Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Simo,
Io nu pot concura cu toate astea, dar ma pot muta si eu la tine. Ce zici?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Multumesc pentru aprecieri. Nu e mult meritul meu, mama m-a convins ca e cel mai bine sa nu dorm deloc cu el, iar Matei a fost un copil foarte cuminte in somn, de la o luna nu s-a mai trezit noaptea decat daca avea vreo problema (a se citi durere, nu foame). Oricum, nu e nevoie sa ma invidiati deoarece isi scoate el parlealal altfel. Cat e treaz ne stoarce pe toti de energie si rabdare si face numai rautati (a se citi strica tot ce poate) e un mare mester si de cateori gaseste ceva de demontat, de la jucarii pana la electrocasnice, nu se lasa pana nu le face bucatele pe care noi, ca niste parintii de treaba, le montam la loc seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaha mai fetelor m-ati distrat la maxim! Daria eu zic sa te muti totusi la bucuresti....asa oferte nu trebuie pierdute!!!
noi tocmai ne-am intors de la vaccin (trimovax). totul ok, 2 caraieli, dupa care ridea la asistenta da era s-o muste de mana cind s-a uitat la cicatricea de la bcg in rest...e plin de bubitze de la un nenorocit de tantar (habar n-am cum a putut sa il muste, cu plasa la geam si aparat in priza!!!)
Gabi, felicitari pentur kg pierdute!!!! nu trebuia sa plecati la londra? sau sunt eu ametita?
Mitzu, bafta cu mutarea lui Tudor!
Caro, bine ati revenit? impresii, poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

DARIAAAAA...mama,cate maini ai???Si de unde atata dispozitie?

Eu care in afara de mancarea copilului si cartofi prajiti nu prea fac altceva,am facut intr-o zi banala tocanita de cartofi,o budinca cu orez si mere pt.David,(pe care nu a mancat-o),am dat cu aspiratorul si am sters praful......si ma miram si eu ce-i cu mine,ma declar inmarmurita!!!!!!!!!!!

Tizo,draga mea,cate camere ai,si de cati copii te poti ocupa de o data ,ca vin si eu la tine?!Nu ofer mare lucru in schimb,dar te-am vazut tare amabila!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dariooo, fata mea, eu una ma intreb daca la Oradea ziua nu are cumva mai mult de 24 de ore, ca altfel nu imi explic cum de ai reusit sa faci atitea bunatati in timp record - ca acu ce le-am vazut si eu !!
Hai ca v-am lasat - plec acasa la baietii mei, la servicul number doi, deh !
Va pup pe toate si sa ne auzim cit de curind, ca se pare ca s-a reparat si calcularetul de acasa !!!
{flo] Sa aveti o super zi in continuare - cit a mai ramas din ea ! Si pupici muuuuulti !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , sa nu ma intelegi gresit ...eu nu te chem sa fii sclava mea in bucatarie ..ci numai sa -mi insufli niste inspiratie ..cu toate ca eu cred ,sincer, ca-mi trebe mai mult de-atat ...

Dariaaaaaaa , ce faci dormi ? aici se liciteaza pentru tine si tu dormi ?

Dana ...te iau la mine dar ....ce stii sa faci....Simo , valabil si pentru tine ...pai daca Puf doarme 5 ore pe zi ma pot ocupa lejer de doi copii, nu?chiar 3 cu putina imaginatie
deci va astept cu drag !!!!
pup
ies afara ..ca daca nu dau iama iar in frigider
si ies cu bona dupa mine ..voi fi o lady

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Luca!

M-atzi terminat...Noroc ca nu-s la dieta (n-am fost niciodata, da' imi imaginez ca e taaare greu!)...Mamaa, ce de chestii facusi Daria...Cand te arvunira fetele sa vii la Bucuresti!? Ca viu si io in vizita pe un' te duci...:)

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hai nu ma luati la mishto`, va rog frumos Am pregatit alea in 2 zile, ba nu, 3 zile, Giulia era cu bona, altfel nu reuseam sa termin la timp, dupa cum vedeti am avut de unde ma inspira, adica in 8 ore cat era capra asta mica cu bona eu am stat in bucatarie. Si sa stiti ca sotul meu este un mare pretentios si atata comenteaza ca am sa-l impusc intr-o buna zi. Mie imi place sa pregatesc mancarea, bine-nteles sa si mananc Cred ca mi-am ratat cariera, trebuia sa-mi deschid un restaurant, cofetarie, ceva de potol. Iar Miss Giulia nu a vrut nici tort, nici altceva, doar prajitureaua cu fructe, atat. Nu ii place dulcele, why ??? ... A fost prima data cand am pregatit pentru atata lume si am avut emotii sa fie toti multumiti. Au fost, pana pe la 1 noaptea s-au cam mancat toate Si nu ca ma laud, ca nu am de ce, cand l-am cunoscut pe husbandu` meu stiam sa fac un ceai, paine prajita, sa incalzesc mancarea in microvele si cartofi prajiti. Au mancat barbatii casei 2 luni de zile cartofi prajiti si supe la pliculet, asta dupa ce am ramas singuri. Taica`miu s-a apucat el de gatit, la 60 de ani cati are, cand a vazut ca astepta degeaba. Sotul aducea cina de la restaurante , dar mi se facuse dor de gusturile casei de odinioara si am inceput sa mesteresc de una singura. A fost rau pentru ca niciodatanu am stat prin bucatarie, ce vremuri bune erau ...

Iar despre planta aia "...":
http://berzsenyi.tvnet.hu/tanszek/szam/sas/parlagfu.html aici este planta aia idioata pe care o urasc, eu nu am gasit in limba romana nimik despre ea, dar pot sa va zic ca foarte multi sunt alergici la ea Creste peste tot, ca iarba, la blocuri, la munte, la mare. In vacanta am fost jaleee

Si acum despre copiii vostri: vreau linkuri cu pozeee ca nu stiu daca i-am vazut pe toti, plsss !!!
Si restul de mamici pe unde mai sunt ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Olivia, sa-ti traiasca minunea! Sa creasca mare, sanatos si sa aibe parte numai de lucruri bune in viata.Asa...mai cu intarziere....
Am citit povestea ta.Visul ala a fost tare sumbru...brrrr...
Ceva asemanator am avut si eu...ma refer la faza cu primitul in spital.N-au vrut si pace, desi ma durea...ei ma trimiteau la plimbare.

Daria, am vazut poze cu Giulia.E o mica printzesica asa cu moatzele pe care i le faci tu.Imi place f. mult poza unde te ia de gat...e o scumpa.
Si tortul a fost frumos, de fapt tot ce ai facut tu de ziua micutzei arata bina.Felicitari!

Simona, nu am vazut salcam pe unde ma plim eu de obicei.I-am dat ceai de menta dar nu vrea sa bea (nu i-am dat niciodata ceai).Dar de ieri s-a reglat cu stomacelul...de la sine...

Vrabiutza, am vazut "comparatia"...foarte frumos.

revin ca nu ma lasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daria uite aici ultimile poze cu Andree...

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput