Am o firma din dec 2003 care nu a functinat deloc pana acum.la infintare am depus capitalul social intr-un cont tranzitoriu la BCR si ulterior am facut un cont la Raiffeisen care cred k l-au si inchis de atata vreme.intrebarea este dak deschid un nou cont la Raiffeisen si depun capitalul apoi pot sa-l scot si sa-l folosesc se poate asa ceva?
Daca tu esti asociat unic sau administratorul firmei poti sa-i scoti si sa-i folosesti.Eu l-am scos la 2 saptamani dupa ce l-am depus.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
si ce fac ma duc la banca si ii scot in numerar..precizez k vreau sa-i scot pt scop perso nu al firmei k oricum nu functioneaza
quote:
Initial creeata de cait
intrebarea este dak deschid un nou cont la Raiffeisen si depun capitalul apoi pot sa-l scot si sa-l folosesc se poate asa ceva?
Pai trebuie sa deschid k aia de la BCR nu vor sa-mi dea banii in cach si doar transferul catre alta bank si dak vreau un cont la ei sa ma duc iar la registrul comertului sa iau o hartie cum k firma a iesit de nu stiu cata vreme asa k mai bine ma lipsesc si dau 100.000 la Raiffeisen