Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Dariaaaaa, unde ai gasit libero acvatici ..vreau si iooo!!!
adica pentru Pufuuuu!!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BlueAngel - mi i-a adus cineva din ungaria, 10 bucati 250 mii lei. Sincer ... nu au nici un rost ... mai bine un pampers normal cat se tavaleste prin nisip iar in apa nimic ... parerea mea. Sar`na de msg !

Uitati-ne acu` 1 an http://community.webshots.com/photo/203993921/203995721JykKgb

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Eu cica lucrez , mai bine va citesc pe voi!
Olivia, foarte frumoasa povestire, nu-i asa ca acum, cand te uiti la Luca, uiti de toate durerile? La multi ani inca o data!
Daria, bine ai revenit din concediu. Super tortul! Cum ai reusit sa o distrezi pe Guilia 11 ore? Poate imi povestesti mai multe despre drum, ca si pe noi de asteapta un drum luuug
Carmen, o pupacim pe Ilinca, saracuta, poate acum va dormi si manca mai bine.

Azi in parc am avut show cu ea, a vrut numai unde nu avea voie, numai la jucariile copiilor care nu vroiau sa-i dea si ei si de fiecare data cand o luam incepea sa urle. Si uite asa am plecat eu repede, repede din parc si mi-am uitat rucsacul, cu tot cu chei. Noroc ca are sora mea un rand de chei de la mine si am reusit sa intru in casa. Poate recuperez rucsacul maine de la vreo mamica. A, dar in rest azi a fost o dulce si o vorbareata, ma conversam cu verisoara mea si ea vorbea mai tare si mai mult decat noi doua, era suparata ca nu o bagam in seama

Noapte/zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

A, Andreea, noi avem o camera foto nemteasca, Medion, dar nu cred ca gasesti in America. La cat ma pricem eu la lumina si altele este super grozava.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

multumim din nou ....fetelor...nu am vrut sa va fac sa plingeti....dar chiar a fost un cosmar...cu happy end..
Andrea..da...se estompeaza amintirile..dar nu cred ca voi uita vreodata....Stefi este pusa pe fapte mari:).Bine ca nu aveai chestii importante in rucsac.
Intreba cineva de carnea de porc...eu am invatat ca nu se da copiilor sub 3 ani...dar nu mai sint la curent cu noile cercetari....
Andreea...eu ieri aberam cu puddingul....asta este organic..asa ca daca te temi de E-uri..dute la magazine specializate...in Ro nu exista??
Dana..sanatate lui Ricardo..dar eu tot nu am inteles ce are de fapt..
Simo...hmmm..o fetita...ce bine suna! Da,da ..abia astept sa-i intilnim pe cei 2 Lucaci...
Pt ca Luca acum este copil si nu bb..azi..nu a mai primit pe suzi la somnicul de prinz....si acum doarme...nu stie ca i-am pregatit surpriza de a se culca la noapte fara suzi :)
Carmen...pupic pe maselute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carei andree ii raspund zi cu budinca olivia? ca eu tot nu ma prind...
am vazut motzata de giulia la mare. ce mi-a placut poza din apa cu mami. super!
si l-am vazut si pe pufi tunsulica. parca-i barbatel acum

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Tie...hi,hi..apoi am intrebat daca exista si-n Ro....

Mergi la inceput

pai eu de un' sa stiu?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

prima parte a frazei era pentru tine...a doua pt mamicile din Ro..hi,hi..acum totul este clar:)

Mergi la inceput

ok, ok. eu-s mai capcauna

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput