Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Luca Alexandru !!!

LA MULTI ANI puiut mic si scump, sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic, sa ai tot norocul din lume si numai impliniri!

Olivia, sa va traiasca minunea si sa-i aduceti pe lume o surioara, cat mai curand !

(imi cer scuze ca urarile vin abia astazi)

LA MULTI ANI si pentru toti sarbatoritii de ieri, de ziua numelui!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, esti o comoara la casa omului! Sotul tau ar trebui sa fie fericit, daca e adevarat ca dragostea trece prin stomac.... Am si eu o singura intrebare. In cat timp ai facut toate bucatele acelea, si ce-a facut Giulia in timpul asta??? Esti nemaipomenita, ce mai! . O citez intru totul pe dana si subscriu. (ma rog eu nu lucrez inca, dar incep imediat)

Simona, incep de luni, din 5. La noi luna septembrie e mai usoara pana incepe anul universitar. Si pe mine ma ia cu fiori cand ma gandesc. Eu am alta problema. la mine serviciul nu se termina cand am terminat orele (ca programul e lejer de altfel). Aproape intotdeauna am de lucru acasa, sa-mi pregatesc cursul pentru a doua zi, plus diverse proiecte in care suntem angrenati. Si mi-e teama ca n-o sa prea pot lucra acasa, cu voinicul in spatele meu. Da ne descurcam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Daria dear, sunt pe sub birou...Cea mai mare performanta a mea a fost sa fac intr-o zi ciorba, tocana, vinete, salata de boef si mancare pentru copil. Si din astea toate doua le-am ratat (a se citi ars). Plus ca am umplut bucataria de vase si oale, iar eu eram disperata, credeam ca n-o sa mai termin in veci. A doua zi mi-ar fi trebuit concediu. Ce prajituri, minipizze si alte complicatii...
Ai toata admiratia mea (si a sotului daca i-as arata tot ce-ai gatit tu-da' nu-i arat ca mi-e frica).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Daria, felicitari din partea noastra. Esti mare! Eu nu as fi avut atata rabdare... De fapt nu am mai gatit atat de mult de la petrecerea de dupa cununia mea civila. Atunci mi-am promis ca nu mai fac.

Noi l-am culcat pe Matei de la inceput in camera lui, nu am dormit nici macar o noapte cu el. Acum il duc la el in pat, ii dau laptic seara, il pup, ii sting lumina si gata. Chiar daca nu adorame imediat (ceea ce se intampla rar)nu plange si nu striga niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Din ce spuneti voi mai bine ca nu pot vedea ce a gatit Daria ca se ducea pe apa simbetei cura mea de slabire tocmai acum cind sunt la un pas (a se citi jumatate de kg) de greutatea dinainte de a ramine insarcinata (si mi-a trebuit 1 an si aproape 2 luni sa ajung aici....)!

Cit despre somnul lui Stefan - si el adoarme in patul nostru, in patul mare, si apoi adormit, il mut in patutul lui (care e lipit de patul nostru...).
Desi pina la 10 luni a dormit in camera la el, singurel, de cind am inceput serviciul nu am putut face fata la trezirile si deplasatul din dormitorul nostru in caemra lui, am cedat si l-am mutat pe el la noi. Din pacate se trezeste si acum de 1-2-3 ori pe noapte si il apuca miiritul - atunci eu bag o mina printre gratii (asa, adormita...) il mingii putin pe spate (sau pe unde nimeresc) sau il trag de picioare in jos (ca se impinge si rostogoleste pina ajunge cu capul in tablie, intr-o pozitie tare nefireasca!) si asa adoarme la loc...
Camera lui a ramas acum un mare teren de joaca...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

da, da nu aratam sotilor ca incep sa isi faca drum pe la Oradea fara explicatii... Nu-i vorba ca si eu gatesc, dar atat de multe odata si sa-mi iasa toate bine, n-am facut niciodata. daria, macar spune-ne ca ai avut ajutor, ca sa ne mai linistim si noi cat de cat neuronu.

Andreea, Matei nu plange si nu comenteaza la somn, pentru ca asa a dormit dintotdeauna. sa ne vezi pe noi ce-o sa ne mai vaitam pe aici in zilele ce urmeaza. Asta este, daca nu s-a putut mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Fetili, o mutam pe Daria in Bucuresti?
Daria, suflete, la ultima cantarire aveam 41 de kile. Visul meu e sa ajung macar la 45... Crezi ca ma poti ajuta? Am 4 camere si as avea unde sa te gazduiesc. (glumesc, sper ca te-ai prins...)

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mamaaaa, banuiam io ca mai exista si romani fericiti, dar acu chiar ca m-am convins ! Andreea, te invidiez, pe bune, pentru ca baietelul tau doarme singurel in camera lui, fara plinsete si alte reprezentatii chiuitoare, inca de mic-mic ! Si la noi camera lui Andrei este teren de joaca ... vorba cuiva de paici !
Si daca Daria e experta in d'ale mincarii, si io una subscriu la mutarea ei in Bucuresti, ca as mai avea nevoie de cevasilea kile in plus - Dana, te-am batut, eu am 47 si as mai vrea fro doua-trei(macar!!!!)

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici gagici !

eu am fost prin zona, am vazut ca mi-ati pus absente ...sa incerc sa le motivez!
vineri - petrecere la perechea de fini (a treia) pe care i-am cununat in iulie
sambata - botez la a doua pereche de fini
duminica - baita la finutza, cumparaturi etc
luni - a venit in tara (stau in franta) prima pereche de fini si am iesit cu ei si cu alti prieteni la terasa
marti - ne-am vazut cu nasii nostri pt ca astazi plecau in state
ei ce ziceti , v-am ametit sau ba ?!?
in fiecare seara cel mai devreme ne-am culcat pe la 12 ...iar moata mica la fel, daca nu avem cu cine s-o lasam e in permanenta dupa noi, asa ca si-a facut de cap zilele astea, noroc ca recupereaza ziua noptile pierdute, doarme cate 4 ore !

Adela, va urez bafta la mutatul lui Tudor in camera lui, s-ar putea sa aveti o surpriza, adica sa doarma foarte bine iar tu iti garantez ca vei avea un somn odihnitor daca veti fi singuri, altfel la orice miscare a lui tu te trezesti si ala nu e somn, e o stare de veghe permanenta ...tinem pumnii!

Gabi, tine pumnii si voua pentru maine, ai sa vezi ca e totul bine cu Stefan, pupacim!

Daria, noroc ca statea pe scaun ...altfel lesinam cand am vazut toate minunatiile facute de tine, eu nu cred ca voi prepara asa ceva in urmatorii 30 de ani , n-am nici o treaba cu bucataria!

Caro, cum a fost in concediu?

Andreea, am citit ca Pupi are sinuzita ...pupacim puiul dulce si va tin pumnii sa treaca repede!

pupici !

pupacim pe toata lumea

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria iubita , uite ce-ti ofer eu ..cazare -camera proprie , bucatarie super utilata (ce deh , sotu' a incercat sa ma atraga) , iti fac piata , iti fac coafura ,manichiura , pedichiura , te tin in puf ..si stau toata ziua cu Giulia ..
ce zici ? vii la mine ?

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput