Aspirante optimiste (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am vb cu Anina_n chiar acuma.
A spuns ca au ajuns cu insulina sa faca numai de 2 ori pe zi cate o injectie. Testele au iesit toate bune, si daca si maine dimineata ies tot bine o sa ii dea drumu acasa cu Cristina. Cristina e vesele, mananca bine, chiar cere papa, lucru care nu il facea Cristina prea des inainte.
Ma bucur tare tare ca au reusit sa stabilizeze doza de insulina si ca acuma pt sa revina acasa si sa isi reia rutinele zilnice.

Nina va tranzmite sanatate, noroc si fericire la toate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

martha
despre HSG la medsana: poti sa suni sa-ti faci programare prin telefon, unde poti sa ceri informatii la data propice (cam 6-7 zile de la inceperea menstrei) si la ce trebuie sa faci sau sa iei cu tine (pentru relaxare, tampon, sa te razi eventual, etc), vezi la ce doctor te programezi, sa fie unul mai bun, chiar daca astepti mai mult pana sa-l faci, eu m-am grabit si singurul care era liber era dr.urletean sau cam asa ceva, pe care te rog eu sa-l ocolesti cu predilectie, in rest totul ok, personalul superdragut, m-au tinut de mana doua asistente sa ma incurajeze, iti dai seama ce imagine trebuia sa fiu fimata, cu picioarele in aer, dr care blestema eu care plangeam de furie si asistentele care plangeau de compasiune una de o parte si cealalta de cealalta parte a mesei tinandu-ma de mana, oricum stai linistita ca eu am fost cam singurul caz de pe DC cu dureri la HSG si numai din cauza unui anumit dr dastept care m-a torturat, asa ca gandeste-te mai intai la ce dr vrei sa mergi, in oferta de la medsana apar dr care fac HSG, succes!

vale io, ma bag, stii ca sunt vrednica la hantalneli, ia zi cum a fost dl t, sub/peste asteptari? bre, io vreau sa stiu daca mai e mumos! oricum era pe primele locuri in top ten! pentru tine especialy

lauriciule ce faci pui? io's coplesita de treaba pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

marta,ca tot am vazut ca ti-a raspus ardit, mi-am adus aminte: tu esti pacienta lui Ancar, de ce nu te-a chemat el la Pantelimon?
Eu desi am mers la control la Medsana, pt HSG m-a chemat la Pantelimon.
Multa bafta.

Vale ma bag si eu de principiu.Dupa ce fixati data pot spune exact si mai ales maine seara cand imi cam fac programul pe sapt viitoare.

Pupici la toata lume.Eu merg sa fac galusti cu prune

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare fete frumoase!!
Desi v-am citit in fiecare zi nu am mai scris nimic pentru ca nu imi venea sa cred si nici acum nu sunt convinsa dar:dat fiind ca rushii au intarziat si temeperatura ramasese mare am facut un test si a iesit pozitiv!!!
Sunt !!!
Acum ramane sa vedem daca de data asta vrea sa ramana cu noi bebe ... mi-e tare frica. pe de alta parte sunt atat de fericita : maine este ziua mea de doua ori( de nastere si de nume ca sunt Marie) si alt cadou mai minunat nu imi puteam dori!!
haidetei fetelor am spart gheata pe luna asta cine se inscrie sa fie urmatoarea??
Sper sa nu ma goniti de la voi ca eu nu plec!! Stau aici si trag de manuta pe urmatoarea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu vreau, unde ati vrea sa fie intalneala?

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ardit, mersi mult pentru informatii, nici eu nu mai stiu unde si la cine sa ma duc... imi vine sa-mi iau campii...
Tumpi, da ai dreptate, sunt pacienta lui Ancar, dar nu mi-a zis sa-l caut la spital, el nu mi-a zis, io n-am intrebat nici nu mai stiu, tre' sa mai vorbesc cu el sa vad ce zice
CAMI, e super cadoul pe care Dumnezeu ti l-a pregatit! Felicitari!!!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Marta,intreaba-l pe Ancar ca sa sti o chestie.
Cami, felicitari si intr-adevar acesta sa fie cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata.Tinem pumnii ca de data asta sa fie bine.La dr ai fost,sau doar ai facut testul?Oricum eu iti zic sarcina usora si un bebe sanatos si mancacios

pupici dulcila toate fetele(de la galusti mi se trege ca tocmai le-am terminat)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Vale, parca m-as baga si eu, dar tot k Tumpi, dupa ce stabiliti data si ora! Trece-ma pe listuta!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Mirelus,ia vb tu cu Corina sa te lase sa pleci, pai cum asa,tu de la intalnirea data la Anis nu ai mai venit la nici una si nu-i mumos si vezi ca acum incep si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Tumpi, motivele-s mai multe. apai ce sa va povestesc eu la intalneala? dar la asta SPER sa ajung!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput