Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A, fetele, am uitat sa va spun discutia traznita dintre mine si sot. Buna de pus la "taticii spun lucruri traznite".
Sotul lucreaza, dar ma suna de cate 5-6 ori intr-o tura de 8 ore.
Cica el: sarut mana mami, ce faci?
eu exasperata deja de al n-lea telefon, pe acelasi lait motiv spun : mi-e foame si somn (era in jur de 11 noaptea)
la care sotul dezinvolt ca si copiii din emisiunea ....stiti voi care, spune: ca iti e foame si iti e somn inteleg, dar bine, bine, greata de ce nu-ti este?

Si uite asa rad de cateva minute bune, fara sa-i pot explica sotului cum de lipsesc senzatiile de voma.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Laura bine ca ne-ai dat un semn! pupam si pe tine si baietzii!
Liliana misto faza cu tati.....da chiar, greata nu iti este??
ma duc sa imi recuperez cupilu de la buni...si ne auzim later!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BOGDAN

Kim - am vazut pozicile si vreau sa te felicit ca reusesti sa tii programul spus de pediatru ... noi suntem foarte departe ...
Si te rog frumos sa-mi arati si mie sippy-cup-ul pe care il folositi !!!

Polux - - sa ne anunti daca apar greturile !

Laura - ma bucur ca ai apucat sa ne scrii si ma bucur ca sunteti bine !

Ce mai stiti de Papadie, AndreeaBanica, Bunny, Corianai, Gongutza, Rox1974 si celelalte fete care au mai activat ??? NaomiIoana ???

O zi buna va doresc tuturor !!!

Puneti poze in albumul comun !!! Si la cel deschis de noi !!!

Philip - nu scrii aici exact cum ai trecut albumul la semnatura, un copy/paste, plsss !!! Btw, cumpara aparat sa-l mai vedem pe Pupi, mi-a placut poza voastra !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Roxi, pai plecam la Londra pe 28 septembrie (programarea o avem pe 29) si ne intoarcem pe 2 octombrie. Astazi insa, la ora 15 avem programarea la RMI...

Ieri am observat ca in sfirsit i-a spart lui Stefan prima masea - de fapt au iesit doi colti, asa ca aseara i-am dat Nurofen la culcare si a dormit toata noaptea foarte bine, iar dimineata s-a sculat la 8:15 in loc de 7:15 cum facea in mod obisnuit... Poate stia si el ce il asteapta azi, puiul mic...oricum eu am niste emotii....

In fine, rezultatele o sa le avem abia miine - u cred ca azi o sa-mi poata spune astia ceva, iar la neurolog ma duc luni...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata
Noi am avut noapte semi alba, l-am pazit pe Matei care face febra de trei zile in continuu, am fost la doctor aseara si ne-a bagat pe Augmentin, de ieri a inceput sa si tuseasca rau de tot si nasul este robinet deschis. E marait si din cauza dintilor. E foaaarte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

A, Kim, si eu vreau sa stiu ce fel de sippy cup ti-a recomandat sau ai cumparat? Vreau si eu sa-l trec pe Stefan la asta; in rest cu suzeta am sa-l mai las macar pina va merge in picioare singurel pentru ca asta e singurul obiect care il stimuleaza!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Leeloo - tinem pumnii stransi sa fie totul bine ! Revino cu vesti !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Intru repede, pana nu se trezeste pitica, sa va spun cum a fost la mare. Ne-am intors marti seara, dar ieri nu am avut timp de net pt. ca am avut neplacuta surpriza de a gasi masina de spalat stricata, iar eu aveam un munte de haine murdare ....
...Am inchiriat o garsoniera la Constanta, plaja am facut la Mamaia. Garsoniera era OK, doar ca era un pic cam prea departe de statiune si am pierdut ceva timp cu drumurile zilnice. Timpul a fost super, fetele s-au simtit bine, Felicia a stat cea mai mare parte a timpului in apa asa cum ma asteptam. Alessia a facut si ea baie in mare, nu i-a fost frica de apa, chiuia de bucurie, cand venea un val prea puternic pentru ea ridica manutele sa o luam in brate, apoi, in urmatoarea secunda iar vroia jos, in apa.
Ne-am plimbat cu telegondola, am fost la delfinariu, am vizitat microrezervatia, ne-am plimbat prin port ...am fost tot timpul pe drumuri. A fost obositor, dar in acelasi timp frumos. Si a trecut foarte repede, 6 zile s-au dus imediat.
Probleme prea mari nu am avut, doar ca Alessia nu a dormit asa linistita ca acasa (probabil schimbarea de loc a fost de vina) , iar Feli a avut rau de masina la ducere, problema rezolvata cu Metoclopramid la intoarcere.
Eu am fost un pic dezamagita pt. ca Alessia nu si-a dat inca drumul la mers asa cum ma asteptam (Felicia, la 1 an si 1 luna, a prins curaj pe nisip si ne-am intors cu ea acasa mergand). Moatza mica a dat inapoi in ultimul timp, nu mai vrea sa faca nici un pas singurica, fara a fi tinuta - simbolic - de manuta, dar asta e , va merge ea si singura. ...In rest, si-a dat drumul la limba, spune multe cuvinte, e o vorbareata, v-as spune cateva din cuvintele pe care le zice dar nu vreau sa va plictisesc ca si asa am scris cam mult...

...A, si inca ceva, avem poze multe, cum imi fac putin timp sa fac o selectie le postez si va dau de stire.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut!
Am intrat sa semnam condica,va citesc mai tarziu.

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Andreea - il pupam pe Matei cel bolnavior si uram sanatate muuulta !

Kro - poze, poze, pozeee, vrem pozeleee ! Si eu credeam ca nisipul o va inspira la mers ... da` nu, din contra, a inspirat-o sa parcurga in 4 labe plaja sa culeaga mizeriile

Camelia - am vazut pozicile, ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca !

Gata, merg sa vad daca Giulia are de gand sa se trezeasca !

Mergi la inceput