Oligospermie (7) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
M-ati lasat in abandon in pravalia cu culori si dimensiuni!!!

La albastru nu-s ce sa zic, dar n-as indrazni sa atentez ca stiu o Carmeciitaa care viseaza sa se albastreasca.
Am de ales intre combinezoane lightblue, steelblue, red, pink, purple si orange.... dar si intre dimensiuni... iar la dimensiuni sunt slaba de inger rau de tot....
Danutzo te-ai conversat pret de un capitol intreg cu Diciu??? Pe unde, zgubiliticelor??? Si moderatorii ce-au zis, ca la noi a iesit un
.... Exact vinerea trecuta, pe acelasi post.... Daca ai pierdut serialul asta, merita sa vezi reluarea, ca a fost magnificussssss episodul! A fost ecranizarea filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci".
Ce pupaturi pe fetele astea!!!! Si baietii nostrii nu zic nimic???
titelu spune:
Scuze<am fost deraiat de Romtelecom,am trecut pe la ei sa ma cupleze cu oarecine,o ia o pauzare cu ochii tristi si goi imi verifica contul si-mi spune in vint; o sa trimit un fax.Pai ,in pana ta de bonghina,v-am trimis banii prin fax,?ridica "tanti"telefonul si anuntza centrala.Alo! se aude ?Centrala?!care fir?mai unii ne confunda cu hopa mitica de pe bulevardul HAI NO.Din pacate sau mai bine spus, YES,maine plec in delegatie,Suceava,Radauti,Botosani,spre bucuria matzei care scapa de o grija,citez din gandirea ei:"ai produs,am urmasi,ura si la gara."Dar nici o grija,vine boierul Bibea acasa...in rest a inceput sa se rasteasca la instalatiile sanitare,se pare ca cel mic a inceput trierea mancarii,aspru fecior oi avea.
La optimismul care-l aveti este imposibil sa nu reusiti sa aveti aceasta fericire,totul se afla-n basti...Week-end plin de reusite
greuceanu spune:
danutza-c:Esti de mult acolo?Am si eu prieteni la 7-8 ore diferenta de fus orar dar sunt prea ocupati sa mai si comunicam.Ce probleme aveti?Din pacate si noi devenim din ce in ce mai singuratici chiar si aici.Noroc cu netul asta.Lumea se schimba.
carmen.cita:Pai serveste-i si pe ei cu whiski de marar.Apropo la ce ajuta?Asta cu home-o-pat-ele arata ca ne-ai citit cu atentie.
Carmen.cita spune:
Nu stiu ce sa zic
, OANA, dar ai mare grija cu dimensiunea, ca de-ti iese un glow tipator, nu poti reveni sa-l schimbi, trebuie facuta cerere la superiori, caci NUMAI ei pot schimba efectul... asa ca grija ta sa fie dubla...
ajungi la mana lui Ralu Filip sa modifice ce-ti faci cu mana ta
... in concluzie alege o dimensiune small, ca ce-i discret, stii tu... atrage mai mult... parerea mea...![]()
Pe Danutza o pup pt faza cu cateii, mi-a starnit o dragoste sincera... mi-am aruncat si eu un ochi prin saloanele vecine, ce sa fac daca sunt bolnava de curizitate (ca Peterpan, dealtfel, care ne-a molipsit pe toti si acum s-a dat la fund).
M Oana spune:
Titelus expresia 'ia o pauza rea' apare cand folosesti cuvantul 'muhhhherea' in exprimare. Cica asa zice programelul, ca si io mi-s patita, vai vocabularul meu!
Si nu mai facem noi pe nebunaticii in cuibul lor de cucii????
Apai iar sa incep sa numar zilele pana la esecul final???? Nu mai amuzam si noi publicul timid de dupa usii?????
Si Matza de ce tace???? Vrem si noi detalii 

....
Greule, romanii dusi prin alte tari n-au in fata cui sa-si descarce sufletelul, caci strainii sunt tare taciturni si nu dau in balcanisme ca noi. Eu sunt autoarea acestei idei, si Danutza a confirmat-o acusica.
Carmecito m-as arunca sa cumpar un blue, dimensiunea 3, sper sa nu ajung pe mana autoritatilor.... Dar ce simultane avem.....
Vezi ca eu am faze cu pisicute....
nicoma spune:
Ciao!
Am scris si eu candva aici.
M Oana, de unde pana mea ai atata optimism? Ca eu oricat m-as chinui sa-mi tin moralul ridicat, tot ajung cateodata de bocesc ca proasta.
Carmen.cita spune:
Deci asa, Titelu, fecior'tu este pretentios de pe acum... ai incurcat-o, bade! Vezi ce faci prin delegatia aia, ca familia se mareste si responsabilitatea mare (dar pe aia cea mai 'grea' ai rezolvat-o).
Greuceanule, mai testeaza-ma
ca io-s cea cu nuantele pe aici... Tinctura de marar se foloseste la dame
pt ca stimuleaza productia de hormon estrogen, nu ma intreba de ce-l iau, ca io dupa analize am estradiolul la limita superioara, cred ca din exces de zel...
OANA, la albastru iti dau liber, (stii tu ca situatia jenanta in care 2 doamne imbracate in acelasi model de rochie nu da prea bine la imaginea lor), io am preferinta pt alta culoare. La nivelul 3 nu stiu ce sa zic, de la cat la cat este? Ca sa-mi dau cu parerea tre sa stiu minim si maxim cat e...
M Oana spune:
URRRRAAAA, NICOMAAAAA!!! Am mai deconspirat o cititoare ascunsa!!!!
Sa ne traiesti, iubita mea!!!! Sa stii ca optimismul se ia.... asa ca tot inainte la privit si scris prin zonele noastre!!!!
Esti 'oligo' sau 'normo', adica are fata certif'cat sau
din categoria Peterman, ca e omul asta legenda deja!!!
Aolica, daca ai mai scris pe aici, inseamna ca certif'catul exista, scapi de administrat dovezi concludente si pertinente.
Dar la un rosu gemelar ce parere iti dai Carmecitoo??? Cre' ca minimus e 1, iar din dotare imi afiseaza ei 5, de bun simt cre' ca, cu toate ca bunul simt al oficialitatilor....l-am cam gustat si...
nicoma spune:
M Oana, nu sunt deloc cititoare ascunsa. Daca stau si ma gandesc, eu v-am dat titulatura de "putini da' buni".
Normo nu sunt nici in visele cele mai frumoase, iar la oligo doar aspir. Trist, dar pe certificatul nostru scrie 0 barat. Asa ca sunt imuna si la optimism.