Aspirante optimiste (152)
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Neata fetili!
Osna,imi pare rau dar nu te descuraja,abia esti la inceput,daca esti norocoasa si te ajuta Dumnezeu nu o sa stai cu anii ca subsemnata,pe aici.Sa te simti bine acasa!![]()
Nanuk,bine ai venit la noi,iti urez sa nu faci multi purici pe aici![]()
Ioana,eu stiam ca Lucia_cs este graviduta,daca nu cumva a si nascut pina acum...sau pote gresesc,ma duc sa caut si revin.
Mi-am facut programare la dr. T fetele,azi ma duc,sa vedem el ce zice...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
asi spune:
la fetel aspirante !
Noi am inceput saptamana in asteptarea invaziei, azi sau maine.Dar....
Va doresc o saptamana cu multe vesti bune.
Familia mea
Razvan
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si mai linistita!
La mine, nimci nou, toate vechi, cred ca azi scap si de rushi, o sa vedem ce o sa mai fie.
Va pupic dulce si ma duc sa bag ca migul, ca am o groaza de lucru.
martha78 spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
Sa aveti o saptamana excelenta, plina de impliniri!
Valentina, sa ai succes azi la doctor!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana cat mai buna.
La mine nimic nou, astept sa treaca zilele si sa plec in concediu.
Ancuta, imi pare rau
ca se tin necazurile lant de tine, dar lasa ca or sa se termine odata si-odata n-or sa tina acum o vesnicie.
Va pupic pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
marrina spune:
Buna dimineata fetelor dragi si...sa fim
foarte curand!
nanuk Te felicit pentru curaj si pentru ca stii cum sa traiesti. Vine si
tau. Stii sigur ca se poate. Eu n-am primit niciodata vreun semn ca s-ar putea dar sper in fiecare luna. Iti doresc sa ti se implineasca visul curand. Trei luni ai timp sa-ti revii si poti face multe care sa te faca mai puternica si mai sanatoasa decat pana acum.
AncaWish

O scoti tu la capat. Da-l pe mana politiei.
Tmihaela spune:
Buna dimineta fetelor.Am si eu o intrebare,am o intrebare pentru voi daca nu va suparati.Am o prietena care este insarcinata in 4 luni si jumatate si are copilul foarte jos si ma rugat sa va intreb cam ce consecinte poate avea aceasta sarcina asta inseamna ca este ceva rau.Va multumesc pentru orice raspuns si va pupic pe toate
Mihaela
asteryaro spune:
Anca, ar trebui sa faceti ceva, sa nu-l lasati sa scape asa usor pe individul
cu masina. La politie ati fost?
Tu la doctor ai fost pana la urma?
Te pup si sper sa gasesti rezolvare la toate problemele.
Pup toate aspirantele si astept vesti!
Kiki
17s
http://community.webshots.com/user/astery100
ardit spune:
buna fetele frumoase!
aoleooo ma f.. un turc la cap cu telefonul, doamne asa om pisalog nu am mai vazut, auzi ma suna de 7 ori intr-un minut (!!!!)
ce mai fac fetele mele? eu cum ma stiti pe bara, insa am stat la soare in we ca o fotocelula
asteraki ca face puiaka?
ancule imi pare rau sa aud, ticalosii naibii!
didi-anda spune:
buna fetelor. n-am mai intrat de ceva vreme,deoarece am avut probl cu calculatorul.. TUMPI numele meu este ANDA IOANA. ANCA ar trebui sa nu-l lasati sa scape si sa-l dati pe mana politiei. pana la urma o sa se faca dreptate. MARRINA am inteles ce-ai vrut sa zici. acum sunt in febra mutatului si nu-mi mai gasesc filmele,dar cum dau de ele,sunt hotarata sa incerc si la alti doctori pana gasesc unul bun. IONICA, NANUK, sper sa va ajute DUMNEZEU sa stati cat mai putin pe lista asta,la fel ca si pe celelalte. EU sper sa mi-i se indeplineasca dorinta pe care-o am de 3 ani si sa fiu,in sfarsit,
,mai ales ca de astazi trebuie sa prestez
. munca,nu gluma. va pup si sper s-auzim de cat mai multe gravidute.