Raspunsuri - Pagina 12
adda spune:
Si eu am primit repede catalogul.
Comanda a ajuns destul de tarziu - am comandat niste pijamalute (cele bleumarin cu luna si stelute) marimea 38, deci mici si cand le-am primit, am avut surpriza sa constat ca erau super mari. Si, culmea, chiar au pe ele eticheta cu marimea 38!
Acum le poarta sotul meu - care are 1.90
Dar nu-mi pare rau pentru ca pijamalutele sunt dragute si-l fac simpatic
, iar materialul e bun (bumbac 100%).
Teodora D. spune:
si eu am comandat ceva marimea 38-chilotei
- si nu ii pot purta, inot in ei.![]()
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
gabi_j spune:
Sunt curioasa daca a mai comandat cineva blugi si pulovere, si daca a avut aceleasi probleme ca si adda si teodora. hainele sunt mai mari decat dimensiunile inscrise pe ultimele pagini ale catalogului? Adica dimensiunea reala/fizica nu corepunde cu acele masuratori?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Victoria spune:
Ne-a sosit si noua comanda, in sfarsit...dar...2 din produse erau sparte - comandasem setul acela de baie cu sapuniera, etc, care au sosit f. bine ambalate, dar..recipientul pt. sapun lichid spart. Am mai comnadat si un iepure decorativ pt. gradina ( din ceramica), si ala a sosit spart. Cred ca Posta Romana nu respecta deloc indicatia " Fragil" de pe cutie.Le-am returnat, sper sa primim banii inapoi, si tura viitoare sa avem mai mult noroc. Altfel, produsele ramase intregi sunt ok ![]()
V
veni, vidi, Victorie!
adda spune:
Gabi, am consultat tabelul de la sfarsit si am ales marimea 38 (vroiam sa iau pijamaluta pentru mine). Dimnesiunile din dreptul marimii 38 mi se potrivesc teoretic, ca practic am primit o pijama pe care scrie marimea 38, dar care e maaare
Ghinionul meu si norocul sotului care e foarte incantat de ea ![]()
CristinaT spune:
Nu reusesc deloc sa vorbesc la telefon... sa dau si eu o comanda... nu mai pot sa imbrac papusa Oanei de craciun, poate apuc de ziua ei. Sa incerc pe fax?>>
6 ani -14 februarie 2006
diana904 spune:
Eu am comandat (ptr mine) 2 pulovere si o pijamalutza si mi se potrivesc. Am comandat marimea 36 ..eu am 1.65 si 55 kile. M-am orientat in special dupa marimile nemtesti ale celorlalte haine cumparate din magazine.
CristinaT spune:
Cum sa fac comanda ? cum ati facut voi comanda? La telefon ma pune sa astept si ascult o melodie..... 5 minute am stat azi
6 ani -14 februarie 2006
bruxinha spune:
am primit si eu catalogul, comandat prin septembrie. L-a adus un domn, eu nu eram acasa si sotul a facut "receptia". Cred ca e un catalog vechi, ca nu recunosc nici un produs din cele pe care le descrieti voi.