Scandinavii stiu DC ... (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

bine ai revenit tanti minodora hahahahahaha uitasem de dumneata

viki adica cum ma ? alea de 19 ani nu sunt de mine ? aaaaaaaaaaaaaa asta e groasa rau ! hahahahahaha nu-mi venii mie cu de alea de 40 ce drac sa fac cu ele ? sau mai bine zis ce sa faca ele cu un copchil ca mine ? asa ceva....... auzi da avetzi si ceva de inchiriat hahahahahahaha

Mergi la inceput

na .......... pustiu pe aici, degeaba am eu chef de vorba. ok am sa ma plicitsesc ! de unul singur ....

It’s been a hard day’s night
And I’ve been like a dog
It’s been a hard day’s night
I should be like a log....

na ok sa avetzi o noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Vaz ca scandinavii au fugit precum iepurasii ,numa narancika,desi e la Amman,iaca vine la prezenta,pupa-l mami!
naranceo,da cu biciu in madame,nu vezi ca io nu le mai impresionez cu prezenta si scazutu notei la purtare?

Azi am lasat-o pe Bubu singurica la gradinita,sint necajita,mi-e tare greu

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ziua buna!

Rayu si Silvia e singurica la camin...e asa de pustie casa fara ea...

narancea, iar la arabi??? Aaaa, e cald acolo? tot la sheraton?

istme, BAFTAAAA!!!!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

'Neatza si de la mine ... cam tirziu...

Ce ziceti voi de chestia asta? Am dus-o pe fimea la gradinita azi dimineata cu un alai de urlete "Nu vreaaaaaauuuuuu la gradiiiiiiiii!" Ea, care d'abia astepta sa se duca... De la 6 juma pina la 8 cind am lasat-o acolo a tinut-o numai asa... I-am explicat ca-i aceeasi gradi, aceeasi donsoara educatoare draguta, aceeasi colegi. Ti-ai gasit...

Cind am intrat pe strada cu pricina, a schimbat foaia "Mami, sa ma lasi pina diseara, sa am timp sa ma joc" Na... io nu mai inteleg nimic.

Ce ti-e si cu copiii astia, dom'le... Traiesc in alt univers clar... La plecare zice "Da' mai venim, da? Ca eu n-am terminat sa ma dau pe tobogan si i-am promis lui Cristian ca ne vedem si miine" Asta m-a pus pe ginduri...

Rayu, succes lui bouboulina! Las' ca nu-ti strica si tie putina liniste!
itsme, I'll keep my fingers crossed!

restul de lume

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

da mihaitza iar la arabi hahahahaha la inter in amman la picina cu palmieri, numa ca .... plec acasa. in durerea mea am uitat ca am ceva in dk miine hahahahahahaha si iau avionul acu si ma intorc miine sa fiu la birou si ma intorc inapoi mama masii de viatza. abia mi-am aranjat camasile pe umerase si toate cele, vineri avem liber si aranjasem sa ma duc la aqaba la marea rosie, opream in drum la petra sa calaresc un dromader si acu totul s-a dus, vorba aia veche shits happy !
vremea , na nu mai e asa cald, a venit toamna, e chiar misto, am halit la smochine si curmale proaspete.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/440605180/442665855JwMdOi

one day I`ll fly away
but for the time beeing
I do it every day ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurache... La mine merge forumu' ca melcu'!!
Am sosit ieri din weekend si am cazut lataaa...m-au doborit aerosolii!!! Vremea a fost aboslut superba, cald si soooare...is pirlita pe decolteu si am facut si baie, ultima cred, pe anul asta!!! Din pacate n-am poze, ca n-am luat si camera (din lipsa de spatiu), dar am sa pozez io profu' o data si o data ).
itsmenutzo, bafta miine...ti asteptam cu rezultatul, pozitiv desigur !! (ah...executai tarta cu smochine, mascarpone si pesto...e bestiala, chiar daca n-am avut rabdarea s-o las 3 ceasuri la rece)
idora, bun revenit in poienita...numai ca presimt ca tre' sa pleci acusi din nou in Romanika!!! :-))
Rayu, mihaela, ce v-au facut buburuzele singurele la gradi??? S-au descurcat cu baietii???
vikinga, cool sauna Sper ca fara urmari in afara celor de beautizare.
arborico, tu de ce nunta vorbeai?? de-a ta???
Pegasis, da' ci nu-ti place la Cristian???
doruletz, gata cu serviciul????
...and
narancea, mami, paraca ne-ai da dovezi de viata cu pozele alea "tu-citind ziarul" (da' chiar asa bre, sa uiti de serviciu si sa te gindesti numai la dromaderi???)
Ve pup...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutzasastiicanimeninumaivineinpoienitzadecitnaranceasi iosiiamamenintatcalescadnotasiiidoareinasacaionumamaijocnene!!
P.S.pentru restu gashtii,ati vazut ce paracioasa sint?
P.S.2-Bubu ok la gradi.fara victime.fara circ!
va pupceau!(
P.S.3-carmen,scumpa foc si desteapta fetita mai ai!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

si io, si io prezent in poienitza!!
gataaaa, de azi sunt in concediu pana haaaat, in ianuarie

mmmh, suna bine tarta aia Lilanda, ce natie de reteta e, italiana?!
itsme bafta!!!!
Rayu, mi-a placut subiectul ala cu vremurile apuse, ma duc sa mai citesc
mai vin io

Mergi la inceput