Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Am lipsit de vineri la raport cu voi si de abia acum am reusit sa intru si sa va citesc.
In primul rand Ionica ...nici nu stiu ce sa zic, decat sanatate si sa nu te lasi doborata de aceasta experienta dureroasa si sa continui lupta alaturi de noi.
Danangie scumpa, coci ceva in buritca si ne lasi in suspans?.Sa-ti dea Domnul sa vezi cele 2 liniute asteptate.
Hai sa va spun ceva: eu am fost plecata cu al meu sot din oras, iar la intoarcere am vazut un stol de zeci de berze, care cred ca se indreptau spre tarile calde.Le-am rugat frumos sa ne trimita si noua niste BB...cred ca m-au auzit si au promis ca fac pachetel cu BB=ii mult asteptati de noi toare.
Azi sunt in ziua 13 a cm, am fost de dim la un mic control si nu stau foarte bine din pacate..am un folicul mai marisor pe dreapta de 17mm si inca vreo 3 mai micutei, endometru este subtirel rau de doar 6-7mm..asta e. Mi-a zis totusi sa fac pregnyl in zilele 14-15 cate 5000 ui si din ziua 17 sa iau si niste utrogestan. Nu sunt deloc optimista pt luna asta, desi as vrea tare mult sa mai sper ca vor creste un picutel atat foliculii cat si endometrul.
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana mai usoara.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

O saptamana minunata va doresc! Plina de vesti bune!

jane04 Ce-ar fi sa ne scrii povestea ta de succes. Pe mine sigur m-ar impulsiona. Am nevoie de ea.
Iti doresc sa fii sanatoasa si tu si ! Sa ne tii la curent cu rezultatele de la eco. La ce doctor mergi la eco?

princess Nu prea imi amintesc eu multe vise ca sa verific daca se intampla dar sper din tot sufletul sa fii foarte curand. Luna asta iti convine?

dananghie Astept sa treca z35 ca sa ne dai vestea buna! Ai baut din sticlutele de la serviciu? Fa cevvvvva!!! Nu ceri sticluta, te infigi!!! Pui mana pe ea cand si cum poti si ... juuuup pe gat!!! Grabeste-te!!!
Eu sunt pe suta de metri inainte de ...start. z25. Record personal: 31 de zile. Semnalmente: dureri de cap ce anunta cu surle si trambite ... o noua numaratoare.

Madana Numele tau o sa fie pe lista cu adevarate. Curand.

ingeras N-ai rezistat ispitei... Pai regula aia cu...din doua in doua zile? Lasa ca stiu ca ti-a placut...

mari-lu Pai unde ti-e curajul cu care ai plecat la Sovata? ca sa o iei cu curaj la luna asta. Starea proasta.

isabeluto Cred ca de luna asta uiti de "fertility", nu? Si nu-ti fa probleme cu ceaiurile. Exista si varianta simplificata cu tincturi si capsule. Poti incepe cu mai putine la inceput ca sa te obisnuiesti. NU e mare lucru pana la urma, daca scopul e atat de nobil

bubulino Pune-l pe sotul tau sa citeasca pe la oligospermisti sa vada ce distractie e cu spermogramele. Trebuie sa si-o faca si el ca ... daca nu e OK e mai bine sa va tratati amandoi o data decat sa mai asteptati nustiu cate alte luni dupa aceea. Convinge-l ca nu-i mare lucru. E vorba de copilul vostru, nu?
(trilaminar=trei foite, lame, straturi)

lachione De la fetele de aici am aflat ca sunt bune testele de ov. Dr Sigur (88.000 3buc ) si cele de la NovaMed. Incepi sa le testezi in functie de durata ciclului tau. Daca vrei mai multe amanunte da de stire.

florinini Sa fiti sanatosi si sa ne tine-ti la curent.

ilinca Promit sa-i fac cadouri meu ( cand va veni) in fiecare zi. Nu numai de ziua lui sau de Craciun.

catty LA MULTI ANI !!! trei zile inainte si trei zile dupa.
Asa e regula mea si a sotului meu.

Mishu Succes la "examen". Verde sa fie. La bebei.

Mirona Cum adica sa nu ne tii la curent? Si cum adica depresie fara noi? Pai nu de asta suntem pe aici? Ca sa ne distram impreuna?

utocata La multi ani!!! Pentru cele 20 de saptamani implinite. E mijlocul unui drum fericit. Si ce are daca i-a crescut putulica? N-ai pregatit nume de baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Florinini sa-ti traiasca baietelul mare si voinic. Sa stii ca si eu ma gandeam ca daca Doamne Doamne ma va ajuta sa am un copilasi si o sa fie baietel, tot David o sa-l cheme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna dimineata, fete frumoase! Ce bine ca sunteti vesele, poate se ia si la mine. Zilele astea m-a cam cuprins disperarea, dar sper sa reusesc sa o alung cu ajutorul vostru... La mine se anunta rusii, fara surle si trambite, ii simt pe aproape si tare as fi vrut sa ii fac o bucurie sotului pe 7 septembrie, cand facem 3 ani de casatorie, pe 11 e si ziua lui... dar n-a fost sa fie. Visez urat si ma obsedeaza viteza cu care trece timpul asta nemilos (vorba cantecului: tic-tac...), sunt nebuna, nu? Sau poate am obosit putin...
Cred ca o sa reincep monitorizarile de luna asta, desi, ma gandesc, daca nu s-a intamplat nimic in concediu, cand eram fericiti si relaxati, ce sanse mai sunt acum cand suntem cu "alarma la cap" seara de seara?

Daaaaa, mergem mai departe...

Catty, un NU hotarat socrelelor, mai ales daca sunt genul care isi cam introduc pretiosul nasuc pe unde nu le fierb oalele...

Danangie, pentru rusii aia aiuriti, ai putea sa incerci cu muguri de zmeur (tinctura), la mine s-au reglat de minune dupa numai o luna...

Florinini, ma bucur mult pentru voi si puiutul vostru, eu chiar te stiu de cand citeam pe la aspirante... Ai grija de minunea de baietel si sa ne mai scrii ce faci!

Madana, esti tare tinerica si bine faci ca pui deja problema unui bebe... eu am inceput abia dupa 27 de ani sa ma agit, si tare rau imi pare pentru anii pierduti...

Bubulina, bine ai venit la endometru si "tranzitie" scurta spre lumea mamicilor!

Isabeluta, sper sa nu te plictisesti niciodata de noi, nici cand vei ramane !

Miro, cred ca o sa-ti recapeti optimismul langa noi, si toate problemele vor disparea...

Mishule, tu ce mai zici?

Iepuras, bine ai revenit! ma bucur ca ati avut concediu asa de bun... te asteptam cu vesti bune!

Sambata care vine mergem la un mot, nepotica mea implineste un an pe 15 septembrie, asa ca trebuie sa ma gandesc la ce cadou sa ii luam(ca un verisor/oara inca nu prea avem cum sa-i oferim...). Vreo idee, ceva?

Va pup cu drag pe toate si o saptamana plina de succese!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele.
Nu v-am uitat,de-abia am recuperat din urma cu cititul.
Eu ma lupt cu rushii ,s-a instalat durerea de burtica,si probabil ca sunt la bariera!.Tot sunt incantata ca vin abia azi, daca n-am socotit pe calendar,de-am facut dunga,rugandu-ma sa vina cat mai tarziu,ca sa nu revina cat sunt in Antalya. E bine si asa,ca ar reveni in ultima zi,cel mai repede.
Florinini, ma bucur ca ai mai dat pe la noi!sarcina usoara in continuare si sa-ti traiasca flacaul!
Bubulina,si de la mine un "bine-ai venit" si succes in !!valabil si pentru Mari-lu !
Madana,stiu eu cum arata turcoaicele si grecoaicele, dar eu pentru hainele mele in care nu mai intru (si pe unele le port de vreo 2-3 ani!)ma lupt sa scad la masuri!e adevarat ca mi-e dor sa port si eu o fusta mai scurta de genunchi si nu pot din cauza celulitei !
Cata,succes la eco morfologica miercuri!stai linistita,daca te-ai simtit bine pana acum,n-are de ce sa nu fie Biencuta in regula!cat despre "putulica",ar fi bine sa te gandesti si la un nume de baietel,ca alternativa, nu se stie niciodata!!
Iepurash,bine-ai revenit! mi-a fost dor de tine!
Amely, lasa stresul,ca strici tot ce-ai realizat in concediu!mai bine incearca sa prelungesti "distractia" de-atunci,fara sa te gandesti la scopul in sine...poate-poate...si ca sa fim si practici continua cu monitorizarile si Pregnyl!eu zic ca asa sunt cele mai mari sanse sa cand trebuie!!
Lachione,mie imi iesise testul pozitiv dupa :test de ovulatie+fertilityfriend+monitorizare+ Pregnyl ! nu stiu daca toate sau doar ceva din formula asta a dar raspunsul pozitiv,dar nu strica sa le incerci pe toate!
Danangie,da Doamne sa fie un cadou frumos de ziua sotului tau!!
Pup toate celelalte fete si pe cele mai sus prezente !!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele!

Le urez bun venit fetelor noi si le rog sa nu se mai indrepte catre butoi, ca nu mai este!!!
Multumim gravigutzelor care ne mai viziteaza si incurajeaza!

Eu sunt in z 18. 4 DPO, plina de speranta...
Danangie, hai cu listuta, ca-i este foame!!! Da Doamne sa-i faci cel mai frumos cadou sotzului!

Va pupacesc mult pe toate.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!!

Sunteti atat de dragute pentru toate urarile care mi le-ati facut. Din pacate dimineata m-am trezit cu dureri groaznice de burta. si da, cum ati intuit au venit rushii. Asta e. O voi lua de la capat. Nu voi depune armele asa cum zice moto-ul Utocatalinei.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu, Danangie, si eu am niste dureri de burta... se pare ca pe aici s-a generalizat "invazia inamicilor"... las' ca gasim noi ac de cojocul lor!

deja ma simt mai bine...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amely,! bravo! pup fata si multumesc ca te-ai razbunat pe ei si ptr mine! deja mi-a trecut durerea!

Am uitat sa va spun ceva: mi s-a intamplat in ultima vreme o chestie ciudata : scurgeri mai abundente,alb-galbui,branzos,inodore;si o jena la "parter",ca o iritatie. Fara bubite, nu ustura la "pishu" ; plus, am si noi ca oamenii aseara,si uscata total!e posibil sa fi facut vreo candidoza? sau poate e ceva hormonal inainte de rushi? problema e ca la medic ajung abia pe la sfarsitul saptamanii viitoare!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
DANANGIE imi pare tare rau ca ti-au venit rushii. Lasa mai ca in curand o sa ne razbunam pe ei si or sa plece pentru 9 luni. De abia astept vremurile alea. Ca sa treaca
AMELY urasc oamenii care vin la tine in casa si se apuca sa iti umble peste tot, soacre sau nu. La mine nici mama nu vine fara sa ma sune inainte si sa ma intrebe daca am chef sa o vad, dar ma rog, soacra mea e fata de la tara, ce sa inteleaga?
M OANA si MADANA sper ca sunteti bine fetelor.
Gravidutele, la voi totul este ok? Sper ca sarcina merga "ca la carte". pe burticei.
MARRINA multumesc frumos pentru urari. Ziua mea de nastere este pe 9 septembrie, dar de nume si pe 8, asa ca o sa o tin in petreceri. Si imi place sa ma distrez 3 zile inainte si 3 zile dupa, mai ales ca o viata are omul, nu?
ANDICU eu patesc ca tine atunci cand am candidoza. Incerca pana una alta cu bicarbonat amestecat in apa pentru spalaturi. Vezi ca la farmacie sunt niste prafuri pt igiena intima care fac bine si cand ai vreo infectie. Spre rusinea mea, desi le folosesc, nu stiu cum se numesc exact. Poate intrebi si iei si tu pt ca sunt f bune.
Va pup si vorbim mai tarziu.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai deeptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput