sterilet - pro si contra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by madairina

Eu am sterilet de 3 ani si vreau sa zic ca este OK. La inceput intradevar am avut un ciclu mai abundent dar cu timpul s-a reglat. Nu ma deranjeaza absolut deloc (nici pe sotul meu). Cei drept ca m-am cam ingrasat in timpul asta dar nu sa garantez ca asta a fost cauza.

Eu zic ca din cauza hormonilor din sterilet te-ai ingrasat,si eu am patit la fel in trei luni,de asta am zis,afara cu el.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu a sterilet mirena de aproape 5 ani si sunt perfecta cu el, am avut sangerari dereglate in primele 2 luni, dupaia ciclu putin.... si dupa 9 luni de la montare nu mai am deloc ... corpul la acceptat ff bine, a fost instalat la 5 saptamani dupa cezariana si vreau sa specific ca nu m-am ingrasat de la el deloc. Il recomand la cine se fereste de steriletul de cupru... Mirena e tot in silicon si are si hormoni.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cumnata mea are dureri la contact. Are sterilet Cooper T. De ce oare? Ea crede c-o sa i-l scoata cand se duce la control... Sau sunt normale durerile la o luna de la montare?!

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nu sunt normale durerile la contact.. trebuie mers la control.. poate nu e bine montat

quote:
Originally posted by numeioana

Cumnata mea are dureri la contact. Are sterilet Cooper T. De ce oare? Ea crede c-o sa i-l scoata cand se duce la control... Sau sunt normale durerile la o luna de la montare?!

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tab spune:

Fetelor am si eu o intrebare pentru voi vaoua va intarziat menstruatia din cauza steriletului ? eu am 3 saptamani si jumatate si nu stiu de ce nu mi-a venit menstruatia.

Mergi la inceput