Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

iia bine ai venit la

Sorry fetele ca n-am mai intart de mult ... dar surioara mea e internata in spital....si in afara de munca si spital...n-am mai avut timp de nimik...

Am mai dat o fuga pe la localuri sambata....sa le vedem gatite de nunta....si am ramas la acelasi...chiar daca socrul a incercat sa ne convinga ca in alta parte cheltuim jumate....Noi acolo vrem shi gata... Chiar daca ramane in mai... ca alta data n-am reusit sa gasim... decat 18 iunie, care-i duminica... shi noi vrem sambata... Ce sa facem? Om trece peste superstitiile cu luna mai....

Am vazut localul "nostru" decorat... avea shi stalpi din aceia cu huse dragutze shi cu aranjamente de flori....si pe mese super dragutze aranjamente... tare dragutz arata

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Giova mi se pare mie...sau ai mai primit o stelutza? Felicitari

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor!

Ralu, pai se poate fetita, nici nu ma gandeam la tine........mai ales ca vei fi "colega" mea de nunta! Eu si Krelia discutam despre un buget mic mic mic. Daca este de unde normal, ca merita sa-ti iei ceva ca lumea.....da cand nu e, si din pacate sunt perioade din astea, parca nu-ti vine sa dai o caciula de bani pe un robotel! sa treaca intepatura!

Iia, bine ai venit!

Gio, felicitari pentru cea mai tanara si frumoasa mamicuta in devenire ca doar are o steluta in plus!

....nu stiu ce se intampla da, ieri pe la ora 19 am zis ca dorm 1 ora si m-am trezit azi noapte la ora 2, am baut un suc, am fumat o tigara si am dormit bine merci pana la 6 dimineata! Bietul iuby nici nu a indraznit sa ma miste din loc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetele!
Iia, bine ai venit!
ooana, se intampla ca esti obosita! Iti recomand o cura de nani la greu!
Fetelor m-ati innebunit cu roboteii de bucatarie, mi-ati adus aminte ca vreeeeeeaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu si eu!!!! Ma pregatesc vitejeste sa-mi pregatesc zarzavaturile pentru iarna si numai cand ma gandesc sa le tai cu manuta mea..... vreau robotel, vreau robotel....Dar vreau si restaurant pentru nunta si atunci nu mai vreau robotel...ca nu mai am cu ce.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu nu vreau robotel, na, ca am primit la cununia civila... Da' stati linistite, ca nu il pot folosi, ca stau la soacra-mea si nu am de gand sa ajunga bun de folosinta publica... Cand vom pleca de aici...ce vremuri vor fi...

Ooana, si mie tare mi-e somnic si nu stiu cum rezist azi la munci, mai ales ca nu mai vreau sa beau cafea!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Sar'naaaaaa !!!! Fetitelor , ia spuneti-mi shi mie unde gasesc cocarde dragutze pt invitati ? Thanks !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Buna dimineata fetele.
Si eu sunt adormita rau .....ma zapaceste serviciul plus un examen la facultate pe care il am saptamana asta ( o materie care are cam 800 de pag )si pe care e musai sa il iau.....

cam atat deocamdata revin in forta dupa ce termin de aranjat nebunia de pe birou ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!!
Ati vazut ce, 5 stele galbene am!!!
Abia am vazut si eu ieri inainte sa plec acasa.
Asa ca de baut si papat pt. toata lumea. Sa cante muzica!!!

Bine ai venit printre noi, IIA!!!!!

Vad ca azi merge mai bine forumul, sper sa nu fiu aglomerata si sa scriu mai mult.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Giova, saru'mana! Da' pe mine asa ma mai doare stomacelul de aseara, incat nu cred sa pot papa ceva de "petrecerea" ta!Asa ca pofta buna celorlalte fete!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!

Si eu am mai primit o steluta, si n-a vazut nimeni!!

Ooana, draga mea, robotelul cu pricina e luat in rate, asa ca finante nu au fost la momentul respectiv, dar am tot avut electrice de firme fantoma si s-au sctricat mult prea repede. Asa ca noi am hotarat ca ne luam numai "de firma". Am avut o perioada in care mixerele se ardeau 1 la 2 luni.

Acum mi s-a pus pata sa cumpar aragaz nou si poate un DVD de Craciun. Dar cred ca tot in rate. Cand termin ratele la computer, imi iau aragaz ca asta care il am sta sa cada.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput