Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ja spune:

6:30 210ml lapte cu cereale
11:30-12 ghiveci cu piu+ mar copt cu orez si biscuite
17-17:30 mamaliga cu branza ,ou si iaurt+kiwi
21:30-22 270 ml lapte cu cereale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Azi:
7 - 250 mil lapte cu cereale de orez
10 - banana cu branza si biscuite
15 - supa de rosii cu painica si piersici cu biscuiti
18 - gratar de pui cu cartofi
22 - lapte, in general la fel ca dimineata

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru raspunsurile legate de peste.

cat pastrati alimentele congelate (portionate dupa ce au fost cumparate proaspete) - o luna, mai mult?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la masa de la ora 17 i-am facut mar copt cu putina branzica ...a fost innebunit...in rest la fel...
numai bine si La multi ani Mihaelelor si Gabrilelelor

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adriana, super ideea cu marul copt.Maine prestez si eu.Leti nu papa mar, incerc asa, poate o conving.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nu mi-a raspuns nimeni cu rosiile alea....Puneti rosii din conserva la mancarea piticilor?

Cand cumpar legumele imi ies cam 8-10 pungulitze(1 pungulitza= 2 portii) si pot sa am din ele cam 3 saptamani....eu mai alternez si cu borcanase.Dar cred ca e ok sa stea si o luna.

meniul nostru:
ora 7-180ml lapte
ora 9-un ou fiert moale+3 linguritze iaurt+miez paine(m-am inspirat de la voi)...pe care l-a mancat pe tot +bonus 100g iaurt cu capsuni.
la pranz am facut legume la cuptorcu un piept mic de pui(tot de aici inspirat)...sunt curioasa daca papa...are putin alt gust fata de legumele fierte pe foc.
ora 18-mar+banana+kiwi

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

eu nu pun rosii din conserva.Am grija ca din vara sa pun rosii in congelator si cand fac mancare le pun asa congelate in mancare.
uitasem sa spun ce voi gati pentru pitic : tocanita cu piept de pui si rulouri din piept de pui umplute cu legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

pako eu pana acum nu am folosit pt mancarica lui bb rosii din conserva. Am pus si la congelator din vara sau cumpar si pe timp de iarna, cei drept acestea nu sunt prea gustoase.

Eu ma stresez sa fac mancare la copil si el papa mancarica de-a noastra cat cuprinde si o lasa pe a lui. Ieri a papat ciorbita de fasole verde+dovlecel acrita cu zeama de corcoduse.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nici mie nu mi-ati raspuns cat tineti la congelator alimentele cumparate proaspete (carne, peste).

ieri a mancat asa:
- 7,20: san;
- 10,30: branza + fructe + cereale;
- 13,30: galbenus + legume;
- 17,15: carne de pui + legume;
- 19,30: iaurt + cereale.

astazi - acelasi program, numai ca in loc de galbenus//pui avem ficat//carne de vita (pulpa de vitel).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Herra, eu ti-am zis cum fac legmele dar in cazul carnii e la fel...o tin si o luna la congelator....nu-mi fac probleme.

multumesc pt. raspunsurile cu rosii.Mie nu-mi prea place ce gasesc aici...nu prea sunt coapte.

azi dimineatza si-a baut lapticul la 4 ...asa ca la 9 a papat o feliutza mica de paine cu pate si putin iaurt.Acum astept sa se trezeasca si-i voi da legume cu pui(adoua portie facuta ieri).Seara fructe din borcanel pt. ca mergem in vizita.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput