copii-actori
Ii vedeam in filmele romanesti, majoritatea erau tzapeni si artificiali , cu vocea dublata de Alexandrina Halic...vorbeau subtire parca nu erau normali la cap . Spuneau niste replici idioate si cam atat .
Cred ca inafara de Medea Marinescu, altul copil-actor nu s-a mai remarcat cu adevarat in lumea artistica .Sau baietzelul din Amintiri din copilarie era fantastic !
Daaar, va mai amintiti de pustiul cu ochi albastri si tunsoare Mireille Mathieu din Kramer vs Kramer ? Ce s-o fi intamplat cu el ca adult, mai e in lumea filmului ? Cum il chema ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Raspunsuri
ingerash spune:
mie mi-a p-lacut foarte mult actrita care o juca pe veronica din filmul cu acelasi nume :) si avea o voce de ii inganam tot timpul cantecele
aschiutza spune:
Simpatic era si pustiul din Pistruiatul (care daca nu ma insel a ajuns taximetrist). Dezamagita am fost de cei dn Ciresarii, mi-i inchipuiam mai altfel .
---------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Teodora D. spune:
dar Lizuca din "dumbrava minunata" nu era scumpa?ce-mi mai placea cand spunea "patrocle!", parca o aud si acum.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
mamica dulce spune:
mie mi-a placut un baietel..nu stiu decat ca in film il chema Dennis,era blond si o obraznicatura,se tinea numai de poante..nu se poate sa nu stiti filmul..subiectul era ca a ramas la vecini cateva zile.vecina era ca o bunicutza dar sotzul ei-un actor cunoscut,ceva cu Mattews. era foarte scortos si il cam scoate din minti pustiul.O comedie super..cine stie cum se numeste,ma chinui de mult timp sa-mi aduc aminte.
tot nostim tare a fost si pustiul din singur acasa..pe vremea cand era mic,in seria aia.L-am mai vazut si adolescent dar nu mai avea acelasi farmec..chiar deloc.Pacat.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
ML spune:
Pt. mine "cea mai cea" tot ea ramane!
http://www.imdb.com/gallery/mptv/1300/Mptv/1300/0763_0571.jpg?path=pgallery&path_key=Temple,%20Shirley
sali spune:
Vi-l inchipuiti pe Andrei Duban, cand era mic, in "Singur acasa"?!
Pt. mine Macaulay Culkin ramane un copil actor deosebit.
Jocelyn spune:
Pe Shirley Temple nu cred ca o va uita nimeni.
Dakota Fenning, cea care a jucat in War of the Worlds cu Tom Cruise (apropo, filmul mi s-a parut f prost) cred ca e o actrita f buna si am inteles ca e f cautata.
Haley Joel Osment care a jucat in The Sixth Sense e un copil f inteligent din cate stiu si chiar daca nu ar fi, mie tot imi place cum joaca
Mary-Kate Olsen and Ashley Fuller Olsen, gemenele, sunt faimoase dar nu stiu daca si atat de apreciate.
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
laurajr spune:
Dakota Fenning si mie imi pare tare, e asa fragila si totusi puternica, serioasa...nu am vazut-o in filmul cu Tom Cruise dar in altele si-mi place .
Pe pustiul Dennis l-am vazut chiar acum catva zile intr-un film, a crescut, dar are aceeasi tunsoare, pare neschimbat, un pic mai inalt .
Ingerash, stii ca prin 1990 Michi Mihaiescu ( adica Veronica ) canta cu Artanu la Timpuri Noi ? Si era asa schimbata, slabuuutza...ma asteptam sa o vad tot cu falcute ca-n film ! Acum ea locuieste cu familia in America .
Eu in copilarie vroiam sa-mi schimb numele in Shirley Temple si sa fiu vesela ca ea .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
ingerash spune:
laurajr, daca zici tu eu te cred, nu pot sa imi amintesc pt k in '90 aveam 3 ani
banuiesc k GONE WITH THE WIND e filmul tau preferat, e si printre preferatele mele, fetita kre o juca acolo pe fiica lui Scarlet si a lui Rhet Buttler era tare draguta si cu o voce simpatica, n-am mai vazut-o totusi in nici un film
si imi place f m fetita care o joaca pe samara in THE RING dar si baietelul din rolul principal, nu imi amintesc acum nici numele ei nici al lui