Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Eteee...Laureta!,bine ai venit acasa!...hai fugi la nani,ca esti obosita,si asteptam povesti cu Galusca mica,si nu numai...

Ai-ai-ai,ioi-ioi-ioi!...ALUS,cum am putut mai mami,sa nu-ti scriu nimic?...stiu ca ati trecut prin greu...dar trebuie sa mergeti inainte!...vezi ce pui dulce ai? Julia scumppa de ea,parca intelege ca aveti nevoie de zambetele si pupicii ei! Ai o fetita tare desteapta,mey!pupe mama pe ea de dulce!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simona tu esti tare draguta si nu vreau sa te las in mirare. Irinusha e in vacanta in Spania, probabil ti-a scapat cand ai revizuit capitolele :-) Eu nu cred ca de fapt copiii nostri vor sa bata pe cineva, cred ca e ceva similar cu gestul de a arunca tot ce le cade in mana (cel putin al meu asa face). Eu i-am spus de multe ori ca nu e frumos sa ma bata da rade si isi continua activitatea, asa ca ma sustrag binisor, ca daca e dupa el...

Nally, vezi tu, la mujdei cu carne n-am poftit, da parca niste carbonara as incerca. Sa vedem :-) ca la mine acu vreau ceva si pe urma mi se face lehamite. Azi parca am o zi mai usurica, da sa vedem deseara ca atunci e mai rau, da totusi ieri si alaltaieri mi-a fost mai rau ziua. Da chiar asa, Sebi cum mai sta cu murdarirea fundutului?

Bertha tu incerci sa il dezveti dintr-o data de san? Sau i-ai mai redus numarul de mese la san? Nu cred ca ebine sa incepi cu suptul de noapte, atunci e problema mare. Eu pe ala i l-am scos ultimul. Oricum probabil la voi va fi putin mai dificil ca e mai marisor, da cumva-cumva o scoateti voi la capat.

PUpici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara, fetele!

Bine v-am regasit! Ne-am intors... Tareee bine a fost! Nu ne venea sa mai plecam. Si Clara a fost atat de incantata de apa marii! Abia astept sa va pun poze...

La multzi ani, AndraM!
Madutza, sa itzi traiasca Ana! Sa fie sanatoasa si voioasa!
La multzi ani tuturor sarbatoritzilor ai acestei zile in chinate Sfintzilor Ioachim si Ana, parintzii Fecioarei Maria!

Irinel, tare m-ai facut sa zambesc la cele zise de tine in privntza sotziorului meu... Nu-i trebuie prea mult ca sa il determini, e el deja hotarat... Ai dreptate cu "na, na-ul" asta. Si Clara face la fel, iar eu procedez ca tine. Pupici pe burtici!
Nally, am apucat sa citesc ultimele randuri scrise de tine. Asa o pofta de mujdei cu cartofi mi-ai facut de numa'! Norocul e ca e tarziu si nu ma apuc nici sa ma batzi, da' am salivat si eu un pic! Si eu mi-am cam facut de cap in astea 2 saptamani la mare, da'...asta e! Sunt curiosa cand m-oi cantari cat o sa arate... Pupici lui Sebi!
Nicoleta, vorba lui Cius22, cred ca este ceva trecator... Si Clara isi da palme in cap cand se enerveaza, da' de cand i-am instruit pe totzi din casa sa o ignore sau sa se faca ca nu o vad cand face asa, parca a mai rarit-o... Pupici Biei si tzie si multa rabdare!
Monet, am fost in Eforie Sud. CE mai faci? Ce itzi mai fac puii?! Ieri, fetelor a venit pe lume o fetiza pe care urmeaza sa o botez... Voiam sa ii dau numele lui Vlad, respectiv Gabriela, da' nu mai pot... O va chema Maria, in asa zi nu puteam sa ii dau alt nume! Pupici pe burtici!
Irinusha, vacantza placuta! Abia te asteptam cu povesti!
Diana, sa ai o vacantza de vis. Nu am reusit sa citesc tot, da' din cate am intzeles va ducetzi in Egipt! Abia astept sa vii cu poze si povesti! Visul meu din liceu este sa vizitez Egiptul... Oi ajunge eu si pe acolo, in final...

Gata, nu mai pot de oboseala si maine trebuie sa ma duc si la parastas.

Weekend placut!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
multumesc si eu de urari (astazi imi amintesc ca ma mai cheama si Ana!)
La multi ani tuturor ce poarta numele Ana si Ioachim!
La multi ani Ana-Maria!
Am reusit si eu sa pun cateva poze de la mare; precizez ca sunt slabe dpdv calitativ (le-am facut cu camera de filmat, rezolutia pt. poze fiind f. proasta).Daca aveti timp si chef, va invit sa le vedeti.
Nally, mi-am amintit ceva legat de o problema a ta:la pustiul meu au efect garantat piersicile!!Ca sa nu-l privez de ele si sa nu aiba totusi probleme ii dau si banana.Poate te ajuta si pe tine.Sebastian al meu este innebunit dupa fructe, mananca aproape orice.
Madisor
si Laureta, bine ati revenit!

In aceasta vacanta Sebastian s-a invatat sa se intoarca in pat pe toate partile; asta-noapte a stat foarte incomod in patut, la un moment dat l-am gasit de-a latul lui, ghemuit si maraind. Asa ca in seara asta am trecut intr-o noua etapa: l-am mutat in patul mare din camera lui, i-am pus aparatoare la margine si sper sa fie ok.Sincera sa fiu, imi era si frica in ultimul timp sa nu sara din patut, binenteles ca se trezeste primul,se ridica in picioare si incerca sa-l escaladeze.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Buna fetili,

am intrat si eu sa vaz ce mai e pe aici...si...surpriza...gasesc "gasca" noastra faina,pe pagina a -2-a,ceea ce tre' sa recunoastem e raritate...asa,ca zic eu...hai sa bag fo 2 randuri ca sa trecem unde ne e locul,nu?

Bine ai venit Madisor; ati prins super vreme la mare!...si zici ca puiutza Clara s-a balacit,mey, da' ce copii curajosi aveti voi...ca io, mi-aduc aminte cand am fost cu Roxy prima oara la mare...n-a vrut cu nici un chip sa intre in apa...din 10 zile 8,le-a ratat...In a 8-a zi,sotul a zis: "Io,o bag in apa,orice ar fi...ori o sa-i fie frica toata viata de apa,ori o sa-i treaca"...zis si facut,a luat-o in brate si...a intrat cu ea.Nu va spun ce chiraieli!...cred ca se auzea pana in Bulgaria...da' dupa fo 5 minute,a vaz't ea ca nu-i chiar rau,si a incetat,da' se tinea de gatul lui ta'su,mai sa-l sufoce; a doua zi,a prins putin curaj si s-a dus la mal,unde se sparg valurile,si si-a balacit picioarele...din pacate era penultima zi...in ultima zi,cand chiar prinsese curaj, de-abia am mai avut timp dimineata de o baie scurta...acum,plangea,ca de ce plecam ...si avea vreo 3 ani,micutza pe atunci...Cu Victor inca n-am ajuns la mare,da' v-am povestit eu ca l-am balacit la Ocna,in rauri de munte...il pregatim,sa n-avem surprize si cu el;
Ioi, ca am zis 2 randuri si iar m-am intins...

Anacami,inca odata LA MULTI ANI!, sa fi fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!
nazdravanul de Sebi! mey,ai baiat mare,care doarme in pat!...manca-l-ar mama pi el de scump papacios de fructe (Nally!-nu te supara ca te copiez,da' asa-mi place cum sunaaa!).Ma bucur ca si noi suntem la fel la capitolul fructe...mancam orice,chiar si lamaie goala...

Irinel,cat timp te-au tinut greturile la prima sarcina?pana in ce luna?...eu sper sa scapi repede ...Mey...acu vaz eu,ce norocoasa am fost eu...eu n-am habar ce-s alea...una macar,nu am avut...daca nu crestea burtica si il vedeam la ecograf,ziceai ca n-am nika...nici pofte,nici greturi,nici oboseala...ba din contra,parca eram mai vioaie..(poate pentru ca eram bucuroasa si fericita)

No!...2 randuri am zis...sunt de pomina...da' las' ca e bine,ca nu stiu cand mai am timp...ma omoara orarul asta,pe care tre' sa'l fac.

Azi,iar a venit Victor cu Oragelul la mine,sa-i dau in guritza...ne e teama sa nu devina dependent...v-am zis eu ca l-am probat in gura mea si e groaznica senzatia...amorteste tot,ca la dentist...si el saracul,vrea...

Bag seama,ca mai bine stau la taclale,decat sa fac orarul...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Simona ce mult imi place cum scrii... esti tare haioasa! Nu sunt asa de ocupata incat sa nu va citesc dar nu am timp sa raspund. Maine luam parul motz-atului - cred ca suntem ultimii dar de...daca acum e si tati in tara...nu de alta dar el face mancarea.
Va pupic pe toate si ma ocup in continuare de bagaje - treaba care merge cam greu ca trebuie sa fiu cu un ochi si o mana si pe Andrei.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

Cristina,multumesc mult,dar sa stii ca meritul e al lui Nally! ea e haioasa grupului si imi place tonul acesta vesel,asa ca m-am hotarat sa-l adopt,chiar daca mi-am permis pe ici pe colo s-o copiez...Mai este in gasca o haioasa,dar din pacate scrie mai rar...poate citeste,si mai baga o scriere...e vorba de Mamaleone...No,si in alta ordine de idei,sa aveti parte de taierea motzului super,si sa ne spui ce ia de pe tavitza...Pupe-l mama de Andrei motzat si scump!

Fetili! sper ca nu jignesc pe nimeni,Doamne feri!...toate sunteti faine si e clar ca ne simtim bine unele cu altele,atata doar ca unele sunt mai sugubete decat altele...

No, am incercat si eu azi,reteta de macaroane cu branza...pentru Victor...ESEC TOTAL!(desi noua ne-a placut)...ori nu-i plac,ori il necajesc iar dintii,ca azi a mancat cam rau,el care e un mancacios...de la ora 12 n-a mai mancat nimic,si acum e 6 si 20...da' nu-mi fac prea multe griji,stiu ca recupereaza el maine...Mammy-imprumuta-mi-l si mie pe sotiorul tau!...please...poate manca Victor ceva...
Ioi,ca era sa uit sa va povestesc ceva haios!...Noi stam la bloc; de obicei,Roxy iese cu asta micu',in spatele blocului...si parca v-am zis ca de la o vreme e tare galagios si vorbaret;in timp ce faceam io macaroanele,astia mici erau afara si io tat auzeam glasu' lu' fi-miu...deodata liniste...da' o auzeam pe Roxy razand...no,ies si io la geam sa vaz ce se intampla!...ce credeti? de ce tacea Victor?...il lingea un catel pe fata!( e un caine de rasa de prin vecini)...Ioi,Doamnie-Doamnie! si ce fericit era Victor!
la toata suflarea!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pupici la fete si la copilasi.
Inca sunt asa obosita de parca nu vin din vacantza.
Am incercat sa va citesc ati scris nu gluma asa imi place.

In primul rand o urez din toata inima pe Irinel sarcina usoara si sa fiti sanatosi tu si bebelusul .

Nally ete ca am ajuns si fu un dooooooooooooor de noptile nedormite pe net de nu iti zic.Chiar ma uitam io la ceas si ziceam ca e ora noastra

Iuliana pupici la Raresel cum se mai simte puiu?

Fetele care plecati in vacantza sa va distrati.

Eu nu prea ma simt bine si la mami am ajuns la urgente.Aveam tensiune 7 cu 4 batai de inima puternice ameteli greatza si nu vedeam bine parca curgea apa asa vedeam calduri dupa cap si eram ca amortita
.M am speriat un pic.Si inca mai am starea asta aiurea.Stie cineva ce pot face pentru tensiunea mica??Acum imi sta tot timpul 9 cu 5.

Grate,Diana,Iuliana bun venit inapoi

Am pus niste poze facute de o prietena,pozele noastre nu reusesc sa le descarc de lacamera ma si enerveaza.

Galusca mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

laureta, cit ii de frumoasa fata voastra, are niste ochi mortali! si-i asa de mareeeeee! pupici printesei . sa traiti! ai si tu grija de tine, cu tensiunea: maninca legume (in special cartofi) si fructe (in special afine) si bea apa curata, aeriseste-te pe-afara, odihneste-te.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Saru mana Monet.Da intradevar Inisa a crescut chiar ma uit la pozele ei bebelas si parca nu e ea.Apropo burtica fromoasa si maaaaaaare cand o videm si noi?.Pe Lia am vazut o e o dulceatza si are o fatza de ingeras si pare tareeee cuminte,asa e sau ma insel?

M am tot informat pe net si am aflat ca pentru tensiune trebuie multa apa,mai multa sare,cafea si un pic de vin astea 2 nu le beau deloc da o sa inchid ochi si am sa beau(cum e cantecu ala si io biau putin cate putin...)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput