Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
pako spune:
SimonaR, deci pana la urma tot cu plansete...Eu cand o pun in patul ei, imediat se trezeste...parca are tepi.dar nu mi-ai spus...patutzul este in camera voastra?
Copilul meu merge ca betzivanul prin casa.Alaltaieri a facut primii pasi de fatza cu tati (eu am pierdut momentul).Dar azi am si filmat-o.A sarit si peste somnul de dupa-amiaza de atata agitatie pe capul ei.E asa haioasa cum ridica fundul in sus si pe urma o ia la pas... niste pasi din aia anemici...
philip spune:
felicitari andruska mica pt pasii facuti. hehehe, sa vezi ce-o s-o mai urmaresti de-acuma. mai nasol la noi ca daca ma opresc cu carutul imediat vrea sa-l scot de-acolo si nu-mi vine sa-l las sa puna mana chiar pe toate porcariile. da, asta e, asa se calesc si ei.
v-am spus ca am inceput niste cursuri de engleza, seara de la 6.30-8.30 de 4 ori pe saptamana. ei, si flacaii mei trebuie sa se descurce singuri. cel mai mult mi-a placut cum povestea tati cum procedeaza. cica aseara s-a uitat la ceas: "7 fara 20, ei avem timp si de-o plimbare scurta pana vine ora laptelui". ca sa nu va spun ca ma astepta si cu pastrav prajit, asa ca n-am avut incotro si la 9 stateam la masa. singura problema ca nu-i fixeaza pampersul bine si cum pupi e "gras" tare in talie, de 2 dimineti il gasesc ud. azi i-am facut si-o lectie practica sa vedem ce iese
dr nu a vrut sa-mi dea antibiotic pana nu vine rezultatul la proba, asa ca stau si sufar sugand halls.
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
mai, sa-mi trimita si mie careva user/parola pe webshots. please
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
salutare in miez de noapte (in RO)...astazi am fost tare ocupati..doctor si shopping pentru petrecerea de duminica..
Nu am facut vaccinul MMRR..ci Haemophilus,Pneumoccocus si test de TB(stiti ca noi aici nu sintem vaccinati pt TBC),urmind sa-l facem la 15 luni pe cel pentru pojar,etc....
Avem 81 cm si 10,5 kg....de aceea sintem slabuti...crestem pe verticala:)
Am intrebat si de testarea anemiei..o face la 18 luni..dupa o perioada de consum al laptelui de vaca.
Ce sfaturi am primit(poate va intereseaza si pe voi)..si cum imi place tare mult pediatru....:
-la 1 an se scoate definitiv suzi (si apropo de asta....sintem fara suzi de 36 de ore...)
-se renunta la biberoane,laptele se bea numai din sippy cup sau cana.
-nu mai este nevoie de cereale la culcare
-se incepe spalarea dintilor,numai cu periuta o perioada ..apoi cu pasta speciala de copii(fara flour)
-prima vizita la stomatolog se face dupa 24 luni
Fug sa citesc ce ati mai scris....
kim222 spune:
Multumim de urari Felicia,Carolina,Nicole si celor doua Monici:)
Felicia..felicitari pentru primii pasi...emotionat..
Carolina cum a fost? Poze?
Andreea sanatate....Sa inteleg ca tati se descurca:)
Daria..esti fenomenala....aici insa nu merita sa te omori cind ai o masa festiva de pus....se gasesc de toate..doar le bagi la cuptor..sint foarte bune,foarte aspectoase...si nu mai zic ca-s ieftine....
Adela si eu zic sa faceti niste mutari..si Tudor sa ramina singurel...Tu stii ce probleme am avut noi...o sa vezi mai ales daca te reintorci la servici...atunci o sa fi dispusa sa incerci orice numai sa poti dormi....spune-ne ce ai decis...Cum merge firma..i-ati dat drumul?
Pupici pentru suedezul meu drag...
Dana(ema)..eu intelesesem ca are o boala a copilariei. Eu as schimba si laptele pt a fi sigura....Ar mai avea nevoie de proteine..cele mai importante..din ou.
kim222 spune:
Am 1 an :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/aa19&.src=ph&.tok=phXCRjDB5BGPxDiY
philip spune:
ma bucur olivia ca totul este ok. deci si voi slabuti, dar nu chiar ca noi
philip&andreea
copilasi dragalasi
Laura _Oprescu spune:
sara buna tuturor,
fetele va pup cu mare drag si imi cer scuze ca nu apuc sa intru.Nu reusesc si gata sa stau pe net cum obisnuiam.Mai am o speranta cand vine tata in octombrie...
La multi ani bebelasilor de un anisor! sa fie sanatosi si voiosi!
Olivia, pup lui LUca cel voinic...baiat mare si inalt tare..imi place masina lui , eu nu am gasit ...poate sa caut la kid" R" us...Olivia , stiu ca tu esti experta cu cumparaturile.Poate imi dai si mie idei de locuri unde as putea gsi covoare hexagonale sau octogonale...am un fix si nu gasesc....:)
va pup cu mare drag ...
polux spune:
Laura ma bucur ca esti bine, chiar daca nu mai ai asa mult timp de net. Intelegem. Numai hexagonale vrei? In CHicago am vazut rotunde, oblice, dar hexa nu.
Pupici la toata gasca.
Liliana