Raspunsuri - Pagina 13
carolinah spune:
Eu am comandat multe lucruri de la ei. In general, articolele de imbracaminte sunt frumoase, dar cele de femei si de copii sunt mari. Adica fiica-mii ii sunt bune ca lungikme, dar largi. Si mie mi s-a parut mas 36-38 mare. Si nu sunt nici pe departe slaba (1.67, 60 Kg), si nici nu mi-a trecut prin cap sa comand 32-34...
Un singur lucru am returnat pana acum si anume trusa de manichiura din brosura cu oferte. E de o calitate execrabila.
Insa in ceea ce priveste promptitudinea satisfacerii comenzii
.
Iar cu Posta Romana
.
Si acum ma gandesc ca Mos Craciun le va aduce tuturor alor mei cate o poaza cu obiectele, ca am facut comanda pt cadourile lor pe 18-20 nov si nu cred sa fie vreo sansa sa ajunga pana atunci, dat fiind ca din comanda mea de pe 1 nov au veni numai 3 din 5 obiecte (cate un obiect in cate un pachet...).
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
babirusa spune:
eu am comandat de la Quelle cate ceva si mi s-a potrivit, m-am uitat f. atent la materialul din care erau facute
comanda vine aici cam intr-o sapt.
numai bine
babirusa si
Alexandra(14 oct.2004)
Denii mic spune:
Citind ce ati scris aici, si ce scrie in catalog ma asteptam sa dureze muuuult pana imi vine comanda.... Am facut comanda pe 14.12.2005 si pe 29.12.2005 am ridicat-o de la posta.... (ca ea venise de pe 27.12. dar nu verificasem eu cutia postala).....
Ce am comandat: un set de genti kaki, din catalogul mic... arata mult mai bine in realitate.... si un set de perna+covor antiderapant baie.... care era tare murdar... dupa ce l-am spalat mi-am dat seama ca are cateva pete care nu au iesit... totusi am ales sa il pastrez.
Una peste alta sunt multumita de ei.
Deni mic
CristinaT spune:
Denii mic cum ai dat comanda telefonic... ca eu am stat si aproape 10 minute si am auzit doar muzica de asteptare!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
tessie spune:
Si eu sint patita cu Quelle,nu sint deloc multumita
de serviciile lor.Am facut comanda la citeva produse,nici unul nu era O.K.Camasa de la pag.40 era intr-o culoare spalacita fata de ce era in revista,puloverul verde de la pag.39 era cu vreo 3 numere mai mari,asta in conditiile in care mi-am luat masurile corect,iar canile de portelan cu animalute erau fisurate.Pina la urma,canile le-am pastrat,sint dragute ca decor,iar hainele le-am returnat,sper sa primesc banii...
speel spune:
Am comandat un costum marimea 34 si am primit costumul cu sacou 38 si pantalon40.L-am trimis inapoi.A fost prima si ultima incercare.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Denii mic cum ai dat comanda telefonic... ca eu am stat si aproape 10 minute si am auzit doar muzica de asteptare!
si eu am patit la fel; dupa vreo 10 minute de muzica, o doamna mi-a preluat convorbirea si am facut comanda.
acum a aparut noul catalog, valabil pana in 31 ian., se pare ca e ceva mai voluminos. mi-a povestit de el o cunostinta, pt. ca mie inca nu mi-a sosit.mai astept...
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
CristinaT spune:
Mai sa stii ca-s norocoasa... eu nu am dat comanda inca, dar m-am uitat in noul catalog azi la o colega si am vazut ca ce voiam eu sa comand s-a ieftinit cu 100.000... maine incerc din nou.