Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!!

Nu stiu daca va puteti da seama ca pe 7 septembrie ar trebui sa stiu daca e cu ochisori? !Cand pe 7 septembrie este ziua de nastere a lui Alin, barbatelul meu!Va dati seama ce cadou i-as face??Si parca ma simt in colpa......daca a fi sa nu raman. Eu sunt in ziua a 33-a. Astept sa trec de ziua a 35-a. E recordul meu.Mai mult de 35de zile nu am avut niciodata. Nu am absolut nici un simptom de . De ieri ma doare capul ingrozitor. Am mai mult semne de rushi, decat de .Macar daca a fi sa-mi vina sunt multumita ca faza luteala e de 14 zile.

FLORININI scumpa ce ma bucur sa aflu vesti de la tine. Sa-ti traiasca baietelul si multi pupici din partea mea. Cum merge sarcina? E totul bine? Greata? Sau ai trecut peste aceasta faza? Ce nostalgie m-a apucat amintindu-mi cum acum ceva luni puneam la cale ce analize sa mai facem......ce strategie sa mai punem in practica.........pupici multi!!!!!!!!!!

Fetelor sa va auda D-zeu si sa ma ajute sa raman . Cine mai este in asteptare asa pe ultima suta de metri?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sa dea Domnul sa fie cu ochisori Danangiesi sa aduci un pic de lumina in .
Am sa de bucurie si sincer nu-mi sta in caracter.
isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Cata, bafta multa la ECO morfologica; sigur o sa fie bine pt. tine si Bianca!... Si Biencuta e deja Biencuta, nu mai e loc de intors!
Danangie, atunci sa fie cu ochisori ca sa-i faci un cadou sotiorului tau de ziua lui (cel mai minunat cadou!).Noi, facem aici galerie, nu gluma!
Isabelutza, la tine s-a descoperit cauza pt. care nu ai ramas gravi?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Multumesc ISABELUTA. Sa dea Domnul sa ne ajute pe toate, si daca a fi sa nu fie inseamna ca D-zeu inca nu a ajuns la pagina noastra. Si ca mai devreme sau mai tarziu ne va veni si noua randul. Problema e ca, eu niciodata nu am fost optimista. Totdeauna am dat inapoi. Si de aceea parca mi se pare ceva de nerealizat ca eu sa raman . Imi zic: ei nu-s oricum. Ce ma tot prostesc sa sper.........Asa sunt eu.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna iubitele mele optimiste,

Greu imi mai e a ciesc tot ce ati scris voi dar am reusit.

Cristinna #8211; cred ca toate am trecut prin invidii d-astea. Am si eu o prietena care a nascut la sf. lui iulie un baietel, si ea era la fel, eu nu vreau copii, nu maritis .... chestii. Ea e o fata de milioane dar nu cred ca isi dorea copilul, nu cand a aflat ca e insarcinata in orice caz. Oricum nici cu tatal copilului, care e un ciudat, nu s-a maritat. E ciudata viata asta nu-i asa?

Moana, cand e intalnirea din parc? Vreau sa m adau si eu in leagan.

Gabbriela, imi pare bine ca fetita Aninei e mai bine.

Catty, sper sa fie de bine schimbarea asta. Eu sunt cu pumnii stransi pentru tine. Eu sunt cu rusii pe cap. Oricum luna asta, la haosul care a fost in viata mea, nu ma asteptam la prea multe.

Andicu, sa inteleg ca ai inceput pregatirile de concediu? Perioada e extraordinara pentru Turcia. Ce spui tu, de celulite la masura 42? Poate nu sti ce #8222;frumoase#8221;sunt turcoaicele. Putin mai frumoase decat grecoaicele. Cele care ati vizitat Grecia, cam stiti ce #8222;binecuvantati#8221;sunt grecii (care ei chiar sunt frumosi).

Ionica, imi pare nespus de rau. Nu stiu ce sa spun altceva.

MihaiPopescu, sper sa ne dai o veste buna in leg. cu inseminarea.

Marrina, nu era si numele meu pe listuta aia pe care ai visat-o?

Dananghie, asteptam o veste buna. Eu pun sampania la rece pentru tine.

Ingeras26, ma bucur ca ai avut un concediu reusit, si poate se prinde si ceva acum ca esti cu bateriile incarcate.

Eu am reusit sa-mi repet prolactina si a iesit mai mica. Si rediografia Sa Turceasca a iesit bine. Saptamana asta ma duc la dr. sa-mi dea tratament pt. prolactina.

Ca tot suntem la capitolul vechime in #8222;casnicie#8221;, eu sunt maritata de 2 ani si ceva. M-am maritat le 24 ani ceea ce inseamna ca acum am 26 si ceva.

pupici dulci pentru toate fetele.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Scuze pentru simboluri si cifre, am schimbat calculatorul si prbabil ca nu sunt toate setarile facute. Oricum acolo erau nste ghilimele.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor sunteti tare dragute, multumesc de urari si sa va dea Dumnezeu si voua cat de curand bucuria de a ramane gravide si bucuria de a visa la puiutul tau din burtica. Nu este usor sa fi gravida, dar este frumos si nu as schimba stare a de acum cu nici una din lume, chiar daca incep sa ma simt ca un balon. Nu disperati si cu siguranta minunea se va intampla.

Danangieiti tin pumnii si-ti doresc din suflet sa fie cu ochisori, ce mult m-as bucura ptr. tine. Ma bucur ca am intrat pe la voi tocmai la fix sa fiu partasa la acest eveniment care sper sa fie "pozitiv"ptr. tine. Sa sti ca simptome de venirea rusilor la asa intarziere ar putea fi semn de bebe plus ca zici de durerea de cap. Deci stai calma si nu te stresa ce-o fi o fi, dar eu tare am o presimtire ptr. tine.
Pupici la toate aspirantele harnicute si ambitioase

Florinini si bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna Dimineata fetele mele dragi!

Avalon iti multumesc pt intelegere,am sa revin "again" cat de curand !
Florinini traieste aceste momente din plin este cel mai frumos lucru din lume care se poate intampla unei femei !
Madana ,ce na-si da sa mai am 26 de ani,multumesc pentru sustinere!!
Danangie, sa nu incetezi sa speri nici o secunda ,sunt sigura ca ai sanse sa fii mamaica daca vei incerca,multumesc pentru cuvintele tale frumoase.
UtocatalinaSa dea Dumnezeu sa fie sanatos iti urez din suflet,mai conteza daca va fi baiat sau fata?
MironaMultumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase si nu mai fi deprimata ca nu ai de ce viata este atat de frumoasa si scurta!!!
Isabeluta,Princess,Ilinca_tomescu,mari-lu,iepurilala toate si va urez numai bine.

Despre mine nu prea pot sa spun multe ,sunt in continuare sub tratament(CYOTEC) pentru a elimina tot ce a mai ramas(am ales varianta asta)deoarece un chiurotaj ar fi distrus sensibilul endometru.
Sangerez destul de mult de marti (6zile) maine fac o eco sa vad daca totul este ok.Astept cu nerabdare sa-mi vina rusii sper sa nu se lase asteptati.
Intre tipm intram in examinare totala( cariotip,hormonal,spermatoizi etc.)
Aici nu este toamna in schimb este iarna tropicala adica ploua in fiecare zi,acum cand va scriu sunt niste tunete superbe care-mi aduc aminte de copilaria mea la tara la bunici!!

Va pe toate si sa dea Doamne Doamne sa veniti cat mai multe cu doua liniute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoase doamne,
Sper ca ati avut un week-end mai reusit decat al meu. Mama s-a mutat, am carat mobila, si ca sa fie treaba treaba, a mai venit si soacra mea in vizita. Nu suport cand isi baga nasul in casa, cand imi cauta prin sifonier, si mai ales cand stabileste ea ce vrea sa gateasca, si trebuie sa mancam ce vrea ea. Face o mancare grasa, de ti se face rau dupa aceea. Ata ete, a trecut si asta.
M OANA, vad iubita ca esti in verva, si asta ma bucura pt ca imi dai si mie forta necesara sa merg mai departe.
MADANA, nu stiu ce sa zic, dar sunt sigura ca si luna asta imi vin rushii, mai ales ca au inceput sa isi faca simtita prezenta. Cel mai tare ma enerveaza faptul ca orice as manca imi vine inapoi si nu pot sa beau decat sucuri fara acid. Poate o fi vechea mea problema cu gastrita, cine stie? Lasa ca o sa vezi cum pana la urma totul va fi bine. Trebuie doar sa crezi.
DANUTZA_C mi-ar face mare placere sa vorbim macar la telefom atunci cand vi in tara. O sa iti dau la timpul potrivit numarul meu de telefon.
AAAAAAAAAAA, hai ca era sa uit. BUN VENIT noilor colege. Sa stati putin pe la noi fetelor, si sa treceti repede la gravidute, ca noi asta ne dorim de mult.
Sory ca nu am timp sa va raspund la toate, dar ma revansez eu zilele astea.
Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun si sa auzim curand de bebei.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANANGIE iti tin pumnii sa fie cu ochisori, Poate ca de Sfanta Marie Mica, Maica Domnului o sa te ajute sa iti iasa testul pozitiv. Acum 10 zile am fost la manastire si m-a rugat la Maica Domnului sa imi aduca bebicul mult asteptat, si m-am rugat si pt voi toate. Poate ca va fi bine.

catalina

Mergi la inceput