Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna dimineata fete frumoase!
Am revenit si eu dupa o saptamna furtunoasa la munca. La mine e mai complicat cu in timpul saptamanii pt ca ajung f tarziu acasa si am timpul dramuit.
Ionica imi pare atat de rau pt tine si "pastaica" ta. Fii tare!!
Princess pai cum e cu "PM" activ?
Danutza C fruntea sus! Noi suntem mai tari decat americanii!!!
M Oana esti o "happy"!!!!!!
Nu va lasati amagite de veselia mea! Urasc sa am dreptate si totusi am: fertility s-a inselat iar eu acum is in a doua zi de rushiiiiiiiiiiiii. S-a fie oare vb de acel al -6-lea simt?
pt toate fetitele si nu uitati "toamna se numara "
isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna dimineata fetelor! Va rog sa ma primiti si pe mine la acest capitol ca si eu am deja 8 luni de cand incerc sa raman si nu s-a intamplat inca nimic Eu am facut pana acum HSG si analizele de ziua 14 si 21, deocamdata se pare ca problemele sunt la mine. Am o singura trompa buna si am prolactina aproape 1000 in conditiile in care maximul e 675 . De 4 luni imi iau temperatura, am cont pe fertilityfriend. In prima luna au fost cam haotice caci nu am luat nimic, apoi am inceput sa fac tratamentul Liviei simplificat. Am obeservat imediat o imbunatire, ciclul s-a reglat la 28 de zile si faza luteala s-a lungit. Joi am facut prima eco de monitorizare si mi-a iesit in ziua 8 folicul de 15 pe ovarul drept unde am si trompa buna si endo de 8 trilaminar. Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna trilaminar?
Am incput sa iau bromcriptina si astept rezultate. Pe sotul meu nu am reusit sa-l conving sa faca spermograma, dar mi-a promis ca daca eu ma vindec o sa o faca. Luni merg din nou la eco si sper sa fie bine.
Va pup si va doresc un we cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mari-lu, stiu cum e sa fii la marginea prapastiei... crede-ma ca am fost de multe ori... Indiferent ce cale vei alege, posibilitati mai sunt intotdeauna, nu avem de ales si le epuizam pe toate. Trebuie sa ne impacam cu ideea ca ceea ce pt altii e simplu pt noi e ca si cum ai escalada Everestul... Si uneori se mai intampla si minuni... Eu incerc sa imi pastrez speranta si poate intr-o buna zi Dumnezeu va face si pt mine o minune. Sunt atatea grozavii pe lumea asta, boli si alte nenorociri, incat nu accept ideea ca eu sunt cea mai nenorocita fiinta de pe fata pamantului pt ca nu am un copil ACUM. Incerc sa traiesc viata in fiecare zi cu bune si rele, refuz sa cred ca mi-a fost data pt a fi irosita.

Gabbriela, transmite toate cele bune Aninei si fetitei ei, iti multumim ca ne tii la curent cu starea fetitei. Ma bucur ca e mai bine acum.

OANA, iti multumesc din suflet pt gandurile bune, eu intru si citesc toate subiectele de aici si crede-ma ca am o simpatie pt tine. Faptul ca gandim la fel in unele aspecte de viata e un lucru pozitiv, daca putem ajuta pe altii cu informatii este foarte bine...

Ionica, imi pare tare rau ... la cererea ta te-am sters de pe listuta dar sa stii ca lucrul acesta nu mi-a facut deloc placere. La cat esti de curajoasa si puternica, sunt convinsa ca in curand vei fi din nou pe lista!

Bubulina, bine ai venit printre noi! Endometrul asa trebuie sa fie in perioada ovulatiei, trilaminar, deci este ok.

Va pup pe toate, si va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Multzumesc avalon e bine sa stii ca niciodata nu esti singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ptiu.. dar ce liniste i-aici. Buna seara fetelor . Dar pe unde sunteti? Sper ca sunteti super ocupate .

BUBULINA bine ai venit si sedere scurta. Sa fugi cat mai repede la . Am o prietena care a facut 2 copii(ce-i drept am sunt maricei) cu doar o singura trompa. Deci, se poate. Iti trebuie doar rabdare si credinta. Cam ce-ai luat pentru reglarea CM? Am intrat odata la subiectul Liviei dar nu aveam rabdare sa citesc tot,si mi se pare ca erau o serie de ceaiuri.......Am meu CM vad ca iar a luat-o razna.

MARI_ LU, ISABELUTZA nu disperati pentru rushii astia. Bine ca sunteti sanatoase ca sa puteti s-o luati de la capat aceasta luna. Eu sunt in a 32-a zi. Daca Bunul D-zeu stie ca inca nu a sosit ziua sa raman si eu , ma voi alatura si eu grupului. Cu noi forte si cu multa credinta ca ne va veni si noua randul.

Un salut special pentru o prietena speciala si un pupic maaaaaaaaaaaaaaaaare de tot pentru puiutul ei!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Ce faceti fetelor, ati intrat in vacanta? Mirona, esti tare scumpa la vedere! Si tu, Iepurila!

Bubulina, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Liniste mare la endometru!!!!
Nu cumva ati plecat cu toate la ????
Eu sunt in a 2 zi de CM si ma chinuie o durereeeee de spate.
Cat despre puterea de a o lua iarasi de la capat si luna aceasta nu mai vorbesc. Daca s-ar putea o pauza de vreo .... 9 luni sa zicem.
La remedii naturiste cine se pricepe?
Ce stiti de radacina de lemn dulce?
Am studiat cu multa atentie remediile Liviei si m-am ingrozit. Nu cred ca voi reusi vreodata sa rasnesc, fierb si filtrez atatea randuri de ceaiuri. Si nici nu stiu daca reusesc sa beau atatea cani intr-o zi. Nu exista varianta naturista in capsule sau comprimate la Remediul Liviei?
si la toate fetitele dulci.
isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna seara fetelor!
O sa spuneti ca am innebunit, ca dupa FIV vin cu intrebarea asta: spuneti-mi si mie ce teste de ovulatie sunt bune, cand si cum se folosesc? Pentru ca eu am totusi o banuiala ca pot ramane insarcinata si trebuie sa ma conving daca asa este sau nu "prestand" cateva luni exact in perioada propice. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

lachione:

Nu stiu despre testele de ovulatie, dar iti pot spune cum sa iti dai seama foarte usor cand ai ovulatie. Secretia este mai abundenta, perfect transparenta si, cel mai usor de verificat, se intinde!! Da, exact, se intinde asa ca guma de mestecat intre doua degete. Nu ai cum sa gresesti!
Poti si sa iti verifici zilnic temperatura intravaginal, este contsanta zi de zi si la ovulatie creste.

Spuneti-mi si mie ce inseamna fertilizare in uter? Eu si sotul meu nu avem probleme de fertilitate, am ramas gravida cu extrauterina. Ce este mai bine, IV sau inseminare? Pot sa fac insemninare daca am trompele blocate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Scuze!
Stiam ca lachione raspunde la FIV, am vazut ca este al ei ultimul mesaj postat si am intrat direct, fara sa ma uit la subiect.

Mergi la inceput