Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui...asa ca si lui Luca Alexandru al meu si lui tati....o tinem intr-o sarbatoare...
Andreea..asteptem taierea motului ai apoi o sa pun si poza...
Adela petrecerea este duminica..avem invitati 2 familii de romani (cu unii ne-am intilnit o data, cu ceilalti doar am vorbit la telefon)....am hotarit s-o facem..decit in 4 si deprimati ..mai bine cu prieteni cunoscuti virtual :)
Sanatate Codrut!
Daria...frumoase pozici....si sarbatorita la fel..de tort...ce sa mai zic...
Roxi bine ai revenit..pupici micului suedez:)
Cristalina te dadusem disparuta..la fel si tu Daria..pe poze ma uit mai tirziu..
Carmen ai cam lipsit ceva...nu-ti face probleme cu dintisorii..
Carmen...pupici pentru biberoneasa sefa:)
Marcela astept poze cu ..vernil:). La Zoo nu a fost deloc obositor...i-a placut tare mult...
Simo..ce scump este Luca...super arata! Ma intrebai ce a primit Luca..o masina cu baterie electrica....vai ce i-a placut....se urca si coboara...si o ia de la capat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia mama, dar cu noaptea in cap te-ai trezit sa ne povestesti despre venirea pe lume a ingerasului tau cel frumos. Mamicuta scumpa , toate urarile noastre de bine, sanatate , noroc si fericire pentru mica marmota si familia lui cea frumoasa.
Sincer am plans cand am citit povestea ta, uf ce ti-a mai fost dat si tie sa chinui, dar rasplata este fericirea de a avea un asa copil frumos.

Ufff, si uite cum ne indreptam noi toate spre o noua etapa. Mai avem 2 bebei si gata. Trecem in randul piticilor toti.
Va pup dulce.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Simona, corect!
Fetelor aveti in fata cea mai denaturata dintre denaturate.... copilul meu mai are in dotare doua masele pe care i le-am descoperit astazi!!!
Camelia, nu seamana frate cu frate, Ionut a mers la 10 luni juma, dintr-odata, fara frica. Ilinca - si ea se teme, daca simte ca nu e in stare sa mai faca vreun pas, se aseaza in fundulet.
Daria, sa va fie de bine contzediu`, mai multa tihna pentru noi cind or creste ei mai maricei...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

2 masele? wow, carmen, de asta voia mititica numai supa gea supergroasa. ei, de-acum puteti arunca linistite biberonul si-o poti scoate la restaurant la o friptura. carmen, tu ai zis ca stai in tudor, pe langa mall ori eu am luat-o razna?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Am intrat sa-i urez si eu multa sanatate si fericire lui Luca Alexandru!Sa-i aduca fericire mamicii lui asa cum i-a adus in prima zi din viata !

Am ramas in urma cu cititul,maine recuperez.

Va pup!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Mult Ani Luca Alexandru!!! Sa fii sanatos, intelept si sa aduci multa bucurie parintilor tai!! Olivia, sa-ti traiasca barbateii!!!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am vazut poze cu Giulia... se vede ca i-a placut mult in apa.. Iar mamica ei arata foarte bine.. si m-a impresionat tortul in forma de floare si cu o inima in mijloc...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kim, , na` ca m-ai facut sa pling...
Andreea, nu stau in tudor, stau in nicolina.
Eu am fost privilegiata se pare de m-a lasat sa ma uit in gurita ei, taica-su insa nu a reusit.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aci`s, ca nu mai scapati

LA MUULTI, MUULTI ANI LUCA !!! Ce micut a fost acu` 1 an ... vrem pozeee de la party !!!

Trebe neaparat sa va scriu ce mult mi-a placut Constanta, am fost in chirie pe strada Gheorghe Economu (tare numele) la colt cu Pescarilor, mai, da` se construiesc atatea pe acolo, o nebunie, in Oradea in 15 ani s-a construit un bloc anl si atat, in rest vilele din zonele din jur. In fiecare seara am mancat in Mamaia. A fost super. Mai vreau la anu`, da` vreau cupil obosit si somnoros !

Uram multa sanatate lui Codrut si lui Ricardo !

Si am vazut pozici, copiii cei mai frumosi

Si cine imi da si mie explicatiuni cu pozele albumului comun, cum se pun ???

Noah o seara linistita va dorim, noi tot la program suntem, Giulia se joaca inca ... vai fetelor, mi se pare atat de slabanoaga fata asta, erau copii pe plaja bucalati ... nu va zic de libero acvatici, cica pentru 7 kile, dar ii erau largi

Gata ca ma apuca dracii. E posibil sa transfrome toata mancarea aia in energie si sa nu se vada pe ea ??? Why ??? ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Olivia , inca odata sa-ti traiasca familia si sa fiti fericiti !!!..si cine stie ..cat de curand si o fetita ..iti dai seama ce frumoasa ar fi ????si ce mandru ar mai fi Uka !!!
foarte impresionanta povestea ta ..iar pozele ...foarte graitoare !!!

Daria , ce frumoasa este Giulia !!!! iar tortul ..hmmm , se vede ca a avut ca ingredient muuulta dragoste !!!!

Carmen , doua masele ..scumpa de ea ..iti dai seama ce a indurat ea acolo ...

pupici
o noapte /zi frumoasa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput