Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara!
nu am mai intrat de mult dar am avut o saptamana aglomerata si obositoare.
In primul rand, La multi ani (cu intarziere ca de obicei) tuturor celor ce si-au sarbatorit ziua (a lor sau a celor dragi)!!

luni asa cum am mai scris a foast ziua sotului meu si au venit ai lui. Marti am iesit la restaurant. Miercuri, joi si vineri am picat de oboseala si am adormit cu Catalin. Am mai avut si o perioada de depresie (una din cele mai bune prietene de a mea e foarte-foarte rau bolnava, cam pe ultima suta ca sa ma exprim mai "plastic" dar asta e o alta poveste tare trista si nu are rost sa intru in amanunte).

Baietyi imei sunt bine. Cata se lupta cu ultimul canin (si facem 16 dinti si cred ca se opreste un timp). Andu are emotii ca luni incepe scoala. Si uite asa incep si eu clasa a doua.
Nu ama pucat sa citesc decat asa pe fuga, din doua in doua randuri ce ati scris, dar cred ca toti incep sa faca cam aceleasi nazdravanii. Cata a prins obiceiul sa ne plimbe prin casa. ne ia de mana, uneori si pe mine si pe Ciprian si ne plimba prin toata casa.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!!!

Laureta puuuuuup dulce fetile care au venit inapoi acasica! odihneste-te bine si treci la povetit cum a fost la mami tau acasica! Ce a zis tati tau cand si-a vazut nepoata pentru prima data! Ce a spus sora si cumnatul cand au vazut-o! Dar nepotii cum te-ai inteles cu ei! ioooi cred ca sunt innebuniti dupa ea!!!

Cius lasa mama ca si mandrul tau uite asa frumos se ia demana cu al meu la pofta demancare! Azi nu mi-a mancat decat 2 galuste si un pic de supa...in rest numa "apte" si o punga de pufuleti! Mona nu stiu daca ti-am raspun uite acu mi-am adus aminte ca ma intrebai tu ce fel de pufuleti papa Sebi! Din cei mai normali posibili care se gaseau si cand eram noi copii pe vremea lui ceasca! Asta asa ca o paranteza!

Sunteti dragute de ziceti ca io is mai cu mot in ale scrisului ... mie imi place sa fiu vesela si sa spun omului ce simt asa cum simt! nu imi place sa ma dau prea despteapta dar sa stiti ca nici tontalica nu sunt si stiu sa citesc printre randuri! Ca nu zic nika cand cineva e arici fata de mine (chiar daca nu spune direct!) e ca nu imi place sa ma mainfest (unu la mana)... as da o satisfactie mult prea mare acelor persoane si nu fac cadouri celor care nu ma inghit! (doi la mana!) iar al treilea pas e ca dau pe ignore si asa frumoasa e viata dupa aceea de nu va inchipuiti! (nu fac referire la pesoanele din acest grup de "interese" !!!) dar sunt cateva pe forumul asta care au indreptat tepii de arici ... si mor de ciuda ca nu le raspund cu aceeasi moneda!!! si eu ce ma distreeeeeez!!!!

Sa revenim la oile noastre! ca imi sunteti dragi!

Cius m-ai doborat cu faza lui Victoras si cainele!!!! iaaacccc!!! Si zici ca el era incantat!!!! Asa sunt copii!

Si sa va raspund si cu problema din scutecullui fimiu ... azi chipurile a facut normal! A mancat prune ieri de ma saturasem eu sa le curat de coaja nu alta!!! Dar e bine acum! Slava Domnului!!!

Madisor bine ai revenit din concediu! Sa iti traiasca finuta mica!mancaciasaci cuminte safie la parinti!

Bertha dar cumai gandit programulde incarcare mami? Stiu sieu ca masa de seara-noapte o scoti ultima! Incearca ziua sa nu ii maidai..si cand cere sa ii distragi atentia cu altceva... iar noaptea dai san normal si incet incet scoti si masa asta cand s-a obisnuit sa nu mai pape ziua san! asta daca nu ai cum sa il intarci cum am facut eu cu Sebi! Dus la mama si lasat o saptamana singurel numai cu bunicii! Pupic la pui mic! Si muuulta tarie cu intarcatul!

Noi suntem la Buzau unde o sa stau toata saptamana care vine sa imi fac si eu sucul de rosii zacusca zarzavatul si ce mai trebuie pentru iarna! Asa o ajut si pe mami meu sa le faca si pe ale ei ... si nu incalzesc apartamentul cu fiertul sucului de rosii si coptul vinetelor! Plus ca Sebi e la aer toata ziua prin curte!
Ieri Sebi a zis pentru prima data "apte!" = lapte!!! in loc de "apa" cum ii zicea pana acum! Si nu va mai spun cate cuvinete mai stie el pe limba lui!!!!

Va pup ca m-a luat un sughit de ma doare in capul pieptului! Ma duc sa beau un pahar de apa rece si ma duc langa puiul meu la soamne!
Pupilai la toate fetile scumpile!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Vanessa am uitat sa imi fie cu iertare! La multi ani sotului! Sa iti traiasca si sa aveti si de acum in colo o viata frumoasa si fericita impreuna!

Pupici la baietii tai ! Andu de ce are emotii? Nu se bucura ca isi intalneste colegii? Iar de Cata ce sa zic ca e deja un dintos mic! Auzi tu ! Are toti dintii aproape!!! Bravo!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Multumi tuturor pentru urari si vrem sa va transmitem tututror, sarbatoriti sau nu, aceleasi ganduri calde!

Vreau sa va spun ca mi-a scris Irinusha un SMS, ca au ajuns cu bine in Spania si ca totul e superb! Va transmite multi pupici!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fetele!

Laureta,cu tensiunea aia mica,reusesti sa rezisti fara cafea? wow!.Vezi ca la magazinele naturiste exista tot felul de chestii din plante pentru regularizarea tensiunii; sunt naturale,n-au ce sa-ti strice...te indruma fetele de acolo.No,povestile din vacanta? un'e sunt? Galustei ochioase-frumoase!

Vanessa,exact asa face si Victor,ca si Cata-ma ia de mana si ma invarte prin toata casa...da' numa' pe mine,ca-i merge; ceilalti nu-l baga in seama cand el ii ia de mana...si atunci... vine la mine...mie mi-e o mila de el ca e refuzat si nu ma lasa inima sa-l mai refuz si eu...si uite asa,ma invart prin casa pana ametesc; Ii doresc lui Andu o prima zi de scoala (wow-clasa a 2-a! ce baiat mare ai!) excelenta!.Sa-ti traiasca baietii!

Nally,si voi cu pufuletii? vaaai,si noi...si tot de aia simpli,cu 3000 lei punga (adica 0,3)...pana la urma,ieri seara a mancat un bol de cereale cu lapte,stropite cu toping de ciocolata...mai,ce baiat mare ai,zice Sebi "apte"?...noi suntem la "ape",inca.(psst-psst-numa' pentru tine!...tu tine-o tot asa Nally,ca esti vesela si haioasa,faci bine ce faci!...stii tu!)
eeei,am uitat sa-ti zic ca m-am hotarat sa tin Oshawa si eu dupa 16 sept .(ca am intalnirea de 25 de ani de la liceu si aia nu cred ca servesc la restaurant,mei fiert-doar daca nu cumva au niste papagali pe acolo...si sa merg cu el de acasa...tz-tz...nu e frumos).Asadar,poate ne apucam impreuna...daca tot e dupa 16,ce conteaza ca e 19-sau 20...ok?

Madutza,ii multumim Irinushei ca se gandeste la noi!Poate ii scrii si tu un SMS,sa stie ca nu am uitat-o( NO CHANCE),si ca o asteptam cu povestile de rigoare, plus sa-i transmiti inca odata vacanta faina in Spania,din partea noastra!...dar tu? despre tine nu mai zici nika?

Sa aveti cu toatele o Duminica faina si sa auzim numa' de bine! toata suflarea.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu. In sfarsit acasa. Da tot fara Biencuta mea. Si am o stare de muma... De cateva nopti nu pot sa dorm, n-am dormit nici la tara si nici aseara, abia daca am putut sa atipesc putin. Las ca vine Bia acasa si imi da ea somnifere.

Madutz si Laureta Bine ati revenit.

Nally esti o scumpa, ca de obicei. Lasa mami pe fete care au ghimpi cu ale lor si veti de ale tale. Bine faci ca nu le raspunzi cu aceeasi moneda, poate s-or simti si te lasa in pace...
Mey si sa sti ca eu cand aveam burtica ma menajau colegii la servici si mu-i dadeau prea mult de lucru si as fi putut sa stau cu voi la taclale Si unde mai pui ca aveam si program de somn la serviciu... cel putin o ora.

Cius mami, Bia da cu capul de pamant dor cand e obosita rau de de tot si eu nu prea ma prid ce vrea. Da cand face asa o iau in brate si ii explic ca nu e bine. Acu eu nu stiu cat e de adevarat faza cu miratul cand esti graviduta. Cert e ca eu mereu ma miram de un copilas care facea asa cand nu ii dadea maicasa ce vroia el.
lui Victoras. Hai sa-mi dau eu cu parerea, poate striga si el "Fiare vechi luam" ca tiganii de pe strada. hi, hi

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Na ca au venit niste banditi la mine si tre sa va parasesc putin...

da revin putin mai tarziu.

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Buna ziua fetelor, eu intru tare rar pe net si atunci mai mult citesc ce mai faceti voi si bebicii vostri.
In sfarsit am terminat si noi vacanta , am fost 2 sapt la mare , 2 sapt la Sovata si mai multe week end-uri la tara. Teodor e bronzat ca o maslinuta si a fost totul OK.

Avem acum la 1 an si aproape 4 luni 90cm si 13,8kg.
Dar stam naspa de tot cu dintii, avem doar 6 dinti 2 sus si 4 jos.
Si sunt tare necajita , petru ca eu ii dau non-stop vitamina D, si am inteles ca intarzierea asta mare se poate datora rahitismului....
Voi ce stiti despre asta?

Pe curand
Anca si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nicoleta,mai mami,pai se poate? dupa ce ca te bate vantul,tu nici nu dormi?...Ia incearca cu 2 pahare de vin rosu,seara...dupa ce ai mancat bine.Ooof,ce mamica fara pui-imi imaginez cum te simti fara Bia mica si scumpa...hai,fa ceva si revino-ti!(da' sa nu iei somnifere!...ca dau dependenta...fara chimicale,da?)...Ihi...cred ca ai dreptate...poate Victor striga precum tiganii,ca si pe aici sunt destui..hi-hi-hi...

Ankgratiela,bine ai revenit.In ceea ce priveste dintii,nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi prea tare...se pare ca la copilasii din zilele noastre e ceva destul de comun...Si puiul meu,la fel,are doar 4 dinti iesiti bine si inca 2 pe jumatate,dar gingia umflata in toata gura;si noi ii dam Ca si vigantol(vit.D),da' bag sama,ca degeaba;am intrebat medicul si ne-a linistit...Dar daca totusi,nu-ti gasesti linistea,mergi la doctor...si spune-mi si mie,ca ma intereseaza...Din descrierea ta,puiutul tau e foarte bine dezvoltat...e drept ca rahitismul,poate aparea si la copiii bine hraniti...Succes cu dintisorii si pupici la micul "negrisor"!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ca sa va stavilesc curiozitatea, am facut poze speciale cu burtica, pe linga cele de saptamina trecuta de la nunta din new york. le puteti vedea la noile albume: septembrie si nunta. sint multe poze cu lia, desigur, dar si cu ai mei, cu nepotelele mele, cu frate-meu si sotia lui, ca doar ne-am strins tot familionul!
va pup pe toate cu drag si mai vorbim!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput