Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
Marutza,da mata dice nu scrii acolo?ca stiu ca ai si bunicii si strabunicii lui Tudor in viata!!Musai ai auzit ceva povesti de la ei!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mara03 spune:
pai e simplu: pentru ca mi-am cunoscut doar bunicile, pe ei, pe bunici nu i-am cunoscut pe niciunul, iar cu una din bunici am avut relatii foarte reci. mai ramane bunicuta care sta acum cu tudor dar care a avut o viata foarte grea si nefericita si povestile ei sunt mai mult triste, despre saracie, crescut fara parintii care au murit cand era copila mica, apoi divort, crescut singura copiii... ce imi povesteste cu mult drag e perioada copilariei ei de la tara...acum ma bucur ca e fericita, ca am putut sa-i ofer cel mai frumos cadou posibil pentru ea, pe tudor dupa care e pur si simplu topita...hai ca am luat-o pe aratura...
unu
doi
trei
vikinga spune:
Buna seara poienari!Doruletz stai linistita ca asa au sotzii un umor uneori...si mai si gasesc asa momente. Al meu sotz la una din ecografii cind se vedea bb chiar bine, capushor, degetzele, dr un finutz si dragutz zice "uite are o mina in aer asa parca ar zice hello" si eu acolo topita zimbareatza, cind al meu sotz zice mhhh mie mi se pare ca ne arata degetul "ala":))), si mai si completeza ca cica "ce mainere invata baietzelul daca sta cu tine 24 din 24". Lil' ok poze nu ai, da' zi-ne aici ceva birfe, cum a fost, profu' e de treaba? Colegii cam cum sunt? Si vad ca pina acum sauna nu s-a lasat cu nimic rau, miine merg si repet figura cu wiking sauna, iesiri in piscina de afara cu apa rece si ma arunc si cu popoul in gheatza:)) sa vedem pina cind imi merge figura:))Rayu ehei gata ai domnisorica, merge fata la gradi!! Astept visind si eu momentul! Sa stii ca te invidiezNarancea ehei numa' in destinatii exotice! Super! mai stii cum sunt femeile curioase, zi-mi si mie ce e chestia aia neagra din baie?? Si la domnisorelele de la mine din grupa ai voie numa' ca petzitor pt baietii tai, 'aide maaai... ca sunt fete mititele tuhhh...erau ele mai rujate si machiate asa ca pt scena, dar sunt inca tinerele rau, sa vezi cind ne mai schimbam asa intre fete in garderoba, daca au vre-un sutien de schimbat fug repede in baie, ca le este inca rusine chiar asa intre fete:)) Blonda, uite azi am intrebat-o are numa 17 anishori. Da' sa stii ca pot fura vreo poza de a ta sa prezint admiratorul, dar o arat la fetele peste 21 de ani. Adik ce dom'le femeile de 30 de ani nu sunt bune, pai nu stii ca femeia de 30-35 de ani e femeia in adevaratul sens al cuvintului, cind s-a descoperit pe sine, cind stie ce vrea de la viata, cind da totul din ea, stim noi unde:)), si chiar in orice. Si apoi uite, profa mea e absolut bestiala, are 50 de ani dar juri ca e numa de 40. Si a schimbat 3 barbati pina acum, si tot timpul ia cite unul mai tinerel, o sti ea ce o stiEu mai nimic azi, fusei la dans, si apoi asa scurt cu fetele prin oras. Baietzii au fost singuri azi pe mare, a fost o zi superba, fara valuri, cald cald. Vara tirzie..da mai bine asa decit deloc.Mai ziua mie imi merge tare greu DC-ul, de asta nu vin la prezenta decit seara la cite un sekt cevagata va pup, pe miineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Mara frumoase poze, frumoase mamica si ce mare a mai crescut Tudor! Si frumos ca mami! hai ca usor usor ne apropiem de doi anisori cu puii nostri!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
arboria spune:
a propos de ortografie
de cand activez io pe forumul asta am vazut atatea greseli gramaticale (nu aici, la subiectele alea cu tanaka-san) ca imi vine sa fac spelling check la romana mea
lila', cum domne nunta mea? pai nu v-as fi anuntat?
era vorba de a lu' frate-meu
iaca poze
io's in spatele mirelui, la biserica
Adelucci, te-am ascultat si m-am tuns
narancea spune:
uliuuuuuuuuuuu vikingo inceteaza sa mai promovezi babele alea peste 30, numa gindu la asa ceva si mi se zburleste paru hahahaha de astea de 50 care arata a 40 avem noi stai fara grija, ehe daca imi ziceai de una de 50 care arata a 17 ..... te-as fi luat in serios poate.
ma duc sa vaz pozili puse de fete
my god ! auzi de 50 si arata a 40 hahahahahahaha bine ca n-a zis de 90 si arata a 80, asa ceva.....
lena spune:
Nseara copii,
Ce face gasca? Avantaj balena ca o stie pe vikingutza demuuuuuult...hehehe...nah, glumesc si io, dar vorba aia ca e "bucatica"...deci miss Scandinavia...buun, in alta ordine de idei...io scapai de pardalnica de otita...dar de-abia astept sa zbor duminica spre nederland.
Liris, ma bucur pentru decizia ta, sincer e extraordinar sa ai un t-rex pe langa casa omului, face existenta mai palpitanta, if you are that type, natuurlijk caruia ii place adrenalina.
Doruletz, ce mai face domnitza, mai rezisti?
va pup si va mai dau un semn de viata ca sa nu ma uitati si alooooo va rog, putin respect, dar Aldo e "boyfriend-ul" Freyei asa ca "a la Catavencu" luati va rog manutzele de pe el
Lena+Freya
AlbaIulia spune:
Helau popor!
vin repejor sa semnez condicutza si sa va spun ca am citit de la un capat la altul sobectu' cu bunicutzele, Rayu' nota 10 cu coronitza ! Am dat comanda la cartile cu pricina, sa speram ca vor veni!
Arborel, nu fii suparata pe cei ce scriu cu greseli - gandeste-te ca unii nu au timp de bietu forum decat intre doua sedinte, sau in tren, sau calculand bugetul departamentului pe anul viitor!
In ceea ce ma priveste, ne pregatim de vacanta ca ne-a venit si noua randul, spunea cineva de intalnire la Muenchen cumva, noi vom merge prin www.val-gardena.com/eng/page48.html" target="_blank"> Sud Tirol unde sint nemti ce vorbesc italiana si prin Toscana ce nu mai are nevoie de prezentare!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101