Flori in prima zi , la gradinita privata ?

Flori in prima zi , la gradinita privata ? | Autor: ruxandra_sb

Link direct la acest mesaj

Cam tampitica intrebarea, dar chiar acum m-a palit.

Matei incepe maine gradinita, la o gradi privata.

Se duc flori la educatoare, in prima zi, ori ba?
Ma gandesc ca asa ar fi frumos.

Voi cum ati facut?

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

De regula se duc, nu prea conteaza daca e gradinita de stat sau particulara... si astfel faceti cunostinta cu educatoarele.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
si eu m-am gandit la asta...si cred ca e frumos asa...
astept sa ne povestesti cum a fost!
pupici.

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

NU. Eu n-am dus nici in primul an si n-am de gind sa fac o exceptie anul acesta.

Flori? Pt. ce? De ce simtiti nevoia de a duce ceva? Poate-s io mai dusa si nu inteleg... Eu am o idee fixa: acolo unde platesc nu-i loc de nici un fel de atentii (inclusiv flori). Pur si simplu nu mi se pare corect.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Mie-mi place sa daruiesc flori. Pur si simplu. Nu ca "plocon" sau "atentie" ci doar ca un gest cald pentru cineva care este alaturi cu drag de copilul meu (bunica, bona, educatoare, medic...). Sigur, la gradinita platesc o taxa. Ei, si? Asta ma "scuteste" de un zambet, o floare si-un gand bun?

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Luni Victor a fost in prima zi la o gradi particulara, pentru o perioada de 2 saptamani de proba. Daca se acomodeaza, semnez contract. Flori nu am dus si nici nu am de gand, dar la sfarsitul perioadei de proba voi duce o cutie de bomboane pentru toate doamnele de acolo.
Imi place sa duc flori, dar din pacate eu nu am timp sa alerg dupa ele.
Oricum... la ce taxa platesc...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si m-am uitat prin gradi, nu am vazut sa fie primite flori, in fine ma mai uit si azi.. oricum eu prefer ciocolata!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Intram intr-al treilea an de gradi (particulara) si nu, in cei doi ani de pina acum n-am dus flori la inceput. De fapt, fiind gradinita "cu foc continuu", fara vacante, nici nu stiu cam cind ar fi fost inceputul asta. Flori am dus cu alte prilejuri, la serbari, de 8 martie. asa mi s-a parut normal, iar piticul a fost incintat sa le ofere.
Acum am schimbat gradinita si se pare ca aici va fi o zi, asa, mai festiva, de inceput de an, in care vor fi prezenti si parintii, se vor prezenta educatoarele, directoarea, se vor spune, probabil, citeva cuvinte, cam asa am inteles. Poate ca asta ar fi un moment potrivit, chiar daca noi deja mergem la gradi de o saptamina.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Putintel pe langa topic:

Lui Dinu ii place sa ofere flori. Rar se intampla sa iesim pe-afara si sa nu rupa vreo buruiana pe care mi-o daruieste "Pent(r)u tine, mama, cu puuup". Tzoc-tzoc, si ma topesc. Sigur-sigur ca va face multe fete fericite cu gesturi de-astea mici. Insa cea mai tare figura a facut-o cand i-a oferit unei prietene de-a lui buchetul de lotusi roz... florile ca florile dar i-a spus "Saiumana - la muci ani, Dede!" si i-a si pupat mana sarbatoritei care implinea 4 ani. :))

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor, multumim de raspunsuri.

Am cumparat . Nu dintre cele mai scumpe; dar proaspete si colorate. Si da, nu drept "plocon", ci ca un "buna-ziua" frumos pt doamnele care se vor ingriji de Matei cateva ore bune pe zi.

PS Am venit printre primii; mai toata lumea aducea flori.
PPS Asta nu inseamna ca nu inteleg cumva si punctul de vedere a celor care au ales sa nu duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

(Tot pe langa)

Dinu, un gentleman in devenire.
Pazea fetelor!

Mergi la inceput