bona Dr. Taberei

bona Dr. Taberei | Autor: raluka05

Link direct la acest mesaj

Buna! Am un pitic de 2 ani pe care il duc de cateva zile la cresa cu program 8 - 17:30.El se adapteaza destul de bine si este foarte sociabil, problema este insa ca nici eu nici sotul meu nu putem ajunge sa-l luam la ora 17:30 si as avea nevoie de cineva care sa-l ia de la cresa Dr. Taberei(in spate la Drumetul) si sa-l tina cam 2 ore. Daca stiti pe cineva, astept oferte pentru ca e destul de urgent.
Tel: 0722 891615

Multumiri
Raluca si Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Buna! Ti-ai rezolvat problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

As avea eu o propunere pentru tine.
Bona pe care o avem noi acum ne paraseste, motivul ei fiind ca e prea solicitant un program de 9 ore pentru ea, la varsta ei (are 64 de ani), si isi cauta o familie si niste conditii exact ca cele prezentate de tine.
Femeia este ok, nu umbla cu minciuni, nu pune mana pe nimic, se poarta frumos, am urmarit-o si cu camera, ea nestiind asta.
Astazi e ultima zi cand vine la noi, dupa asta urmand sa-si caute altceva.
Asa ca spune-mi daca te intereseaza si o sa-ti dau nr. ei de telefon.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka05 spune:

Multumesc de ajutor.
Roxette, ti-am trimis un mesaj pe pm.
Mamimoni, daca stii pe cineva, eu inca mai sunt interesata, pentru ca nu sunt tocmai multumita de persoana care are acum grija de Andrei, si asta pentru ca am senzatia ca e o persoana plina de surprize care imi poate spune azi ca de maine nu mai vine, asa ca ....sunt deschisa la sugestii.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Buna! Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai repede. Pentru cazul in care inca nu ti-ai gasit pe altcineva, vroiam sa iti spun ca m-am gandit ca te pot ajuta eu. Noi (adica eu, sotul meu si baietelul nostru, Vlad - un an si 7 luni) locuim la Raul Doamnei (la 3 statii de Drumetului). Eu intentionez sa stau cu Vlad pana cand implineste 2 ani, ies in fiecare zi cu el la plimbare de 2 sau 3 ori si nu ar fi un efort prea mare sa-l iau si pe baietelul tau de la gradinita. Il pot duce la voi acasa, la noi sau ne putem juca pe afara (in functie de dorinta ta si evident a puiului tau).
Daca te intereseaza oferta mea si nu ai gasit inca pe cineva, imi poti scrie pe adresa: Monica_toma2001@yahoo.com.
Monica

Mergi la inceput