Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Giova , felicitari pentru stelutze !!!!
Vreau si eeeeeeeeuuuuuu

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete scumpe!!!
Gio, te-ai ingalbenit de tot! Felicitari, madamo!
iia, imediat te vei vedea pe listutza . Bine ai venit!
BlueEyes, sanatate multa acasa!
oana, baga somn, fetita scumpa si...ia cu paine ca trece! (stiti vorba aia, ia cu paine, Cezarica? )
dyadya, mai ai rabdarica pana la anul, ca vine si robotzelul, trop-trop-trop ...si zarzavaturile, da-le incolo, ca se gasesc si la magazin!..eu, in afara de gogosari, nici nu ma gandesc sa pun altceva la borcan....morcovii ii am la congelator, si poate voi taia cativa gogosari, tot pt congelator..atat...oricum face mami meu si soacra-mea...asa ca...am scapat
Ioana, beats me....dar, am vazut ca Picasso asta esta arhi-para laudat....asa ca, sa dam o fuga pe acolo
fany, colega , da-i bice cu invatatu'...da' nici chair asa, ca nu vrem sa te sleiasca d eputeri, sa nu mai fii prezenta pe forum ..800 de pagini, maiculita...esti cumva la drept, da' ce curs ai, fetita???...stenogramele PSD-ului?

Pupici la toate!
Ah, si ca sa vedeti ca nu ma laud dejabaaaa
http://community.webshots.com/photo/354288438/443810211KvbEaC

Si pentru gagigile pofticioase de dulciuri.....
http://community.webshots.com/photo/443810212/443810212mbQHoS

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gio, scrie emoticonurile pe mai mult eranduri, pliz, si pe un rand nu mai mult de 5 emoticonuri...sau, pune pauza intre ele (spacebar), pentru ca altfel ni se labarteaza pagina......ok?

ralu, felicitari fato pt stelutza!!! Nu mai pune bot, ca ma enervezi! Si te rog, sa nu-mi faci robotzelul; fantoma, da??? Taurus e o firma foarte buna...fac si televizoare, sa stii! ...sau vrei cumva sa-ti arunc de la mine in balcon, la tine in camera cu prastia???
Auzi, cu DVD, dc nu-ti iei DVD-ROM, ca tot ai calculator...io zic ca-i mai rentabil....
La faza cu aragazul, subscriu!!! E......VARZA!!!!! ...schimba-l!!!
fata!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ralu, felicitari! Si eu am primit steluta acum cateva zile...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Neata!

Si eu am mai primit o steluta, si n-a vazut nimeni!!

Ooana, draga mea, robotelul cu pricina e luat in rate, asa ca finante nu au fost la momentul respectiv, dar am tot avut electrice de firme fantoma si s-au sctricat mult prea repede. Asa ca noi am hotarat ca ne luam numai "de firma". Am avut o perioada in care mixerele se ardeau 1 la 2 luni.

Ralu acu am observat ca ai primit si tu 1 steluta....da mi-ai luat-o ianinte si ai postat....oricum ...la cat mai multe!

...asa zice si mama mea, ratele sunt singura sansa.........oriecum ea e intotdeauna pt ceva de calitate chiar daca e mai scump! Crede-ma ca si eu tot in rate mi-oi lua robotelu, ca atunci cand o0 sa mergem la cumperaturi o sa luam frigider, aragaz, robotel etc.....cand ne-om muta la casa noastra!

Krelia, da tu esti artista.........si nu ziceai nimik, ai talente ascunse.........ti-a iesit super invitatia !.......de farfuria cu placinte, nu mai zic nimic, tac ....ca deja ! Robotelu tau le-a facut?? ca imi iau si eu unu, ca vad ca se pricepe tare bine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Krelia , eu am vb cu Adi si sper sa ajung sambata la Picasso.
Pisu , stii daca sambata e deschis la Picasso?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata fetelor. Ce pot sa va zic eu...saptamana asta mergem sa ne luam doua verighete finute, ca la jumatatea lunii sa facem logodna.Chiar daca am facut cununia civila iuby meu vrea si logodna ca sa stea impacat..sa ne citeasca preotul etc.Abia astept!!

Va pup pe toate si aveti grija mare de voi

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa traiti sefa, am rectificat!!!!
Sper sa nu mai fie labartzata pagina!!!

Ralu felicitari draga pt. stelutza!!!
Si Doamne da sa ma ajungi cat mai repede!!!!

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Kreliut, nu vreau DVD ROM pentru ca in momentul in care vom ramane singuri TV -ul va sta la sufragerie si calcularetul in camera unde este acum , care va fi biroul lui Aschiuta. Si nu voi putea sa mai vad filmulete.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetelor, voi tot vorbiti de roboti si alte alea, si ma faceti sa rosesc, cand ma gandesc ca eu am frigiderul plin de mancare gatita de mama si de soacra-mea.... Au dat o fuga pe la noi in week-end, si ne-au facut provizii pe cvreo doua saptamani. Cu ocazia asta, au incercat in continuare s amai bage cateva soparlite, cum ca ar fi mai bine sa facem cununia religioasa acasa, ca nu mai vine lumea..... Dar le-am taiat-o frumusel. Ne-am impus dead line pana la sfarsitul lunii sa gasim local asa cum vrem noi, la munte, sau in Bucuresti, in cel mai rau caz, pentur nunta noastra de vis. Daca nu si nu, atunci o sa unim nuntile, sa ne intoarcem cu coada intre picioare la parinti... Dupa discutii prelungite cu iubitel, am ajuns la concluzia ca avem invitati car enu se pot combina. Noi o sa avem majoritatea oameni tineri, bucuresteni, iar parintii au si invitati de la tara, unchi, matusi si vecini.... Asa ca, cel mai bine e sa facem separatia asta. Sau macar sa incercam.
Krelia, grozava ideea cu saculetii pentr marturii. Chiar super, imi place mult, si o sa ies si mai ieftin.
Eu sunt cam absenata lately, ca mi-s cam suparata, cu serviciul, nu-mi ies mie treburile cum vreau, si asta ma cam face fara chef de viata. Dar o sa treaca si asta, in cele din urma. De citit va citesc in fiecare zi, dar de scris...mai putin,. sa nu ma uitati totusi, ca ma intorc eu, cand mi-o fi mai bine...
Va pupacesc.

Andita

Mergi la inceput