Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

si eu cu raspunsurile cam tarziu dar sper sa va ajute

Carnea o tin max o luna in congelator insa nu prea sunt atenta la aspectul asta. Dar asa cam o data pe luna fac aprovizionarea.

Rosii inca nu i-am pus din conserva, habar nu am ce voi face cand vor disparea de pe piata. Ma gandeam sa folosesc conserve din ce pun bunicile insa ele pun fie aspirina fie conservant ca sa nu se strice. Deci nu se poate. Am sa incerc varianta voastra cu congelatorul. Cum le puneti? asa crude, adica nu oparite nu nimi....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru raspunsuri!

si pofta buna la copii!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

7 210ml
12 legume cu peste +mar cu biscuite
17 spanac cu ou si o bucatica de cascaval+ banana
22 240 ml

Apropo de cascaval al meu bb are 9 luni...o fi prea mult pt el?
Legat de rosii ..va tb sa le intreb pe bunici daca pun ceva in bulionul facut in casa.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Felicia, eu pun in mincarea lui Stefan, uneori, si rosii din conserva, insa de cele mai multe ori conserve facute in casa de soacra mea.

Azi meniul lui Stefan este:
7 - 230 ml lapte + 2 masuri cereale
13 - supa crema legume, vitel cu piure de legume cu smintina
18 - iaurt si o budinca de vanilie
20:30 - un borcan fructe (azi banana, piersica si mar)
22 - 200 ml lapte

Pupici la mamici si pitici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

herra eu nu tin prea mult in congelator carnita, intre 2 saptamani si o luna.
mina rosiile le pun crude la congelator. Spalate si atat. De fapt eu am pus pungute cu mai multe legume - conopida un pic oparita, dovlecel crud, decat curatat, ardei crud, fasole verde, rosie cruda. In fiecare punguta am legume cam cat pun la 2 portii de supa.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Noi azi:
7- 230 lapte cu 2 masuri de cereale
11- paine cu unt si dulceata
14-ciorba de legume cu painica
18- cereale de grau cu piersica
22- lapte cu cereale( sa vedem cat vrea)

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mi-e si nu stiu cum sa mai spun...noi nu mancam deloc lucruri diferite, cam aceleasi mereu.
Azi: ora 8 - 200 lapte cu cereale
ora 10 - para cu cereale
13 - legume +pui
15 - iaurt (cca 200g)
18 - ceva para....
20 - 270 lapte cu cereale.
Nu vrea paine unsa cu nimic, nu vrea cascaval si daca ii dau alt fel de mancare decat clasicul amestec cu de toate (fie fierte, fie la cuptor) nu papa. Paste evit sa ii dau, mai ales ca eu legumele le dau sub forma de piure (ca daca as lasa mult lichid trebuie sa schimb si gresia dupa fiecare masa...) si noi ne cam luptam cu constipatia.
Ieri am pacalit-o si a papat un fel de piure (lichid) de cartof cu ficat de pui. Dar foarte putin, maxim juma de castronel.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

La pranz am avut pui cu fasole verde si rosii.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

azi Vlad a mancat asa:
8,30 - san;
11 - branza calcica+portocala+1/2 banana+cereale
14 - carne de vita cu legume: cartof, morcov, ardei capia;
la 17 va manca (sper) salau cu orez si morcov si marar;
si la 19,30 - iaurtul zilnic (Milli, clasic), cu cereale.

a mai mancat si intre mese: bucatele de banana si de paine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetita mea (are 7 luni)e fan Cremoso.Nu exista posibilitatea sa ii inlocuiesc iaurtul,pentru ca nu papa altceva,parca e setata.Oare pot sa ii dau in fiecare zi la masa de la 17.00 iaurt? Nu e prea mult?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput