Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetele ! Sper ca unele dintre voi va mai aduceti aminte de mine ! V-am mai citit din cand in cand si mi-era tare , tare dor de voi. Voiam numai sa va salut si sa va spun ca va sunteti niste prietene dulci, dulci de tot.V-am tot tinut loc la gravidute si voi ce faceti , nimic ?Pai asa ne-am inteles ?
Pup mult fetele :Princess , Mishulina draguta , Iepurila si Andicu
Sper ca sunteti bine si ca noua luna sa va aduca neaparat sau macar tot ce va doriti voi.
"Noi" suntem bine si asteptam cu nerabdare prima eco morfologica saptamana viitoare.
Ma bucur mult sa vad ca nu v-ati lasat de scris , asta inseamna ca sunteti la fel de unite cum erati cand am plecat eu.
Pup toate fetele !
15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetelor, ca si pe Andicu, si pe mine ma inghesuie o gramada treaba la birou , dar nu puteam sa nu trec un minut sa vad ce faceti...

Ionica, stiu cat este de greu... In nici un caz sa nu te simti culpabila, pentru ca din pacate nu depinde de noi... Trebuie sa mergi inainte, curaj, data viitoare va fi bine, doar stii asta, nu?

Cami, Marrinush, sunteti niste dulcele, din fericire mi-a mai trecut un pic tusea cu paxeladine, dar am sa incerc si cu siropurile alea... Marina, ai fost super la faza cu "nu tusi prea tare, ca deranjezi pe bb care e folicul!"...

Danutza, poate totusi vei reusi sa strecori o ora in programul tau care stiu ca va fi super-incarcat, la sfarsitul lunii, ca sa te intalnesti cu noi daca organizam ceva... Sper sa gasesti mai multe raspunsuri la problemele tale din partea medicilor romani.

Mishu, iti tin pumnii stransi pentru vinerea viitoare, la examen...BAFTA!

Barbye, poate cu noul pat vine si norocu, cine stie? asa ca... sa-l "probati" cu succes!

Mai fetelor, Oana, Carmencita, Mihaela, da' voi sunteti "veterane" in ale casniciei! ... Eu ma simt chiar "novice", cu doar trei ani la activ! Sa va dea Dumnezeu inca multi si faini de-acum incolo si, cum se zice in popor, incununati de copii frumosi si "pe banda"!

Princess, Avalon, Catty, Ingerash, Iepurica (heeeiii, pe unde umblati fetelor?), gravidutele, si toate fetele pe care sigur le-am uitat ca-s cam "ramolita", cred ca de la servici mi se trage!, cate un pupic si week-end minunat!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor pe ziua de azi!
Un pupic si o imbratisare pt. tine, Ionica!
Marrina, m-ai lasat cu gura cascata, draga mea! Dar spune-mi tu acum: ti se indeplinesc visele de obicei? .... Iti multumesc oricum! Doamne ajuta!
Mishulica, poate s-o sparge gheata asta odata ca tare mai tanjim dupa de la un timp!
Andicutz, spor la treburi si
Jane, cum o sa te uitam noi pe tine asa usor? Aici, noi suntem unite si la bine si la greu! Ma bucur ca va este bine (tie si lui bebe) si asteptam primul "portret" a lui BEBITA!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

Si iata-ne si in luna lui septembrie. Cand toamna se numara "bobocii". Cand tre' sa iasa roadele. Si care in cazul nostru ar trebui sa apara . Eu sunt in ziua a 31-a si nimic. Astept sa vad daca trec de ziua a 35-a. Sigur am ovulat prin ziua a 21-a, dat fiind ca iar s-a lungit CM. Nu cred ca e posibil sa fi ovulat in ziua a 13-a sau a 14-a, pentru ca pana in prezent nu am nici un simptom de . Dar stiti ca sora mea a avut simptome de abia prin luna a 3-a? Adica, ceva greata si atat. Aaa, si sanii tari. Atat. Eh, vom vedea. Imi pare rau tare IONICA . M-am intristat atat de tare si practic nu-mi venea sa cred. O prietena care a ramas , mi-a spus: voi rasufla usurata abia dupa ce voi naste si copilul sa fie sanatos. Pana atunci, inca sunt in stres. Si cred ca avea dreptate.

MISHULINA tu cum mai stai?Rana s-a vindecat? Ai mana libera pentru prestat? Cum te mai simti? Aici de vreo 3 zile e foarte cald si sunt foarte molesita , mai ales ca am lucrat 10 ture incontinuu fara nici un liber. Am inlocuit turele colegului meu caruia i-a nascut nevasta o frumusete de fetita, pe nume Sabrina. O de 3, 600 kg. Stii la mine la munca in 2 saptamani s-au nascut 3 fetite. 2 colege care erau in maternitate si nevasta acestui coleg. Iar acum pe la sfarsitul anului va mai naste o alta colega. Numai de mamici sunt inconjurata.

IEPURILA ce faci? Tu cand ai ovulat , stii? Daca m-ai tiu minte esti in ziua a 26-a?Parca erai cu 5 zile mai putin ca mine...Ceva semne?

DANUTZA citisem acum cateva zile despre fibromii tai. Colega care trebuie sa nasca la sfarsitul anului are un fibrom de toata frumusetea: aproape 6 cm. Si totusi a ramas gravida si are 31 de ani. Ai tai asa mici sunt inofensivi. Curaj!!

CRISTINNA ce mai faci? Ai inceput masuratorile? Am citit ca ti-ai rezolvat cu pasapoartele? Foarte bine! Asa ai taiat un stres de pe lista. Sa te distrezi si totodata sa te relaxezi in Tunisia. Sa vii cu fortze noi si poate cine stie va intoarceti in 3.

UTOCATALINA mi-au curs de la pizza aia. Frumoase poze, frumoasa .

Stiti vreau si eu sa fac rost de o sticla cu apa de la o ,dar n-am de unde. La munca nu pot cere pentru ca nimeni nu-mi cunoaste planurile de a ramane . Si nu vreau sa zic. Hmmmmmm..........

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetelor!!!

M-am intors din concediu duminica si am intrat in fiecare zi de atunci, doar am citit, nu v-am scris...pt ca incerc sa ma mai detasez putin, poate nu voi mai fi atat de stresata.
In primul rand, Ionica, desi nu vrei sa auzi, imi pare tare, tare rau si suntem toate alaturi de tine. Cred ca este cumplit, dar gandeste-te ca, poate, daca nu se intampla acum, ar fi putut sa fie bolnavior rau si atunci, poate e mai bine asa. D-zeu stie cum e mai bine si El ia deciziile... curaj!
In concediu a fost super, prea scurt!!! dar asta este! nu prea am avut timp sa ma mai gandesc de cand am venit, pt ca am fost si sunt super aglomerata la serv cu sute de mailuri necitite, stiti cum este, chiar si dupa o sapt; in plus, colega mea e in concediu si ii tin si ei locul, deci va imaginati.
Mi-a fost tare, tare dor de voi toate!
Fetelor, ce se intampla cu listuta?
Cine numara cu mine luna asta?
Sunt in z 15.
Am facut, la indemnul doc, stimulare iar cu Clostyl 2/zi z2-z6, + 3 pastile de Flamexin.
z13 - eco transvaginala - endometru 13mm, ovar drept folicul de 11 mm max, ovar drept folicul de ... 27mm!
Mi-a spus sa fac un Pregnyl, sa nu riscam sa pierdem ovulatia si am facut
z15 - eco transvaginala - endometru 11mm (nu inteleg de ce s-a micsorat), dr a zis ca isi modifica marimea permanent si dep de mom masurari, ovar drept aspect normal, ovar stang - folicul cu aspect postovulator, ceea ce inseamna ca am ovulat...
Am facut sex in z12, z13, z14 si fac si azi z15, sa fiu sigura...este suficient, ca daca nu, mai fac?! am fost acuzata de viol oricum :)), deci ce mai conteaza??!!
Va pupicesc mult de tot pe toate si sper mult! nu zic nume pt ca nu vreau sa uit pe cineva din greseala si sa va suparati! V-ati plictisit de mine?
Oana si eu sunt tot Capricorn.

Pupicei, ingeras su speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Curat viol, coano Joitico, caldura mare pe la capricoance la inceput de septembrie, imediat consecutiv dupa un concediu reconfortant.....
Spor la munca........ si sa fie intr-un ceas cu ... ca doar orice munca tre' remunerata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna doamnelor,
AMELY, nu am fugit puiule, doar ca azi am avut o zi incarcata la care s-a adaugat si o restanta la facultate, pe care insa cred ca o iau.
INGERAS26A bine ai revenit. Ma bucur ca ai avut un concediu reusit. Acum sa vi cu o veste buna si sa fie bebe.
M OANA, te pup, iti multumesc ca mi-ai adus zambetul pe buze, pt ca simcer vorbind sunt obosita si cam taciturna zilele astea.
Fetelor acum fug ca inca mai am treaba de facut.
Mai vorbim luni. Sa aveti week-end placut si sa veniti cu la purtator saptamana viitoare.
Va pe toate , incluvis pe PETERPAN, chiar daca o sa ma bata sotia lui

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna, fetelor! Vineri, in sfirsit! Si un we lung ca la noi luni e sarbatoare: Labor Day! Ziua Muncii, va mai aduceti aminte? Cu toate ca la noi parca era in alta luna dar ce conteaza?

Ingeras , bine ai venti din concediu! Sper sa fi fost cu succes prestatiile de luna asta, ce zici?

M Oana, vezi ce mi-ai facut? Am intrat intii pe la alte saloane, in loc sa vin pe aici intii , Curiozitatea asta m-a stricat pe mine intotdeauna! Mare pacoste pe capul meu...

Amely, sigur ca o sa incerc sa storc o ora, daca o sa fiu in Bucuresti, ca asa cum v-am scris o sa plecam si la Iasi niste zile si chiar la sfirsitul lunii, sotziorul meu are intilnirea de 20 de ani de la terminarea liceului pe 30 sept. Dar daca nu o sa fiu, ne mai stringem odata ca o sa avem timp in doua luni si ceva, nu?

Catty, macar la un telefon sa vorbim daca nu mai mult.

Danangie, nu de fibroame imi e mie, stiu ca sunt mici si mai ales sunt intramurale deci nu interfera in nici un caz cu implantarea, mie mi-e de restul problemelor pe care le am, dar sper sa se rezolve. Daca ma gindesc la ele din nou simt ca imi pierd 'uzul ratiunii' asa ca prefer sa ramin coerenta

Princess, si pentru ...salonul vecin.

si la TOATE fetele, fara exceptie si un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Va aduc o veste buna, tocmai am inchis telefonul cu Anina_n.
A spus ca totul merge mai bine, Cristina e mai vioaie, rade, are pofta de mancare, se joaca. Glicemia e stabila momentan inrre limitele normale si mediul lea spuns pe daca totul merge bine in continuare pe joi le va da drumul acasa. Si Nina va trebuie sa ii faca singura injectiile la Cristina (momentan 2 insuline pe zi, nurmarul poate vara... creste sau scade, sa speram ca nu va merge spre rau).
Va tranzmite la toate sanatate si numai bine

O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Buna fetele!
As vrea sa fie buna ,dar azi rushii nemernici m-au impins in prapastie!Speram atat de mult sa nu mai vina ... ci un scump mic BB!
Am 35 de ani si n-am ramas niciodata ,la inceput n-am vrut ,ma consideram norocoasa, iar acum e prea tarziu!!
Am toate relele:chiste,anexita,am avut infectie cu clamidia,ovulez aiurea,sot oligo spermic si mai nou ...2 monstrii fibromatosi!!!
si tocmai m-am intors de la Sovata.
Imi vine sa las totul balta si sa ma interesez de adoptie!

Mergi la inceput