casa, ca m-au lasat fara de vreo 2 zile, caci au dus numerele la schimbat.... si ele nu vor sa se schimbe... Ar trebui sa le citesc niste compuneri de-ale mele, poate fac minuni si in astfel de cazuri disperate...
N-au trecut 5' de la declaratia mea oficiala de mai sus, ca am si primit telefon de la Porsche sa vin sa-mi ridic trotineta ca au bagat numere special pentru mine. Vaz ca toata lumea a prins teama de persecutiile mele compuneristice.
Beatrix am uitat sa-ti multumesc pentru intelegerea ta la adresa persoanei mele. Si tie Natasha si... cam atat..
Fug sa-mi recuperez troasca...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Princess, rezultatul peste 10 zile ca asa e in tarile lumii a III-a
Oana, moralul nu e din cauza de salon,ci de oligo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

quote:
Originally posted by peterpan

Natashica draga, cu voi eram ocupat. Am notat poceala de nume si am luat-o ca o tachina. Am gresit ?

Bineainteles ca nu ai gresit!

(Stiti si voi ca seful are intotdeauna dreptate...)

Hai sa fiu si eu off-topic cu un banc:

"Un avocat de succes achizitioneaza o masina noua, ultimul racnet, o parcheaza in fata biroului, dar chiar cand da sa coboare, un camion trece pe langa masina si ii smulge portiera... Avocatul, innebunit, suna la 911, intre timp vine si politia... politistul il intreaba: aveti asigurare, el raspunde smulgandu-si parul din cap: am, dar nu ma incalzeste cu nimic, masina era cumparata de o zi, nimeni nu are cum sa mi-o faca asa cum era...
La care, politistul, aruncandu-i o privire plina de mila: domnule, este incredibil cat de materialisti sunteti voi, avocatii, chiar nu iti pasa ca acel camion ti-a smuls si mana odata cu portiera?!
Avocatul, stupefiat: Dumnezeule, rollexul meu!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Incerc sa va citesc din urma ca tttttttaaaaarrrreeee va mai "agitati" pe aici. Mai ales ca eu va tin companie doar.

Pentru cei care va faceti probleme cu valorile normale de pe la diferite laboratoare am o veste buna: fiecare laborator are aparatul lui, care e calibrat de cineva conform unor indicatii date de altcineva care la produs pentru altaltcineva care analizeaza analize pentru altaltaltcineva.... Si tot asa...
Daca ati avut rabdare sa cititi pana la capat sa stiti ca e normal sa mai fie diferente la intervalele de valori normale de-asta si sunt scrise impreuna cu rezultatele ca sa ai cu ce sa compari pe unde se situeaza (limita sup., inf., centru stanga, dreapta....) Concluzie: ai val.12 dintr-un interval 9-13 esti OK. La fel de OK poti fi daca ai 8 dintr-un interval 7,5-9 pentru aceeasi analiza.
Nu mi-am propus sa va ametesc. Dar va mai spun ca asta nu e valabil pentru toate analizele. Pentru unele (nu am acum un exemplu) sunt aceleasi valori normale in toata lumea.

Clar e ca stia ea si MOana ceva-ceva dar eu am vrut sa explic mai .

Vai theam n-ai facut cap de tabel (capitol, in traducere) cu care au reusit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

peterpan Gasesti raspunsul unde ai intrebat. Stii tu ce...

Mergi la inceput

Uite de aceea Natashica tin eu Rollexul acasa, de gatul motanului meu si cand imi parchez troaca in fata palatului ma afisez cu facatura la mana, ca mi-s vigilenta!!!
Dar sa va spui patanii offfff topic, ca daca altele nu m-au invadat inca...
Ajunge fata la Porchele cel nou din Pipera si cauta trotineata in locul unde a abandonat-o cu 2 zile in urma, frumusica-frumusica s-o pupe mama pe ea de scumpete mica.
Se uita in stanga, se uita in zare si nimic...... OOOOligospermistilor, ninsese pe ea cu-un praf, de n-am mai recunoscut bunatate de minunatie.
Planuiste zgubilica o baita buna pentru ea, dar o strafulgera un gand: masinuca am, dar Asirom si Casco, de unde Doamne iarta-ma ma fac cu o posesie???
Si omul ei de legatura in astfel de problem raspunde: Doamna, uita-ti asigurarea, e platita ieri si e valabila incepand cu 3.09.2005, ca asa au scris autoritatile si eu nu am citit, am luat de buna opinia lor.
Iar Casco, cat timp aveti numere rosii, de tranzit, nu vrea nimeni sa se riste cu o astfel de asigurare, ca asa vrea legea. Dar mai intreb si maine.....
Deci cat timp sunt pe rosu cu numerele astea noi, STOP JOC la asigurare si merg pe riscul meu, daca se intampla sa intre camionul in portiera mea, in timp ce eu zac in cabinetul meu, cu ochii in oligospermia comunista... Dar sa vezi ce compuneri le trag eu maine..... vai steaua lor.... ma stiti doar...
Marrinica eu am inteles tooot, pe cuvant de oligospermista care-si baga nasucul in multe laboratoare.
Peterpane, deci iar ai nasucul rosu???? Curat efect pozitiv au temperaturicile asupra ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Natashica, am bagat capul 2 secunde la endometru, am tinut ochii strans inchisi, am zis ce aveam de zis si am fugit mancand pamantul. daca vin dupa mine sa ma bata ma aperi tu, pleaaase ?

Mergi la inceput

marrina, eu nu mai intru acolo ca mi-o fur. Oi fi eu peterpan, dar nici chiar asa...

Mergi la inceput

Ai vazut Peterpane cum e cu Codul lui Da Vinci?
Cica trebuia cautat in engleza si franceza, nu in DEX-ul nostru comunist si aflai ca e vorba despre 'mucoasa uterina'. Endometru, desigur, despre el vorbesc!!!
Explicatiile umoristice se vor difuza dupa ora 12 noaptea, iar poze cu asa ceva tot atunci... Daca salonul o vrea, desigur.....
OOOOO!!!! Dar ce explicatie frumoasa si de mare finete ai primit de la Avalon, o alta dragoste de-a mea din salonul vecin....
TOT RESPECTUL!!

Mergi la inceput

Pentru asta rugati moderatoarea (eu sunt prea nou) sa puna o bulina rosie pe care sa scrie "16" in coltul din dreapta jos. Nu de alta da' Philip Morris nu doarme la ora aia, abia de atunci e activ 100% !

Mergi la inceput