Pot scoate capitalul social??

Pot scoate capitalul social?? | Autor: cait

Link direct la acest mesaj

Am o firma din dec 2003 care nu a functinat deloc pana acum.la infintare am depus capitalul social intr-un cont tranzitoriu la BCR si ulterior am facut un cont la Raiffeisen care cred k l-au si inchis de atata vreme.intrebarea este dak deschid un nou cont la Raiffeisen si depun capitalul apoi pot sa-l scot si sa-l folosesc se poate asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Daca tu esti asociat unic sau administratorul firmei poti sa-i scoti si sa-i folosesti.Eu l-am scos la 2 saptamani dupa ce l-am depus.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, poti sa-l folosesti.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

si ce fac ma duc la banca si ii scot in numerar..precizez k vreau sa-i scot pt scop perso nu al firmei k oricum nu functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Initial creeata de cait

intrebarea este dak deschid un nou cont la Raiffeisen si depun capitalul apoi pot sa-l scot si sa-l folosesc se poate asa ceva?

De ce sa depui capitalul?! L-ai depus o data, la infiintarea firmei! Daca vrei sa deschizi cont, depune doar suma minima ceruta (la unele banci 100.000 parca, nu mai stiu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pai trebuie sa deschid k aia de la BCR nu vor sa-mi dea banii in cach si doar transferul catre alta bank si dak vreau un cont la ei sa ma duc iar la registrul comertului sa iau o hartie cum k firma a iesit de nu stiu cata vreme asa k mai bine ma lipsesc si dau 100.000 la Raiffeisen

Mergi la inceput