Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Kro, si eu vreau pozeeee....
Nu iti face griji, Matei merge de la 11 luni dar cuvinte nu stie decat foarte putine si refuza sa invete mai multe deocamdata. Fiecare cu ritmul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am uitat sa va spun ca ma mai avut un incident: in garsoniera era o masuta de sticla si in una din zile Alessia s-a lovit cu gurita de ea. Pentru ca nu a plans deloc noi am considerat ca a fost o lovitura usoara si doar a doua zi am observat ca si-a ciobit usor un dintisor (incisiv central sus) . Nu va spun ce m-am ofticat , ma consolez un pic doar cu gandul ca peste cativa ani va schimba dintisorii...

Gabi, multa, multa bafta la doctor. Sa fie totul bine !

si multa sanatate lui Matei si celorlati copilasi care mai sunt bolnaviori.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!
felicia - felicitari pentru primii pasi poate o prinzi si in cateva poze sa o vedem si noi.
daria - super ideea ta de album cu primele ore ale piticilor!!!
pun si eu poza cu alexandra daca imi dai parola pe pm.
andreea - ce tati descurcaret are pupi! bravo!! cum merge shopping-ul? ti-a placut vreo varianta de aparat?
eu sunt o mamica fericita, alexandra se intelege foarte bine cu bona. cred ca o sa o chem in curand la program de 8 ore, desi o sa dam gaura cam mare in buget.
va las, dau o tura prin dulap sa vad cu ce ma imbrac la nunta sambata.
pupici, o zi frumoasa tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI BOGDANEL!!!!!

sa-ti traiasca minunea Monicutza , sa te bucuri de el si sa-ti aduca numai fericire in viata !!!!

pupici si petrecere frumoasa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata si de la noi!Am venit si noi aseara de la mare,obositi mai rau decat am plecat,dl Alex a fost intr-o verva de zile mari,totul a fost super,mai putin partea cu somnul,si faptul ca-i ies si doua masele si caninii...toti odata
In rest vreme buna,apa numai buna de balaceala,cum vedea marea incepea agitatia si sa strige a(pauza mai mare)pa,si direct la apaaaaaaa...tot pe malul marii,tot langa apa s-ar fi jucat,topaia de fericire cand venea valul,de mancat a mancat foarte bine si fara preferinte.Mai rau pt noi ca trebuia sa fim tot dupa el,pleca te miri unde,ba la alte jucarii ale copiilor,ba la sezlonguri,etc etc.
A inceput sa mai si vorbeasca,ne imita tot timpul,de trei zile o tine intr-una cu "caca",cand il intrebam cum face pescarusul face"cucu" si isi tuguie buzitele,a invatat si sa strambe din nas cand nu-i convine ceva sau sa se faca ca plange la comanda...
Daria si noi am stat tot pe str Pescarilor in Constanta...
Olivia da,cica ar avea 86cm...nu cred ca are chiar atat,dar pantalonii si bodyurile de 84cm i sunt fixe
Revin mai tarziu si deseara de acasa cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Olivia , imi place la nebunie poza "iarba asta"...si masinutza este traznet ...sorry , nu te-am mai prins aseara si de azi esti la munca , nu ?

Felicia , pupam pausa mica pentru primii pasi ...Felicitari!!!
Andreea, multa sanatate lui Matei !!!

Liliana , iti dorim greturi cat mai curand (cum suna!!!)

Daria , am visat numai bucate azi noapte ...innca o data toata admiratia mea !!!daca vrei sa mai vezi poze cu noi ..sunt in albumul party motz si 1 an ..ca intrebai de poze
AndreeaB este in GRecia , Adina este la mare , Papa este in Romanica

Caro , asteptam pozicile de la mare ...

Andreea , bafta la cursuri !!!!

Roxa , esti in concediu ?

Vrabiuta, ce bine ca esti multumita de bona ..eu azi il trimit afara cu bona , singuri , pentru prima oara ...uffff!!!!ce emotii am !!!ma gandeam , in paranoia mea , sa pun ce cineva sa-i urmareasca ..nu radeti de mine !!!!!

pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

LA MULTI ANI Bogdanel,sa fii fericit si frumos si cuminte si tot ce-ti doreste mami pt tine sa se implineasca!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

In primul rind urarile pentru pui:
BOGDANEL, LA MULTI ANI!!!!!!!
Sa cresti mare, voinic si sanatos si sa ai parte numai de bucurii!!!

Si acum si pentru mami:
Monica (dna Bibi) sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai fericire si impliniri in viata!

Va pupam pe amindoi dulce de tot!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

LA MULTI ANI BOBO!!!!
Monica sa fiti sanatosi si fericiti!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gata, am pus poze de la mare aici: http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Intre timp am citit ce ati scris si am vazut muuuulte poze cu copii f.f.f.f frumosi: cei doi Luca, frumoasele Giulia si Alexandra, Codrut, Patrik si Alex, Mihai si surioara lui...sper ca nu am uitat pe nimeni. Astept poze si de la Adina si de la Carmen (hello, Carmen, vrem poze de la mare ).

De raspuns...sa vad ce imi mai amintesc...

Felicitari Dariei pentru reustiele culinare si Feliciei pentru Andreea cea mergareata .

Simona, wow, super petrecere. Si ce tip bine e Luca cu tunsoarea lui shmechereasca.

Andreea si Pupi, ce mai faceti? Sunteti mai bine ?

Adela, Simo si Olivia - sucees cu schimbarile, sa fie de bine.

Roxana - , merci ca te gandesti la noi.

Dana, ma bucur ca Victoras e OK.

Nicole, ce mai face Andreiutza, e mai bine ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput