Aspirante optimiste (152)
Raspunsuri - Pagina 12
martha78 spune:
OSNA, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta...tot inainte 
Nu stie nimeni nimic despre HSG la Medsana? Cam care ar fi procedura acolo?
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
dandana spune:
valentinag, cu ceai de traista ciobanului ai incercat? ia incearca tu si sa ne spui
pup pe toata lumea!

adar spune:
Crinuta, bafta multa la FIv si nu uita: nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca nu va fi bine. Daca tu crezi cu adevarat si nu auzi nimic din jurul tau, vei reusi. Poate maine treci pe la biserica sa vorbesti putin cu Fecioara Maria... Sigur te va ajuta.
Hai mama, ca am nevoie de tine la gravidute...
Mirela, sper sa ai dreptate, sa fie bine puiul meu. Dar m-a cam speriat atunci dr. cand mi-a zis ca e bine, dar ca nu se misca deloc si asta inseamna ca sufera de ceva...
Va doresc la toate...SARCINA RAPIDA !!!
Pupici,
adar si bb 10+
adar
valentinag spune:
Salutare fetele!
Gata,de azi nu mai curge nimic,asa din senin...am fost si la eco la T.,tot ce stiam mi-a zis,cu exceptia faptului ca uterul meu este aproape lipit de unul din ovare
nimeni pina acum nu mi-a zis asa ceva
ma rog,tre sa fac analizele si cand am rezultatul sa ma duc la el sa vedem ce putem face,acu o sa vad ce brinza fac....deocamdata ma apuc de prestat ca am de recuperat dupa atitea zile in care n-am avut loc de intors![]()
Intalneala ceva?care se baga sa ne vedem saptamina aviatoare???Asteeept![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Tmihaela spune:
Crinuta bafta multa la FIV,iti tin pumni sa fie totul bine.
Laurici bine ai revenit.Sorinuta tu tot la Sovata esti?O zi frumoasa tuturor urez
fetele
Mihaela
lauricipani spune:
vale, io ma bag!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
asi spune:
Ce bine de voi ca va intalniti!Ei daca as fi mai aproape
ce as mai veni si eu la intalneala.
Familia mea
Razvan
crinuta71 spune:
Marrina, GeorgianaI, Andicu, Adar, Tmihaela multumesc de incurajari si ca va ganditi la mine.
Cum zice si Asi, ce fain e de voi ca va puteti intalni.
Va pup pe toate 

valentinag spune:
So marea intilneala de saptamina aviatoare are ca si participante pe
:
valentina
lauricipani
.......???
Speranta moare ultima!
Valentina
poze