Raspunsuri - Pagina 14
Lauraa spune:
M-ar mira sa aiba succes in Romania,aici sunt in pragul falimentului. De fapt anul trecut au fost slavati ca prin urechile acului de faliment. A venit ieri catalogul lor,nu l-am comandat dar vine asa de nebun, e mare cat cartea lui Calinescu,in fine, numai naspeturi in el..Azi a venit si Neckermann-ul,ca vin toate in gasca, acolo parca se mai gaseste cate ceva de Doamne-ajuta,mai ales la copii.Totusi nu e nimic in catalog ce nu se gaseste in magazin--
Mama de
Lara Celine
tumpi spune:
Exista catalogul de la Neckerman in Ro?ca eu stiam ca nu mai sunt de mult in RO.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CristinaT spune:
vreau si eu catalogul Neckerman!!!! (astea sunt sunt urmariele epocii ceausescu)
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Jasmine spune:
Pt noul catalog Quelle se face comanda tot pe site-ul lor?L-as vrea si eu.Desi...daca ziceti ca e valabil numai pana la 31 ianuarie e clar ca nu apuc sa comand si sa si primesc ceva,la ritmul lor de livrare.
Dupa 31 ianuarie inteleg ca apare alt catalog...probabil cu produse pt primavara?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Mirona spune:
Fetelor sunteti sigure ca a aparut noul catalog? Si daca e nou de ce e valabil numai pana la 31 ianurie?
Ma lamureste si pe mine cineva?
in legatura cu seriozitatea lor:
am comandat prin septembrie un mixer, un suport de chei, un suport de ziare si o tigaie speciala de clatite.
Comanda mi-a venit in 2 saptamani. Toate ok in afara suportului de ziare, care era din plastic, neambalat cum trebuie ... deci s-a deteriorat pe parcursul transportului. Normal ca l-am returnat. Am fost intrebata pe mail motivul pentru care il returnez ... parca nu era destul formularul de ramburs completat.
In 2 saptamani mi-a venit tzadula la posta sa ridic banii.
Aaaa! si mai ceva:
in livrarea asta nu au onorat si tigaia de clatite ... urmand sa o livreze ulterior. Cum voi ati vazut-o ... am vazut-o si eu.
Cu toate astea nu m-am lecuit ... tot mai vreau si noul catalog, poate numai de rasfoit ... dar totusi il vreau.
Miro
vali02 spune:
"Fetelor sunteti sigure ca a aparut noul catalog? Si daca e nou de ce e valabil numai pana la 31 ianurie?
Ma lamureste si pe mine cineva?"
Eu am primit noul catalog (desi nu l-am cerut, doar pe rimul il comandasem pe net) si scrie ca e primavara-vara, valabil pana la 31 iulie 2006. E mai gros, cu mai multe haine, dar mie preturile nu prea mi-au placut.
fetele mele
Arhistefy spune:
Da, am primit si eu noul catalog pentru primavara-vara. Preturile insa sunt cam marisoare. Nu mai sunt ofertele speciale din primul catalog.
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
Mirona spune:
merci Vali, inseamna ca mai trebuie sa astept ... poate gasesc si eu in posta in cateva zile catalogul.
Daca in schimb nu vine ... cum se comanda? Tot aceeasi metoda, pe site-ul lor?
Miro
Mirona spune:
Nu-mi vine sa cred.
Cele doua mesaje de mai devreme le-am scris de la lucru. Acum sunt in pauza de masa acasa .... si ce credeti ca am gasit eu in posta?
2 Cataloage Ouelle.
... si eu care ma indoiam de ei .... dar de ce or fi trimis 2?
Miro
Teodora D. spune:
mama mea a primit noul catalog prin posta, fara sa-l comande, nu stiu de ce la mine si la rudele din orasul in care locuiesc nu a sosit. de aceea am facut o comanda pe net, acum vreo 3 zile, si aici-https://www.quelle.com/international/q2/rumaenien/01_bestellschein/index.html?do_katalog=1 scrie jos ca e valabil catalogul pana in 31 ianuarie; mi se pare ciudat, avand in vedere ca e un catalog de primavara-vara, poate e o greseala.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.