Scandinavii stiu DC ... (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaagigea ?

uffffffffffffff e noapte........ na trebuie sa merg mai departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

nuapte buna, copii!
...si toate celelalte

Mergi la inceput

neatza , hai scularea ca avem treaba !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata a todo el mundo!!

itsme felicitari!!! esti mai tare ca Stefan cel Mare! mult succes in noua pozitie de sef de director!

vreau sa va zic ca , cetind eu la un alt subiect interesant...despre marimi la picior... ha!ha! am dat de un link catre scandinavi, mai vechi, si acolo Rayou avea poze ....v-am vazut pe toate in par. am stat o ora si am vizionat toate pozele. foarte foarte foarte misto!

acum am un tablou complet: pe canadience le-am vazut de la Miha, fromoase, fromoase, si acum am vazut si lilanda @ restu. fromoase si ele. am vazut si arborelu la nunta. ca un top-model. e impresia mea sau esti inalta (in conceptia mea peste 1.77) pe bune?cred ca pe Carmen nu am vazut-o niciodata. dar nu-i timpul pierdut.

si acum ca am facut cunostinta,sa va zic ce am mai facut.
din cauza ca n-am "greturi si varsaturi" am mai cumparat miercuri un test . care a iesit tot pozitiv. sa va mai zic ca am vizitat marti doctora de familie. mi-a zis ca felicitari si du-te acasa . uite suna si fa programare cu echipa de moase si ele vor urmari sarcina. c-asa e aici . ele, daca vor decide asta, te vor trimite si la niste analize, pe la sf lunii 3. bey mi-e o frica cu sistemul asta sanitar olandez, de nu pot sa va spun. bineneteles ca nici nu-mi trece prin cap sa nasc acasa ca-n secolul trecut, asa cum te indeamna pe aici ...insa ce ma fac si pina atunci...?! ca sa nu va zic ca incepusem sa fiu in ceata pina si cu acidul folic , asa ca am sarit iarasi pe Catalina, cite micrograme pe zi ca am informatii contradictorii, ea mi-a zis ca sa ma relax ca daca o tin asa , pina la nastere ma tacanesc. si cunoscindu-ma tind sa cred asta...

hai o zi perfecta!
annie, iarta uitarea de ieri, sa traiesti cu numele, cu o zi intirziere! mult succes la cantoane!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Bon dimine. (am pus emoticonu asta asa... ca-mi place...)

mara iubita, io pe 16 sept plec din tara. Fir-ar sa fie, sa vezi ca n-avem cum sa ne vedem...

lirisu, uite niste poze de la marea intilneala cu Rayu si fetele de martie-aprile 2004. Io-s in ciclam iar fi'mea-i aia cu bluza roz si blugi.

Pt doruletz (sa ne mai descretim fruntile...): "Franta.
Reclamatia unui automobilist surprins de radar cu 250 km/h pe o portiune de sosea cu viteza limitata la 70.

"Onorata Curte, Intr-adevar, am vazut semnul de circulatie de "70", scris cu negru pe fond alb si incadrat intr-un cerc rosu, pe un panou fara nici o alta indicatie de unitati de masura. Dupa cum stiti, Legea din 4 iulie 1837 impune ca obligatoriu in Franta sistemul metric, in timp ce Decretul ns 65-501 din 3 mai 1961, modificat conform directivelor europene, defineste ca unitati de baza legale, unitatile Sistemului International ( S.I.). Or, in sistemul de unitati S.I., unitatea de masura a lungimii este metrul, iar unitatea de masura a timpului este secunda. Este deci evident ca unitatea de masura legala a vitezei este metrul pe secunda. Eu nu pot sa-mi imaginez nici o clipa ca Ministerul de Interne nu ar aplica Legile Republicii. Prin urmare, 70 metri/secunda corespund exact unor 252 kilometri/hora. Politistii au afirmat ca eu am fost cronometrat cu 250 km/h, lucru pe care eu nu-l contest. Ma aflam, deci, cu 2 km/h dedesubtul limitei autorizate de viteza. Va rog sa luati nota, sa-mi restituiti permisul de conducere si sa-mi permiteti sa ma retrag. Am onoarea sa va salut."

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ce fetita mare si frumoasa ai!! seamana cu mama ei.

dar fiti atenti aici ...mi se pare corect.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uite asa am cunoscut-o si eu pe Carmen-imi pare rau ca n-am reusit cat am fost in Buc. sa ne cunoastem personal, dar cine stie de unde se mai ivesc ocazii??? Ai o fetita mare si frumoasa! Sa-ti traiasca!

liris, e greu cu perioada asta de inceput, bine ca e fara greturi si varsaturi. Nu te mai stresa de toate cele, bebe creste si fara analize speciale, important e sa te hranesti tu bine-nu ma refer la mult, ci la variat, fara tiutiun, cofeina, alcool si alte porcarii care contin conservanti, multe fructe si alimente ce contin fier, calciu. E tot ce trebuie sa faci daca in rest e totul ok.

Mie poza asta mi se pare super!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

iete ba mamicilii cu copchii dupa iele hahahahahaha

hai facetzi capitol nou, ca aici e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io ma duc sa fac niste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57104" target="_blank">cumparaturi.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput