Aspirante optimiste (152)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu sunt prin zona Mirela... si o sa raman pana diseara.
Pup fetili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la toate fetele.
Am lipsit putin pentru ca am avut probleme cu calculatorul dar am revenit cu forte proaspete.Astept neneorocitii prin 6 dar poate fac o exceptie.Ma dor sanii de cateva zile de ma trezesc din somn.Poate e de la branca ursului.

Tumpi buna idee cau lista nu?Cele boldate sunt cele care au confirmat?Vreau sa duc lista la biserica.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by lachione

Eu sunt prin zona Mirela... si o sa raman pana diseara.
Pup fetili.

mai esti prin zona? ce mai faci?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sunt, Mirelush... uite ce sa fac? M-am "bocsit" la par. Ca sa nu zic ca am venit degeaba sambata la birou. Tu ce mai faci pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor.sunt trista ca si luna asta mi-a venit.peste 3 saptamani plec in tara si cand ne intoarcem ma apuc sa fac investigatii.

va pup si va doresc o zi minunata.

svetlana

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

offff...nu fac excelent. dar imi revin io

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

buna seara tututror

Ionica,imi pare rau ce ti s-a intamplat.Capul sus si multa increderea ca in curand o sa-ti ti in brate.

Fetele noi am rugamintea la voi sa-mi spuneti numele de botez ca sa-l trec in dreptul nickului vostru.
In ultimile zile nu au mai aparut modificari la listuta,de aceea va rog daca mai stiti ceva de fetele care sunt nebolduite(adica nu avem de veste ca ar fi devenit intre timp mamici sau sunt pe cale sa devina)sa-mi spuneti.

Pupici si we placut

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Am vazut usa deschisa si am intrat si eu...

Cer si eu un loc pe listutza si va promit sa nu stau prea mult p-aci. Ca si Ionica, am fost "retrogradata" de pe lista de gravidutze de martie-aprilie 2006.

Asta-i viata, merg mai departe, ca nu am incotro. E din ce in ce mai greu, mai ales ca-s la a doua "abatere", iar de intinerit nu intinereste nimeni. Dar macar sper ca, peste 3 luni (cit a zis doctorul sa astept pina incepem din nou incercarile), sa o tulesc pe alta lista.

Nu prea mi-e clar ce e cu endometrul si cu alte chestii pe care le-am auzit pe aici. Sper sa ma ajute Doamne-Doamne nici sa nu aflu si sa nu apara alte probleme.

Hai ca am scris deja prea mult asa din prima si pe urma fac impresie proasta...

NANUK (Gabi)

Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gabi(nanuk) bine ai venit in clubul nostru,sper ca imediat ce vei avea unda verde sa ne si anunti ca treci pe listuta -dutelor.
asicu listuta.asa e cele bolduite sunt fetele care mi-au confiram ca-s inca aspirante si din pacate inca nu ne-au parasit.

Fetele va urez ca saptamana care incepe sa fie una numai cu vesti bune.
va pe toate

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor. Si bun venit si gandurile mele bune pentru aspirantele noi venite!

Eu am disparut o vreme. Sunt tare suparata. Am facut un credit la banca de 4000 de euro ca sa achit niste datorii si ne-am luat si o masina. Actele sunt false...ne-am luat tzeapa. Vanzatorul a profitat de noi ca nu mai facusem niciodata asta, nu stiam care e mersul...
Masina apartine unei firme care e falimentara si nu poate fi radiata.
Simt ca ma lasa nervii. Atatea probleme.
Am fost asa bucuroasa cand am luat masina asta. M-am gandit ca ne folosim de ea ca sa ajungem la Buzau unde mi-am inmormantat mama...si cand colo...
Ce sa mai zic????
Parca nu se mai termina...

Sa aveti o saptamana frumoasa si sa auzim de gravidutze multe...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput