Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ninocikap spune:
Oana si eu ii dau in fiecare zi la masa de la 18 un iaurt Danone simplu de 150 gr. nu cred ca ii face rau in fiecare zi... sa vedem ce zic si fetele...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
si eu ii dau zilnic minim un iaurt (sunt si zile in care mananca doua), de 170 de grame, Milli; am renuntat la danone in urma celor citite pe aici, pe forum.
mie pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau, bine-nteles, nu in detrimentul altor alimente, pentru ca iaurtul e un aliment hranitor si complex.
menu -ul de azi:
- lapte de la maica-sa;
- branza + cereale + grapefruit;
- ficat + cartof + morcov + smantana + marar; desert: banana cu orez + banana simpla (uneori am senzatia ca acest copil e...spart);
- peste fiert + orez + morcov;
- iaurt cu biscuite.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
DianaP spune:
Meniul de azi al Carlei(10 luni) a fost:
- dimineata(9:00) , lapte cu cereale un bibi de 250 gr.;
- pe la 12, ptr. ca nu eram garta cu papa i-am dat o banana cu cereale de orez;
- la 15, fripturica de pui cu morcovi rondele la cuptor si un biberon de supa limpede;
- la 18:30 iaurt Olimpya de la Brenac(natural) simplu;
- iar pe la 22:00 , biberonul cu lapte si cereale.
Diana, mami de Carla & Alexa
mcm spune:
Mazare cu pui am avut azi si nu i-a placut deloc, de-bia a mancat cateva linguritze.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
oanamc spune:
Ninocikap,Herra,multumesc!
Si cum vad ca sunteti mamici pricepute, va mai pun o intrebare: cum sa o fac pe Letitia sa pape cereale? E mai slabuta si doctorul ne-a recomandat sa pape cereale si carnita,dar nu vrea.Cerealele le prepar cu lapte, sau suc de portocala,pun fructe proaspete, dar nu ii plac.Nici cu carnita nu prea ne impacam.De pui nici nu vrea sa auda,mai papa vitel si ficat de pui, dar doctorul a zis sa mai rarim ficatul ca a citit intr-o revista americana de specialitate(serioasa)cum ca nu prea e recomandat copilasilor.Voi ati auzit asa ceva?
Letitia Medeea Maxima
pako spune:
Oana, in ficat se strang majoritatea toxinelor din organism...poate ca d'asta!!???
Schimba cerealele, poate nu-i plac astea care i le dai acum....ia altele cu alta aroma.
Diana, super daca bea un biberon de supica....a mea nu a vrut nici chip.
Meniul nostru...Andreea 14 luni
8-160 ml lapte
10-branzica cu smantana(cam 70gr), 3 feliutze de parizer
14-legume(dovlecel+morcov+cartof)+ un ou(intreg)=o chestie duuuulce tare buna.
20-iaurt cu banana(150gr)
Felicia si Andreea
Nexus spune:
oanamc cred ca e ok minim un iaurt pe zi. Si noi am mers pe Cremoso pana cand am citit lucruri mai putin bune despre iaurturile Danone. Acum papam Milli sau Campina. Si pt ca nu vroia simplu i l-am combinat cu suc fructe (vara piersici, acum para, morcov) si pus in biberon. Cat despre cereale, daca nu ii plac, nu ii plac...eu am incercat mai multe feluri cu baietelul meu pana cand unele dupa ce am insistat mai tare le-a vomat si de atunci mi-am zis ca nu mai are sens sa-l stresez sa pape cereale. Tu de cate ori pe saptamana ii dadeai ficacior de pui?
Arthur ieri a papat asa:
- laptic
- paine+almette(1 felie), paine+unt+dulceata prune(2 felii) + ceiutz
- supa cu galusti+cartofior+carnita de pui + desert:prajitura cu mere
- 1 mar ras + 1 banana
- ciorba de stevie cu smantana+painica (i-am dat sa guste si nu am mai putut sa-l satur) - aici trebuia sa fie iaurtul cu fructe
- laptic
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
Loreena spune:
Eu ieri i-am dat la pranz peste salau fiert si cu brocoli
am si eu o intrebare pot sa ii dau Kiwi; fata mea are 1 an si 1 saptamana
mercic
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
pako spune:
Loreena, daca nu i-ai dat pana acum, incepe cu putin(ca tot ce e nou de altfel).....eu zic ca e ok sa-i dai la varsta asta.
Meniul nostru...Andreea 16 luni(asta ca sa corectez din mesajul anterior )
ora8-170ml lapte
ora10-170 gr mar+banana
ora16-legume cu ou fiert
ora20-iaurt 150gr+ 1 banana
Felicia si Andreea